BlazS Objavljeno Februar 7, 2003 Deli Objavljeno Februar 7, 2003 dijak 4. letnika Gim Kranj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jozl Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Trenutno sem dobil neko strašansko dobro razvojno projektno delo, ki bo emni dala lepega duška. To je modeliranje (3D) za pohištvo na jahtah in jadrnicah. Se vidmo na morju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Prfoksa. Sam ne delam več tega. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Zaenkrat študent strojništva (veteran), prej pa tudi avtoklepar in strojni tehnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Študent - absolvent tehnologije prometa v Portorožu!!! :roll: ( ja pa nam pol prometa urejal na semaforjih kot nekateri nevedneži mislijo 8) ) Še diplomo spacam pa bo!!! :wink: :shock: Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Februar 10, 2003 Deli Objavljeno Februar 10, 2003 Še diplomo spacam pa bo!!! :wink: :shock: Ciao,by Pero Ja kaj pa bo pol? Potem se boš šele ubadal ko boš zgodbo končal. Ali te preteklost ni nič naučila. Še malo maturo spacam, pol pa bo. ----> o šit, gimnazija je tko zajebana Še maturo naredim, pol pa bo -----> fak, izpiti na faksu tudi niso najlažji Še vse izpite naredim --->grrr, še diploma Še diplomo naredim, pol pa bo... :) Meni se zdi, da po vsaki "oviri" - ko jo rešiš, pride še večja. Res upam da bom nekoč imal službo, ki jo bom z veseljem opravljal in mi bo zagotavljala solidno življenje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moped Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Še diplomo spacam pa bo!!! :wink: :shock: Ciao,by Pero Res upam da bom nekoč imal službo, ki jo bom z veseljem opravljal in mi bo zagotavljala solidno življenje. Si pa optimista. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
transalp Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Meni se zdi, da po vsaki "oviri" - ko jo rešiš, pride še večja. Še kako res. Najlepša leta so, ko si redni študent! Pa koliko je takrat časa... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Še kako res. Najlepša leta so, ko si redni študent! Pa koliko je takrat časa... :D Ja, če ti ni treba ves čas delat, zato, da preživiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Prfoksa. Sam ne delam več tega. SAMO NE MATEMATIKE?? :? :lol: :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jasa Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Še diplomo spacam pa bo!!! :wink: :shock: Ciao,by Pero Ja kaj pa bo pol? Potem se boš šele ubadal ko boš zgodbo končal. Ali te preteklost ni nič naučila. Še malo maturo spacam, pol pa bo. ----> o šit, gimnazija je tko zajebana Še maturo naredim, pol pa bo -----> fak, izpiti na faksu tudi niso najlažji Še vse izpite naredim --->grrr, še diploma Še diplomo naredim, pol pa bo... :) Meni se zdi, da po vsaki "oviri" - ko jo rešiš, pride še večja. Res upam da bom nekoč imal službo, ki jo bom z veseljem opravljal in mi bo zagotavljala solidno življenje. Ja saj je pa itak super dokler jih rešuješ eno za drugo. Modrim, pametnim ljudem ni nikoli dolgčas ! :D :twisted: :P Zato pa študirajte dokler morete...( pa to ne pomeni, da morate 10 let delat 1.letnik :D ) LP Jaša, Honky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Prfoksa. Sam ne delam več tega. SAMO NE MATEMATIKE?? :? :lol: :o Ne, ne, ne... nč bat.... matematika mi nikoli ni preveč ležala..no ja, pa sedela tut ne, če sm čist poštena :? :shock: :lol: :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jama1100 Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Parketar, obvladam les ne pa mlade dame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Februar 11, 2003 Deli Objavljeno Februar 11, 2003 Študent - 2.letnik FOV v Kranju V "prostem času" se pa v kamionu okrog vozim :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Parketar, obvladam les ne pa mlade dame Zdej si se pa izdau... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Februar 12, 2003 Deli Objavljeno Februar 12, 2003 Meni se zdi, da po vsaki "oviri" - ko jo rešiš, pride še večja. Res upam da bom nekoč imal službo, ki jo bom z veseljem opravljal in mi bo zagotavljala solidno življenje. Ampak po vsaki opravljeni oviri ( če govorimo o šoli ) dobiš novo večjo oviro ki vsebuje snov ki te bolj zanima, razen če ne kiksneš pri smeri. Glede drugega je pa čisto odvisno komu boš prodal tretjino svojega življenja :) Vse je pa seveda odvisno od tebe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se