slo-man Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 zanimam se za nakup avspuha leovince RR. Pa me zanima cena kolk stane.Pa ali so v redu avspuhi-kvaliteta mislm(je dobr al ni) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 stari kupi si lipnika! ful uredu, pa za male pare... o leo vinceju ti pa ne morm velik povedat... sej mas zihr cenike kje na netu... mal raziskuj, pa bo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 že obstaja sigurn 10 tem o avspuhih in nisi mogu u eni od nih prašat tega :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Maj 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2004 ej hvala ti ,ampak dvomim da bo lipnik gor pasu na moj skuter :? Sm cene pa nikjer ne najdem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Maj 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2004 ma oprost da nisem , sm bl frišen tle gor zato se še ne znajdem prav dobr :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8452 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T|Len Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Zanima me če ima kdo mogoče kako stran na netu ko so avspuhi gor pa kaki ceniki pa opisi pa pomožnosti če je slovenska??Hvala :yea2: :lol1: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[rain] Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 http://www.lindempa.si/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Maj 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2004 HVALA ti,sm mene še zmeri zaniam kolk se obnesev uporabi-kako se obnese na motorju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 tu maš!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mc m Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 evo ti : klik Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furious_G Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 ker skuter maš drgač? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Maj 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2004 imam malagtija F12 air zaenkrat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Maj 31, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2004 malagutija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janzevec Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 jaz niam blokade na variomatu mam jo samo še v ZX pa leti cez 80 po stevcu samo je nikakvi pospesek ker še nisem valjckov porihtal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Junij 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2004 a potem se ga splaca nabavit???????? :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Junij 1, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2004 a potem se ga splaca nabavit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se