_OKI_ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Eh, nocem izgleda strani kvarit ;) taki mladi puba pa da nebi slikice dal kake :OK: .....od skuta..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 24, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 24, 2004 taki mladi puba pa da nebi slikice dal kake :OK: .....od skuta..... :lol1: Jest sm puncka! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 dokazi :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Sej ce nimas digitalca....lahko pridem slikat pa se motor spotoma ocenim :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Še en dokaz več, da je premal punc na tem forumu :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Še en dokaz več, da je premal punc na tem forumu :huh: ...ja :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Da bi fant odprl temo, bi bli poleg vprašanja samo 3 odgovori, če že :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 Ali pa bi ga vsi skurcali, naj prebere pravilnik, pa oglase, pa stare teme :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Maj 24, 2004 Deli Objavljeno Maj 24, 2004 :D :D :D standardno vsakiga novega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 fantje..dol s foruma pa v kurbenhaus :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Kako nej dokazem? Roza copatke sm mela k sm bla mejhna?! :rolleyes: btw, kaj bom pravilnik pa stare teme brala, ce ste pa odgovorili, se preden sem sploh mela cas za to... :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Kako nej dokazem? Roza copatke sm mela k sm bla mejhna?! :rolleyes: btw, kaj bom pravilnik pa stare teme brala, ce ste pa odgovorili, se preden sem sploh mela cas za to... :? saj...samo kako sliko bi pa lahko dala veš, od skuterja :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 jaa, sej bi dala slikco (od skuterja, seveda), ampak nobene nimam na racunalniku... "vidla" ga bom pa sele cez vikend.... boste mogl do petka pocakat :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 btw, kaj bom pravilnik pa stare teme brala, ce ste pa odgovorili, se preden sem sploh mela cas za to... :? Pri tebi smo naredili izjemo, ker si nežnejšega spola :P Navadnega smrtnika bi že zdavnej skenslal pa zaklenil, ali pa nebi nihče odgovoril :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 (popravljeno) drugi bi že vidli 111100000 znakov :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: aja, pa zaj se menite že ko preko PM :topic: glede tega da je premalo punc, nevem če je sploh kera :D <_< Popravljeno Maj 25, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Zaj pa še eno resno mnenje :hmm: Po mojem je tak, da skuteri na katerih je vse orginal, še največ vredni. Razen če prodaš kakemu, ki je nor na predelave. Sam bi rajši kupo tvojega skutera pa ga predelal, kot pa enega že predelanega od nekega "pubeca", ko niti nebi vedo kaj je vse oni delal s skuterom. Samo že mam skutera, tak da ne kupujem .) Glede na to da je vse orginal, jaz nebi spusto cene pod 210k, probal pa bi ga za 250k prodat. Glede slikice pa je tak: daj nam slikico tebe s skuterjem, pa bomo mi že ocenli (skuterja) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ciko Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 (popravljeno) jah, vsi majo tako mišljenje češ da če je skuter predelan je lastnik 100% divjak pa nič ne pazi na skutera pa ga uničuje itd. zato je predelanega težko prodat <_< čeprav je ponavadi ravno obratno, ziher bo vsak bol pazil na skuterja če je v njega vložil 100, 200k SIT ko pa nekdo ko ga ma pač tak da se zajebava, vsaj pomoje no ;) Popravljeno Maj 25, 2004. Popravil Ciko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Jaz mislim da je realna cena okrog 200K kaj dosti več pomojem neboš dobila ker kot praviš je že malo obrabljen pa letnik je tud kr že!! :yea2: :P :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.:norc:. Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 mene pa zanima zakaj spljoh hočeš prodat skutr? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 No, sej ta skuter bi bil ze zato lahko vec vreden k je ze skor muzejski primerek ;) Zdj sm enga dobila k ga odpelje takoj za 210k (se spucat mi ga ne bi blo treba...), tko da se pomojem ne bom vec veliko ubadala s tem :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 mene pa zanima zakaj spljoh hočeš prodat skutr? :unsure: ker ze dve leti neregistriran in nevozen stoji v garazi. A ni bols, da ga prodam, k pa da se naprej sameva? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.:norc:. Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 a si kdaj pomislna na to da bi ga registrilala in se furali in uživala :hmm: :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Hehe, sem poskusla, ampak sem po enem letu obupala ;) Ves kolk je avto bolj udoben... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Hehe, sem poskusla, ampak sem po enem letu obupala ;) Ves kolk je avto bolj udoben... :rolleyes: pa avto ne gre na zadno :wacko: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pisce Objavljeno Maj 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 25, 2004 pa avto ne gre na zadno :wacko: .) sej skuter je sel tud samo na bok :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se