Skoči na vsebino

Eno vprasanje za mlade motoriste ;)

Pisce

Priporočene objave

jah, vsi majo tako mišljenje češ da če je skuter predelan je lastnik 100% divjak pa nič ne pazi na skutera pa ga uničuje itd. zato je predelanega težko prodat <_<

čeprav je ponavadi ravno obratno, ziher bo vsak bol pazil na skuterja če je v njega vložil 100, 200k SIT ko pa nekdo ko ga ma pač tak da se zajebava, vsaj pomoje no ;)

hm ... to nvm ce bo glih drzal ... kukr jes folk poznam ulagajo u skutr zato da ga pol loh tisijo an ... navs zmetov 100 k u skutr da ga bos pol gledov pa se prov merkov

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ne, ampak boš pol bol pazo da ne zariba itd., to že ja da padajo ko muhe :D

ampak pravim tak glede mašine pa tega jih večina pazi ne, da ne gre vse vlaganje nekam :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kako nej dokazem? Roza copatke sm mela k sm bla mejhna?! :rolleyes:

btw, kaj bom pravilnik pa stare teme brala, ce ste pa odgovorili, se preden sem sploh mela cas za to... :?

Jas sem tudi mel roza copatke ko sn bil majhn .) Kaj pimpeka si si ze utrgala? :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe, sem poskusla, ampak sem po enem letu obupala ;)

Ves kolk je avto bolj udoben...  :rolleyes:

Mam ze 3 leta izpit za avto pa se vozim samo ce je nuja :) Se obzalovala bos prodajo skutera. To je za po mestu najvecji luksuz, ce mene vprasas. Ko se bojo naredle kolone ob 3-eh popoldne bo nastala 2 urna gneca, ti bos pa lepo v 5 minutah prisla mimo (al pa se prej). Skuter je zakon (no, tudi moped, da mi Zok nebo zamero)! Samo mnogi tega ne vidijo... :yea2:

Popravljeno . Popravil Tomozuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zivjo!

Mene zanima nakup tvojga motorja, povej iz kje si, pa po resnici napis, kaj si ze use delala z njim pa kje je popraskan :rolleyes:

Popravljeno . Popravil edooo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

me back!

tomozuki, sej ves da puncke nismo tolk mahnjene na dvokolesnike... bolj na lastnike le-teh :wub: drugac je pa u mestu res guzva... zato mam pa zdj kolo :P

edooo, ja, skuter je u bistvu ze prodan... ce mas dobro ponudbo si pa lahko se premislim :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!