Racing Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Torej iskal sem sorodno temo a nisem bil zadovoljen z rezultati zato odpiram novo temo :rolleyes: Ker vem da je na motosvetu tudi kar nekaj študentov me zanima kje študirajo in kakšno smer so izbrali, tko da bomo lahko se kako debato vrgli, če ne prej, pa že konec tega leta v LJ :P ! Sam sem letos maturant, vpisal pa sem strojništvo UNI v LJ! LP Simon Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 Elektrotehnika v Lj. Prav tako letos maturant. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 elektrotehnika UNi v MB, letos prvi letnik. .) rad bi pa opozoril potencialne geografe in fizike - NE HODITE STUDIRAT TEH DVEH PREDMETOV NA PEDAGOSKO FAKULTETO V MARIBOR - VSAKO LETO JIH NAREDI 10-15%!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 VŠZ, radiologija, bruc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 hehe, js sm maturant pa upm d nebom ostal še eno leto :D ne ne, se hecam...vpisu sm se na fiziko UN smer k jo bom delu pa meteorologija p.s. d me ne bi kdo sprašvau kšno vreme bo čez vikend k bo trontelj vse povedu :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 racing-kot zgleda bova sošolca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Maj 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 27, 2004 racing-kot zgleda bova sošolca :D The best :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 FDV- Sociologija, smer Družboslovna informatika....2. letnik soc-di Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sladkor Objavljeno Maj 27, 2004 Deli Objavljeno Maj 27, 2004 strojni fax (2.letnik uni) u lj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gajo Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 FOV Kranj; drugi letnik :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 VPŠ - turizem, 4 letnik, (absolvent september) :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
airy Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Absolvent strojništva v MB. Upam da letos pade diploma .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 (popravljeno) Fakulteta za elektrotehniko v Lj., UNI, prvi letnik. Zdele se lih izpiti zacenjajo :xx:. V bistvu mam dons kolokvij za matematko. Popravljeno Maj 28, 2004. Popravil BlazS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Pravna fakulteta, MB zaključeno pred natanko 17 dnevi :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Sem Sanda in ko bom velika bo direktorca :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Denny Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 po srednji šoli delal 2 leti... nato Višja strokovna šola elektronika... spet delal... sedaj na FERI-ju, program elektrotehnika, smer avtomatika & občasno delam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vojč Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Zdaj sem maturant. Končati še moram poklicno maturo :angry: Vpisal sem se na kemijsko fakulteto v Ljubljani, smer Varnost pri delu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Torej iskal sem sorodno temo a nisem bil zadovoljen z rezultati zato odpiram novo temo :rolleyes: Ker vem da je na motosvetu tudi kar nekaj študentov me zanima kje študirajo in kakšno smer so izbrali, tko da bomo lahko se kako debato vrgli, če ne prej, pa že konec tega leta v LJ :P ! Sam sem letos maturant, vpisal pa sem strojništvo UNI v LJ! LP Simon A to danes še kdo vpiše ? :o Sem mislil, da smo sam mi včasih to počeli. Izgleda glih tolk, da vrsta ne izumre. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Fakulteta za strojnistvo, Lj, UNI, smer konstrukcije in mehanika, 3.letnik. No, zdej pa vse veste :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Sociologija, smer Družboslovna informatika.... Pa to, je to sploh zaposljivo? Se da na to vabo kakšno službo dobiti :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Fakulteta za strojništvo LJ smer Proizvodne tehnologije 3 letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Maj 28, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Kar nekaj strojnikov kot sem pricakoval, no super, sem vedu da ce jih pa na motosvetu ne dobim potem pa... :ph34r: Ti ki ze obiskujete strojin faks nama z batzajlo lahko postrezete s kakimi svojimi vtisi? vam je faks posredoval to kar ste pricakovali? Vem da ne bi lahka ampak se bomo trudili, torej informacije iz 1. roke are welcome :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Kar nekaj strojnikov kot sem pricakoval, no super, sem vedu da ce jih pa na motosvetu ne dobim potem pa... :ph34r: Ti ki ze obiskujete strojin faks nama z batzajlo lahko postrezete s kakimi svojimi vtisi? vam je faks posredoval to kar ste pricakovali? Vem da ne bi lahka ampak se bomo trudili, torej informacije iz 1. roke are welcome :) Ni problem, pa za kake primere izpitov in rešitve vaj se bi dalo tud kej zrihtat. Drugač pa cel fuk sploh v prvem in drugem letniku je sama eksotika kar se predmetnika tiče. Kaj več po PM da ne bomo tukaj gnojil LP Leteči Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 Se da na to vabo kakšno službo dobiti :? bi bil presenečen če bi vedel koliko...sicer pa si oglej našo domačo stran tam so vsi podatki o tem če te zanima... o družboslovni informatiki tukaj imaš zaposlitve diplomantov v anketi letošnjega leta nasploh o zaposlitvi in še spletna stran mojega študija upam da sem ti približal moj študij..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Maj 28, 2004 Deli Objavljeno Maj 28, 2004 2. letnik FRI (racunalnistvo in informatika) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se