Skoči na vsebino

peugeot jet force

štala

Priporočene objave

nima še ene blokade, moči nima dovol :) sej to je samo 50ka ne moreš več pričakovat, in najverjetneje tud teh 85kmh ni realnih ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obrate mam pr 8500 (hitrost 85km/h),obrati pa so do 12000.zdi se mi kod da ma še eno blokado,čeprav sm ža vse vn pobral. :angry: :?

obrati ne povejo vse. ce mas na motorju predolg prenos se ti ne bo zvrtel do konca (zracni upor & stuff). sploh pa - kaj sploh pricakujes od serijskega skuterja - da ti bo letu 290?? 80 km/h je za odblokiran skuter nekje normalno! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obrati ne povejo vse. ce mas na motorju predolg prenos se ti ne bo zvrtel do konca (zracni upor & stuff). sploh pa - kaj sploh pricakujes od serijskega skuterja - da ti bo letu 290?? 80 km/h je za odblokiran skuter nekje normalno! .)

Še posebej za direktni vbrizg ane?---> No to sm se pa od vas navadu k zmeri kritizirate ditecha :D ! Zdj sm ga pa še jst začeu :D ! Ne sej ne! :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obrate mam pr 8500 (hitrost 85km/h),obrati pa so do 12000.zdi se mi kod da ma še eno blokado,čeprav sm ža vse vn pobral. :angry: :?

A misliš da če je števec do 12.000 obratov, da more skuter se tolk sukat ? :) Jaz ma tud gume do 130kmh :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A misliš da če je števec do 12.000 obratov, da more skuter se tolk sukat ? :) Jaz ma tud gume do 130kmh :D

jst jih mam do 270 km/h... :P

aja, Stala, iz jetforca ne bos mogu dobit neka cuda ven - ajnspric dela svoje - deli so dragi k svina, ce hoces kej sfrizirat mors met tolk dnarja da bi si lahk kupu ze drug, vecji motor! .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 9 mesecev pozneje...

hehe ok ful govora tuki u tej temi, no ker vem da vm mau težim, ker kot novinec, sm odpru že dve temi, pa da jih ne bo preveč, bom tole dvignu mal! ok no tuki niste kej preveč napisal, tko da še enkat! a je kkšn kit pa use to sranje za jet forca?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha, sam res! ok no res nevem. nism jest tko hard moderator, nisem ne soft moderator....jebenti, sploh nism moderator, si morš mislt! ja enkat sm zategnu ogledala na skutrju :OK: :OK: tko da nevem, sam ne bi rd tega odpiru pa use to not stresu!!! kje pa najden nekoga ki se več spozna kot oni...aja pa fantje, vesele velikonočne praznike!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

haha, sam res! ok no res nevem. nism jest tko hard moderator, nisem ne soft moderator....jebenti, sploh nism moderator, si morš mislt! ja enkat sm zategnu ogledala na skutrju :OK:  :OK:  tko da nevem, sam ne bi rd tega odpiru pa use to not stresu!!! kje pa najden nekoga ki se več spozna kot oni...aja pa fantje, vesele velikonočne praznike!

Ne moderator nisi ker to sta Dave in Zok tukaj :P

Od kej pa sploh si?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, jah no sej veš kaj sm mislu z moderator, sm vedu da boš na to pomislu!

a jest od kje sm?....a ti to men?? hehe joke, amm jest sm iz šiške! sej upam da veš da je to največje naselje v lublani, al okrožje, sej ne vem no! odakle si ti!

roba kako si pa ti kej u teh predelavah, sej nevem k sm nou, tko da ne boš užaljen, a se kej spoznaš na to??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

roba kako si pa ti kej u teh predelavah, sej nevem k sm nou, tko da ne boš užaljen, a se kej spoznaš na to??

Jaz sem tud bol svez,pred kratkim sem komaj blokade dal ven pa za bozicka sem dobil ZX-a,zdaj pa se cakam na 70ccm kit.Upam da bo slo zelo hitro,ker tega se res zelo,zelo veselim :yea2:

lool kaj ti vse jajce pa sunka delajo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Popravljeno . Popravil _Roba_
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, malo spet pridem pogledat okoli ko se otopli, da vidim kaj se tu kaj dogaja pa vidim že spet take da se smejim polek :D

še vedno je vse po starem :afro1: :yea1:

P.S jajce pa šunka ja, se mi je zagablo za eno leto zaj :D >do nasledne vlke noči :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem tud bol svez,pred kratkim sem komaj blokade dal ven pa za bozicka sem dobil ZX-a,zdaj pa se cakam na 70ccm kit.Upam da bo slo zelo hitro,ker tega se res zelo,zelo veselim  :yea2:

lool kaj ti vse jajce pa sunka delajo  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:  :lol1:

Roba svaka ti čast.

Sam kdo bi si mislu da bo to kir robata uprašu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja sam res, šunka fuj, še posebi ena naša, k je mtka zajebala, pa je bla k žaganje! no da naumo govoril sam o hrani-weight problems! bi resno rd prašu če mi lahko kdo kej veš pove o navijanju mojga malčka(skutrja da nau pomote-in vem da bo), ker resno mi je bedno k grejo usi mim mene, ej zadnič me je skor moja baka prehitela, mudelka ma dva umetna kouka pa palco!!! hehe skor no, sam useen gre tooo slow, sej veste kako ye to, so plis motosvet, pimp my ride...from within

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pozdravljen!

zasevanec, če bi rad povečal moč motorja na jet forcu, kupi Leo Vinci izpuh ( športni izpuh ) in potem še kit ( 70ccm ). Vse dobiš v sloveniji , in če kupiš polini dele ti bo tudi naredil noter mehanik v ljubljani (MikMekanik).

Sem napisi mail, povej da si začetnik in kakšne so tvoje želje in da še prosiš če ti dele lahko še noter naredijo ( info@lindempa.si ) , če še vedno neboš vedo kaj naredit potem piši tukaj.

ajde lp, upam da sem kaj pomagal

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@zasevanec:Ne pisi vec nekega nakladanja kako mati pece sunko,kako ima bakica plasticne kolke in tako dalje....Ne nekladaj vec zraven nekih brezveznih stvari....Pisi tisto kaj te zanima ostalo pa obdrzi za sebe!

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

a dej roba lighten up...drink a budveiser

aerox, ja no mislm da si mi pomagu...sm poslou mejl, pa mi je nazaj kuj poslal da ga od 28.2 do vključno 6.3 ni, sam jeba k je to že like 20 dni nazaj!

ej kaj si pa mislu s tem če ti dele loh not nardijo, a si milu vgradijo? confused!

a ti si tut pr teh delu, k sm pogledu tvojga skutera in je use neki polini!!! nice, pa predvidevam da ni glih zadni u vrsti k se čaka na semaforu ane :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zasevanec:Ko bos imel kaj vec pojma ko bos imel vse Malossi in +20HP potem devaj butase pripombe ok?Do takrat pa drzi za sebe....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!