strom Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Rač. tehnik... sicer študent, pa ne vem kako dolgo še kej... tudi rač. sevede. Sicer pa iščem kakšen pameten šiht. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Po izobrazbi ekonomistka in (kmalu) komunikologinja (diploma še v delu, motivacije ni :( ). Delam pa na področju marketinga in odnosov z javnostmi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
x8r-x Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Gimnazijec 2.letnik :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Absolvent. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 System administrator ... solaris/linux, cim manj windows ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Rudar po poklicu,delam kot skladiščnik,se pravi ne veliko. :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 jst pa afne guncam med papirji, kasetami, fascikli, mapcami, pa tipke nucam, pa monitor mam ves poediksan... :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kat Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 2H2 + O2 = 2H2O V nasprotju od Mukkice (mislim, da je punca) mi bazična kemija reže kruh. :) JUHU!! C2H5OH kako te mam rada... Jest tud copram. Še dobr da nismo v srednjem veku :onfire: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Killroy Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Poklicni dijak 1.letnik SPSŠB smer:prometni tehnik (SPSŠB=Srednja Poklicna in Strokovna Šola Bežigrad) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Elektrotehnik z vsem srcem...PARDON s tistim delom, ki ostane od motociklizma, predan elektroniki (ukvarjam se pa tako s popravili elektronike, kot tudi z izdelavo). Poleg tega pa letos pričenjam še z izrednim študijem elektrotehnike ob delu. LP Jaša PS.: predlagam tistim, ki pišete študent, dijak... ,da poveste iz katerega področja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dream_er Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Tut jaz sem elektrotehnik, delam kot serviser v telekomunikacijah. Poleg pa še študiram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 papirje prelagam..... najraj mam račune... uradne liste berem zjutraj na tešč... DDV znam tud u rikverc zračunat... da skrajšam: računovodja do kosti... VeRonika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Drekavac Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Kao neki programer :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maya_205 Objavljeno September 9, 2002 Deli Objavljeno September 9, 2002 Ekonomistka ("kmalu" diplomirana), delam na področju raziskave trgov za nove poslovne priložnosti.... pač prva služba. Ko pa diplomca pade, pa štartamo na usnjene stolčke .... I am fucking leather bitch! maya Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vrho1679 Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 Računalniški tehnik, pa neki se še s faksam matram. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 po poklicu ekonomski tehnik,izredna študentka organizacije in mamagementa smer delovni procesi, da mi ne bo treba več za trakom v proizvodnji delat...... :P :wink: :D dr.looney :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 brezposeln dijak SERŠ-a v mb..... :wink: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno September 10, 2002 Deli Objavljeno September 10, 2002 pece dohtar... :P :P :P :roll: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Diablo Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Zaenkrat enako kot Fury PC dohtar upam, da ne vec dolgo :D :D drugace pa se vedno ostajam v racunalnistvu 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Čuvaj mlade rži... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
busa Objavljeno September 11, 2002 Deli Objavljeno September 11, 2002 Madona, lahko bi odprli borzo dela na motosvetu !!!! Sami zanimivi kadri, ni kaj. Sam sem drugače ing telekomunikacij, delam pa različno. Nekaj časa šefujem, preostali čas (veliko rajši) pa se grem izumrlo sorto programerja. Mučim v C++ SUN-e in WINDOWS-e, prav vseeno mi je kaj, glavno da je C++. Je kaj somišljenikov gor ? busa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Trenutno sem izredna študentka VPVŠ(policijska krajš) in še kar nekaj časa bom (večni študent), sm drgač delam pa preko študenta vse živo. Zdej sem že 10 mesecev tajnica, 5 let Fata (snažilka), pa še 2 šihta bom najbrž dobila, sm še sestat se moral z ljudmi. Dnar za motor. Mene pa nekaj zanima, naslednjo leto, september 2003, grem v Lj in me zanima, če kdo ve, kakšne se razmere za delo preko študenta, z navedenimi izkušnjami. Delam vse živo in kako bi lahko jst pršla kam delat preko študenta. Če kdo pozna ali pa dela bilo kej, če bi rabu kakšnega študenta oz. študentko naslednjo leto in naprej, se toplo priporočam!! Lp Dubi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tatjana Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Jaz sem še študentka računalništva! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dylandog Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Moja malenkost pa pocasi, vendar zanesljivo postaja univ. dipl. ing. No, saj je jasno tud iz emajl naslova. Drgac se pa ravnam po nacelu 'Rad je napravio covjeka od majmuna a sada ga pravi konjem'. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno September 12, 2002 Deli Objavljeno September 12, 2002 Ekonomist se po izobrazbi, pridno se borim za naslov dipl. ing. prometa, imam pa tudi že 3 leta delovne dobe v transportu :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se