Kiki Objavljeno September 26, 2002 Deli Objavljeno September 26, 2002 Jaz sem pa "zemljemerka" :wink: , po izobrazbi dipl. ing. geodezije.... Moje delo: na terenu delam geodetske posnetke in se z lastniki zemljišč pregovarjam :roll: :roll: :roll: , v pisarni pa prometne ureditve in zapore cest.... no, pa tud srfam MAL po interneti v službenem času - priznam.... :oops: :oops: :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Oktober 1, 2002 Deli Objavljeno Oktober 1, 2002 V roku enega leta bom postal univ. dipl. ekonomist. Trenutno sem novopečeni absolvent, ki razmišlja kaj bi za diplomo naredil. Razne ideje so dobrodošle. Trenutno mi najbolj leži naslov something like that: Primerjava nakupa rabljenega in novega motorja; Nakup rabljenega motorja... :wink: Drugače pa sem bil tudi že malar, delal sem tudi na Petrolu, pa v Iskratelu štepal v proizvodnji in še kaj bi se našlo. Trenutno pa kelnarim na letalih slovenskega letalskega prevoznika in se imam prav fino. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sasl Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 Jaz sem pa "zemljemerka" KIKI jaz sem tudi geodet.A delaš privat al za državo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kiki Objavljeno Oktober 2, 2002 Deli Objavljeno Oktober 2, 2002 KIKI jaz sem tudi geodet.A delaš privat al za državo? Ojla kolega.... Privat za enkrat še ne, mogoče kdaj v prihodnosti.... nikoli se ne ve.... :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
joc Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 unidiplek, nadzorni in odgovorni v komerciali enga slo dobavitelja avtomobilski industriji :crazyeyes: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Študent sociologije PS:Ma kaj ni nobenga policaja al kaj? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Oktober 3, 2002 Deli Objavljeno Oktober 3, 2002 Jaz pa org.posl.tur. ali po domače organizator poslovanja v turizmu...delam pa v hotelu, rezervacije! Tak da, če kdo rabi spanje :wink: ...brez reklame, saj vem, saj vem.... :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 O tem se je že nekaj govorilo, ampak vse je raztreseno povsod naokrog... Vemo le to, da ni gostilničarja. Osebno me zanima tud, če imamo kakšnega policaja ali dohtarja? Ja ''dohtar'' za avtomobile, pa strojni tehnik, delam pa na tem da bi bil nekooooč dipl.ing.str. :P Za zdej sm pa le še turbo bruc :? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Po izobrazbi orodjar, delal že malo morje različnih del zdaj pa projektant v strojegradnji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Zaenkrat še nič :oops: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Študent sociologije PS:Ma kaj ni nobenga policaja al kaj? :?: Zakva si ga pa tolk želiš spoznat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 jest sm pa abs. GT :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Kaj pa to je :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 io tud študent. pravo, 4. letnik v LJ. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Jest mam pa diplomo ČKiO (čuvao krave i ovce)zdej pa še zarad firme lobadarsko delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Kaj pa to je :?: to je Punto GT z ABS-om :D :D :D (mal heca more bit!!) aja to drgač pomen absolvent grafične tehnike :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Ko pa diplomca pade, pa štartamo na usnjene stolčke .... I am fucking leather bitch! Sliši se dobro, predvsem zadnji del... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Pa še jst, upam da bom v 2. letniku EF EF je pa res najmanj oblegan faks v Sloveniji :) NOOOOOTTTTT :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 3, 2002 Deli Objavljeno November 3, 2002 Moram dodat, da sem vceraj dobila se en siht, zlaganje polic v trgovinah. Zdej mam tri. :lol: 8) A v šoli ti nič ni treba delat??? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dubi Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 A v šoli ti nič ni treba delat??? Sm izredna studentka. Tko, da imam cajt za studij, 3 sihte in privat zivljenje, pa še se ga kej najde. Full mi je vsec, ce delam, da sm zaposlena.. :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motomanijak Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 [quote="dubi} Full mi je vsec, ce delam, da sm zaposlena.. :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Strojni ključavničar, trgovec, parketar (brusim samo mladim samskim damam). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 A je med nami kakšen avtomehanik? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tratnjak Damijan Objavljeno November 4, 2002 Deli Objavljeno November 4, 2002 Kaj se ti je avto pokvaru ali bi pa samo rad zamenju svojga mehanika. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 Metalurški modelar...ziher se nobenmu ne sanja kaj je to... :shock: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se