green Objavljeno Maj 25, 2004 Deli Objavljeno Maj 25, 2004 Prosim, ce mi lahko nekdo, ki ima znanje in voljo konkretno pove kako je z uvozom avta iz drzav EU (Nemčija)!Berem, pa je vse skupaj nic! Npr. kaksna je konkretna pot in stroski za avto l.94, cena 4000 EUR! Kje ,komu in koliko je potrebno placati, do tocke, ko imas avto doma in ga gres registrirat! Hvala za kaksen odgovor in prosim ne me posiljati po starih topicih in iskalnikih "uvozi"... :? :hmm: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 mislis, da ze ne bi kdo napisal kako & kaj, ce bi kdo to ze naredil? lahko tukaj debatirate, odpirate nove in nove teme in se zgrazate zakaj ne dobite odgovora, a ce tega se nobeden ni naredil.... DIY, my advice. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Maj 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Ha,ha, sem ze prej hotel napisat: vprasanje velja za vse, razen za Ice-a, pa sem si potem premislil! Ok, bom ze nekaj zrihtal! :OK: :grim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 kaj mislis, da mene ne zanima kako in kaj? no ja, iz ostalih (stare 15najsterice) drzav EU v AUT mi je jasno, samo v/iz SLO nimam pojma. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Prosim, ce mi lahko nekdo, ki ima znanje in voljo konkretno pove kako je z uvozom avta iz drzav EU (Nemčija)!... No tkole je, gor placas vse kar ti bodo nalozili, pripeljes sem placas eko davek in davek na motorna vozila, v tvojem primeru 3,5% in to je to! Zadovoljen?... No samo se nekaj, dokazati moras za 94 letnik , da ima euro 2 motor, ce tega dokazila nimas vseskupaj pozabi in isci voz od 97 L naprej! Amen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Maj 26, 2004 Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Mogoče tole? http://www.mobisux.com/tabla/showthreaded....&sb=5&o=31&vc=1 Upam, da to deluje. Rabiš pa bojda tud COC, s tem pa so stvari rešene... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Maj 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 26, 2004 Hvala vam, bom ze kaj zrihtal!Malo bom se naokrog povprasal, pa bo!Lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 pol pa obvezno poročaj :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Po 10.juniju greva z frendom za dva dni v Nemčijo in si bova cas vzela, tako da porocam svoje izkusnje!!! :hmm: :? .) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se