suhi Objavljeno Maj 3, 2007 Deli Objavljeno Maj 3, 2007 zadnji letnik tehniške gimnazije, oktobra pa uni strojnistvo poba verjem da UNI res ni zdrav za jetre - laško bo že blš - bm že vedu k sm pa fizik. :OK: Drugi letnik pa že nekak motivacije zmanjkuje za knjige-vsak tedn vsaj en kolokvij-pa sonce pa nov motor mam-sej ne vem če je sploh možn nardit :? :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 4.UNI fakultete za strojništvo , zdraven vzporedno še študij letalstva. A tvoj je potem tisti 1098 pred faxom, sem ti vsakič fouš do konca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 A tvoj je potem tisti 1098 pred faxom, sem ti vsakič fouš do konca :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Maj 4, 2007 Deli Objavljeno Maj 4, 2007 (popravljeno) Če sem mu pa res :blush: Evo vsaj en kolokvij sem pa letos dobro odpisal :) Popravljeno Maj 4, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Prvi letnik državnih in evropskih študij! :wacko: Izpiti prihajajo, sezona pa tudi :wacko: no en izpit sem pa glih nardila pa sem čist dobre volje zato :OK: :OK: pa sploh ker je bla 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Prvi letnik državnih in evropskih študij! :wacko: Izpiti prihajajo, sezona pa tudi :wacko: no en izpit sem pa glih nardila pa sem čist dobre volje zato :OK: :OK: pa sploh ker je bla 10 Anna, zdej se pa že mal preveč hvališ :nono: :nono: . Zdej smo pa prou vsi teb fouš :huh: :huh: :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 psihologija izredno... 2. letnik lihkar naredu oba obvezna seminarja.. hvalabuh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
the JACK Objavljeno Maj 5, 2007 Deli Objavljeno Maj 5, 2007 Zagovor magisterija mednarodnega kazenskega prava huh to bo jeba ! Se pa že veselim ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 1 letnik mikrobiologije na biotehniški fakulteti :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lilit Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 podiplomski Genetika Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 FE uni, 2.letnik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 podiplomski Genetika kaj to je tut na biotehniški najbrž???? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LUMPKA Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Višja strokovna 1. letnik izredno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
drjack_dj Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 (popravljeno) prvi letnik FE UNI. Uf kolk še mene čaka FE uni, 2.letnik Ti si pa ena redkih pri nas, samo te še nisem nikol vidu takole z rožički :evilgrin: Popravljeno November 3, 2007. Popravil drjack_dj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno November 3, 2007 Deli Objavljeno November 3, 2007 Bi reku JonasŽ, internet se na pamet učim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majcyy Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Ti si pa ena redkih pri nas, samo te še nisem nikol vidu takole z rožički :evilgrin: hja tele rožički ponavad kje zvečer prlezejo vn :D sj možno da bojo kdaj pa tut na faxu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 :hmm: zaenkrat mam v mislih turizem na turistici v portorožu...bomo pa vidl kako bo letos z maturo, točkami in omejitvami :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zmajcek Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 diplomirala na fakulteti za farmacijo, zdej pa še 1. letnik prava, ni mi dolgčas :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MowzancR Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 FERI Maribor. 9. semester računalništva, smer informatika. Malo sux, ker bo lih kar konec :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 Študij?!?? :blink: :wacko: :wacko: :wacko: Da, življenski! :grupni: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr_Jakob Objavljeno November 4, 2007 Deli Objavljeno November 4, 2007 FF psihologija izredno .. haha, zdej 3.letnik obozujem psihometrijo II ... jupi bruh Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Najprej OŠ Milana Mravleta, pol računalniška Vegova, pol UNI - FRI na Tržaški, čist prec zatem VSP isto na FRI-ju, zdej pa Telekom Slovenije d.d. :D in rodile so se sanje... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Obramboslovje še vedno, vendar že v 2. letniku :glare: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Angel_girl Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 naj se še jaz pohvalim... sem diplomirala iz fizioterapije. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
First Objavljeno November 6, 2007 Deli Objavljeno November 6, 2007 Obramboslovje še vedno, vendar že v 2. letniku :glare: Priden, kar tako naprej pa se boš kmal rešil tega jeb***** FDV-ja :blush: K sreči se ga bom jaz kaj kmalu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se