Stric Burek Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Jest bi vprašu kako je ko greš čez uni detektor. namreč ku smo bli u Vatikanu mi je piskalo zaradi bulerjev. A to pol tudi vam piska?
pupa Objavljeno Januar 13, 2007 Opozori Objavljeno Januar 13, 2007 Jest bi vprašu kako je ko greš čez uni detektor. namreč ku smo bli u Vatikanu mi je piskalo zaradi bulerjev. A to pol tudi vam piska? šraufi po telesu ne piskajo.......
Gionni Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Zakaj pa ne? Kako pa tista naprava ve, da maš ti šraufe v kosti in ne v žepu?
Zdrawc Objavljeno Januar 16, 2007 Opozori Objavljeno Januar 16, 2007 Moj fotr ma umeten kolk pa ene metalne konce notri.... ima neko izkaznico, da jo pokaže v takih primerih .)
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Zlom je zmeraj drek. Pa noaj bo z vijaki ali brez. Malo je kosti, ki jih nisem zlomil. Ne bi več. Auuu, boli... :cry: :cry:
vapotek Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Jaz mam pa ploščo in 14 šraufov v roki. Ful mi je fajn, ko na komolcu lahko otipam glavo šraufa. Mislim, da je križni. B)
Anubis Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 šraufi po telesu ne piskajo....... Piskajo, zato pa so izkaznice, ki potrjujejo prisotnost intruderja v telesu.
Burnout Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 (popravljeno) Jst pa mam ploščico pa 7 šraufov v gležnju, je tut meni fajn k si potipam glavo šraufa. Moji so križni :P :D Lp Burnout Popravljeno Januar 17, 2007. Popravil Burnout
Zdrawc Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Sej vam jih bodo ven pobrali, pol pa nau več fajn :lol:
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Jst pa mam ploščico pa 7 šraufov v gležnju, je tut meni fajn k si potipam glavo šraufa. Moji so križni :P :D Lp Burnout Američani te na bi pustili na letalo. Ne, sorry. Malo se zezam. :OK: :OK:
Burnout Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Sej vam jih bodo ven pobrali, pol pa nau več fajn :lol: Jih ne mislim dajat vn... dokler me ne bojo motli.. nočem it spet na bergle, pozimi ne, poleti pa sploh ne :D Tako da.. :P Američani te na bi pustili na letalo. Ne, sorry. Malo se zezam. :OK: :OK: Ni panike :OK: :OK: Me prow briga za njih :angry: Itak ne mislim it v kratkem v ameriko, če pa bom šel, bom pa potrdilo si zrihtal :D Lp Burnout
šokac Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Jaz mam pa ploščo in 14 šraufov v roki. Ful mi je fajn, ko na komolcu lahko otipam glavo šraufa. Mislim, da je križni. B) Seveda imaš križnega, če pa si tisti dan bil s križarji na pohodu. :grim
T Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Eh, jest sm bol siromaček, mam sam enga v zapestju. :P Pa si ne želim novih :grrr :grrr
Pravokotar Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Jaz še nikoli v svojem perverzno dolgem lajfu nisem imel nobenega zloma. Najbrž sem tako extremno štorast... :blush:
gattolina Objavljeno Januar 17, 2007 Opozori Objavljeno Januar 17, 2007 Eh, jest sm bol siromaček, mam sam enga v zapestju. :P Pa si ne želim novih :grrr :grrr Auuuu, zapestje pa boli. Hudo in dolgo.
T Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Auuuu, zapestje pa boli. Hudo in dolgo. :grim :grim
Zdrawc Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Jih ne mislim dajat vn... dokler me ne bojo motli.. nočem it spet na bergle, pozimi ne, poleti pa sploh ne :D Tako da.. :P Če se zadeva preveč zaraste, ti šraufov itak ne bodo ven jemali..... :grrr je pa velik problem, če imaš zopet podobno nesrečo in ti kost poči na približno istem mestu....no ja, potem je pa problem malo večji :xx: tako so meni dohtarji prawili .)
gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Opozori Objavljeno Januar 18, 2007 Če se zadeva preveč zaraste, ti šraufov itak ne bodo ven jemali..... :grrr je pa velik problem, če imaš zopet podobno nesrečo in ti kost poči na približno istem mestu....no ja, potem je pa problem malo večji :xx: tako so meni dohtarji prawili .) Res je tako. Pa vendar se da tudi takšne stvari sanirati. Bolje pa seveda je, da se ne zlomimo na novo.
Burnout Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Če se zadeva preveč zaraste, ti šraufov itak ne bodo ven jemali..... :grrr je pa velik problem, če imaš zopet podobno nesrečo in ti kost poči na približno istem mestu....no ja, potem je pa problem malo večji :xx: tako so meni dohtarji prawili .) Ja.. glede tega sem se tut jst že pogovarjal ja.... je mal bl čudno za poštimat skup... Bom riskiral pa probal da si ne bom zlomil na istem mestu :) :whistle: LP Burnout
vapotek Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 Auuuu, zapestje pa boli. Hudo in dolgo. Ma kje pa, sploh ni tak hudo. Jaz sem si predlani zdrobil zapestje, pa me ni nič kaj preveč bolelo. :grrr Lahko pa od takrat dokaj natančno napovedujem vreme, tak da če kdo potrebuje zanesljive informacije za par dni vnaprej, sem mu na voljo po PM-u. :P
gizmOkak Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 vidim da ste usi obrtniki po malem... js sm tudi s.p.-jevc :lol1: leva roka, 5let nazaj. Obe kosti 3cm nad zapestjem, debelejša štrlela na eno (notranjo, palčevo stran roke) stran ven, ožja proti dol :photo: :whistle: Uradno se pravkar (teden nazaj) rešu gipsa za zlomljen sredinec in zvito zapestje na desni roki :cry: :headbang: zapestje boli k hudič še zdej... drugače pa ni zlom, je pa poškodba. Strgana desna trebušna mišica (ilipsoas), 3 leta rehabilitacije :headbang:
simonsi Objavljeno Januar 19, 2007 Opozori Objavljeno Januar 19, 2007 šraufi po telesu ne piskajo....... Zato ker ni navaden pleh noter. Titan je zakon. :)
Guest Ghlo54 Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 yeah! http://amazing-videos.info/
Greyhound Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 Imam zlom zunanjega gležnja (maleola), nekompliciranega (brez operacije, le malo ravnanja kosti "v živo") in sem dobil nepohodni gips. Ker sem se ga po dveh dneh že naveličal, me zanima, če ima kdo kakšne izkušnje s podobno ali enako poškodbo. Zanima me seveda predvsem to, kdaj se bom gipsa rešil, oziroma, kdaj lahko pričakujem vsaj peto na stopalo. LP GH
rdeci_vragec Objavljeno Junij 12, 2009 Opozori Objavljeno Junij 12, 2009 leta 2005, zlomljena leva stegnenica, so mi zabili štango skozi kolk, posredi kosti, skoraj do kolena in zadevo utrdili še z 3 šraufi lani novembra so mi zadevo odstranili, tako, da zdej nimam metalnih delov v sebi :grrr Zdrawc, kje so te to operirali ko so ti vstavli "žebelj" ? In po kolkem cajtu in kje so ti vzeli ven? Meni so rekli, da običajno ne jemljejo ven. Edino vijake, če motijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se