maus Objavljeno November 7, 2007 Deli Objavljeno November 7, 2007 ravno delam analize in dispozicijo za majstorat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Študija imam za ta življenje dovolj, morda v naslednjem! :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Bi šel nardit magisterij :whistle: .........če mi ga služba plača :evilgrin: .........drugače pa nebi več :winkiss: ...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brubi46 Objavljeno November 8, 2007 Deli Objavljeno November 8, 2007 Šest izpitov in dve diplomi stran od zaključka študija zgodovine in sociologije...ma se mi taku ne da :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roly Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Juhuuu, končno diplomiral - informatika. Zdej pa novim zmagam naproti..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 že/še študiramo, večino na bolše cajte, uradno pa strojništvo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 A ti tud :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 študij??! :wacko: ...še srednje :wacko: :wacko: :wacko: nisem maral in sem jo... :wacko: :kva2: :whistle: :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno December 20, 2007 Deli Objavljeno December 20, 2007 Juhuuu, končno diplomiral - informatika. Zdej pa novim zmagam naproti..... tudi meni danes ratalo - končno........... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 tati :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Burnout Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 FRI vsp, 2. letnik pavziram, predolgo sem že na tem faxu, začel sem na uni :slap: Sej bo šlo, še kakšno leto pa bo :D LP Burnout Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frfljot Objavljeno December 21, 2007 Deli Objavljeno December 21, 2007 Še 7 izpitov in diploma.... :naughty: sam što nije... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 Fakulteta za strojništvo Ljubljana- 3.letnik VSŠ, smer proizvodne tehnologije, vpisan redno. Začel pa sem na UNI. Prakso pa sm skoraj že opravljal pri akrapoviču, imam tam poznanstva :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Februar 4, 2008 Deli Objavljeno Februar 4, 2008 (popravljeno) študiram o podiplomcu :whistle: management- še vedno Popravljeno Februar 4, 2008. Popravil mačka27 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ni3ous Objavljeno Februar 5, 2008 Deli Objavljeno Februar 5, 2008 Juhu, včeraj izvedel rezultate.... Naredil zadnji izpit na Zootehniki. Zdej bi blo pa sanjsko da diplomiram do konca aprila, za prvomajske pa skok na Korziko!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Fakulteta za strojništvo Ljubljana- 3.letnik VSŠ, smer proizvodne tehnologije, vpisan redno. Začel pa sem na UNI. Prakso pa sm skoraj že opravljal pri akrapoviču, imam tam poznanstva :worship: Očitno nas je pa kar nekej na strojni, bi lahko šli kdaj na kofe v borderja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RHonda Objavljeno Februar 8, 2008 Deli Objavljeno Februar 8, 2008 Jest sm kar redni gost tam, tako da če boš spomlad-sicer že kar kmal vidu kakšno ninjo pred faxom me kar pocuki za rokav pa gremo :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 Trenutno ZUP :SS :SS joj joj, ker kaže da bo treba na izpit konec meseca. Še to, diferencialc pa enega težkega, pol pa dispozicijo pa bo :010 Samo kje je še to :wacko: :wacko: V glavnem pa tudi jaz študiram na boljše cajte haha :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mojcka_l Objavljeno Februar 9, 2008 Deli Objavljeno Februar 9, 2008 evo FVV..1.. letnik UNI u lj.. varstvoslovje...on va voir ja tko pol pa na policijo pa kazni, ki zame ne veljajo :naughty: o bit če dobr tko:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 12, 2008 Deli Objavljeno Februar 12, 2008 Včeraj oddal magistrsko nalogo v branje :whistle: ... čeprav sem bil na faksu od 13,30 pa do 16,00 se je splačalo :010 ... zdj pa moram počakat na popravke, dopolnitve in spremembe :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
frankie Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Jaz pa danes, JUHEEEEEEEEEEJ!!!! uni.dipl. EKOLOG!!!!! Ker cuden obcutek:))) :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
missi Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Jaz pa danes, JUHEEEEEEEEEEJ!!!! uni.dipl. EKOLOG!!!!!Ker cuden obcutek:))) :rolleyes: iskrene čestitke :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 Juhu, včeraj izvedel rezultate.... Naredil zadnji izpit na Zootehniki.Zdej bi blo pa sanjsko da diplomiram do konca aprila, za prvomajske pa skok na Korziko!!! vsaj še eden z biotehniške :whistle: sam da jst smer mikrobiologia .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
no_name Objavljeno Februar 29, 2008 Deli Objavljeno Februar 29, 2008 v borderja. Jao, jest sem tam naredu 1. letnik Mi smo hodili na BORSODI pivo za 150SIT :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
triker Objavljeno Marec 18, 2008 Deli Objavljeno Marec 18, 2008 27 imam zagovor diplomske...držte pesti, al pa fige-sam da bo pomagal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se