zasevanec Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 ja dobr no kwa si ti tok sovražn do mene, a sm ti kej naredu za kar ne vem? ok no kako nej jest vem da si ti tuki en hard mekanik!sej vem da je mehanik... pa to da se zajbavam je zato da mal žiulenja unesm u ta forum :D ok no dej a malossi je dobra firma? u mojga najbrž ne bi šla? u mojga nč ne gre? roba...is kje si ti? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 Pozdravljen zasevanec! Če te kaj zanima kje dobit dele, pridi na irca ( #skut | irc.arnes.si | ) in poišči človeka _PoKaVeC^ ALI _NiMeTu in se z njim zmeni, on vse zrihta. ajde, LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nitro freek Objavljeno Marec 28, 2005 Deli Objavljeno Marec 28, 2005 ja dobr no kwa si ti tok sovražn do mene, a sm ti kej naredu za kar ne vem? ok no kako nej jest vem da si ti tuki en hard mekanik!sej vem da je mehanik... pa to da se zajbavam je zato da mal žiulenja unesm u ta forum :D ok no dej a malossi je dobra firma? u mojga najbrž ne bi šla? u mojga nč ne gre? roba...is kje si ti? ← Sam ti si pa res en čudn človek. Mal poglej kake motorje majo pebi pa kake predelave pol pa govor smeti. Prej pa ne. Če se slučajno ne spoznaš na tuning pejt do serviserja pa mu reč. Čuj men gre ta stvar premal pa bi rad da bi bol šlo. predeli mi motor jst ti dam keš pa je to to. Pol pa more motor it ko prasi_a. Tak boš najboš naredu za sebe in za ta forum. Če pa bi se pa rad kej nauču pa prej preber teme pa to pol pa kej pametnega upraš ne pa da se tu neki zajebavaš pa da tu forum smetiš. LP. Pa brez zamere. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepenero Objavljeno Avgust 25, 2005 Deli Objavljeno Avgust 25, 2005 zivio zanima me če ima kdo že izkušnje s predelavo jet force in pa če imate kašne nasvete za takšno predelavo kaj se splača in kaj ne......fejst premislte :hmm: pa kej pametnga napište....heheheh....vesel bom vsakega nasveta :OK: :OK: :OK: pište pište pište :yea2: :yea2: treba ga je predelat k zej ni ni oz je :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: :BUA: hhhehheheh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Red Arrow Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 (popravljeno) A so vsi JetForci ajnšprici, ker se ne spoznam glih na Peugeote. Vem, da je moja Gilera Runner PureJet ajnšpric in se ga da čist na izi predelat, sam 72 čukov rabm....za to dobim 70 ccm kit (Malossi), vključno z tuning čipom (vmesnik), ki prepreči računalniku, da bi mi bremzal obrate. Čuj, ko se znebiš bremzanje računalnika na obrate, potem si zmagal pri ajnšpricu, prej pozabi na kakšne auspuhe al pa filtre, al pa sklopke, ker ti motor ne bo ne bolj potegnu, ne bolj šou. Če menjaš valjčke (težji) , al pa če daš širši jermen, potem ti bo šou mogoč ene 5 kmh več. Lohk pa menjaš prenose, sam bog ve, kko se bo to obnesl, glede računalnika... Drgač pa, če ne želiš 70 kit, lohk naročiš čip tuning posebej, samo v Sloveniji ga še ni, razn, če greš kdaj v Nemčijo, tm se dobi. Če te kj zanima v zvezi z kako ajnšpricarjem, contact me... ;) B) LP Popravljeno Avgust 26, 2005. Popravil Red Arrow Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 pepenero:)haha:)kako si, bo treba mav cekinov vložit da ti bo tole km letel:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pepenero Objavljeno Avgust 26, 2005 Deli Objavljeno Avgust 26, 2005 heheheh MX50 gre gre sam motor ne gre če so bli cinki za motor bojo pa cinki tud za predelavo sam bl postopoma k zej sm broke hehehhe :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se