gilera50 Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Zanima me, če uporabljate zaščitne rokavice na skuterju?? Jaz sem si jih nabavil pred 2 tednoma in se mi jih zdi odlično uporabljat - že zaradi mrčesa, predvsem pa v primeru padca ti zaščitijo dlani in zlome prstov. Uporabljam jih ob vsakem vremenu - na prstih imajo tudi zračnike, skozi katere kroži zrak in s tem omogoče, da se moja roka v rokavici ne poti. Na vrhu rokavic (tam kjer imamo členke) pa imam zaščito iz kevlarja. Zaželjena je tudi slika!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Kuk $ si dau za njih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Maj 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Kuk $ si dau za njih? Kupil sem jih v Avstriji (Grac), stale pa so 13.000 SIT. Meni se zdijo za skuter zelo dobre, sicer pa narejene niso za skuter, ampak za motorno kolo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 fotr ma ene troje rokavice za motor doma pa kr njegove vzamem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovenc46 Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 tud jst mam podobne sam da pokrivajo se zapestje-dva ježka. od winteksa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 30, 2004 Deli Objavljeno Maj 30, 2004 Zanima me, če uporabljate zaščitne rokavice na skuterju?? Da :) Ju3 jih slikam.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 for race Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beno Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Prve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Druge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Roba kje si kup te rokavice pa kok si daw za njih? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Roba kje si kup te rokavice pa kok si daw za njih? Prve,druge al obojne? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 če že uprašaš pa kr za obojne povej. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Roba iste rokavice k tiste tvoje ta prve mam jest, samo da mam rumene barve (tam k maš rdečo mam jaz rumeno) dau sm pa 12k slikam jh pa jutri ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Maj 31, 2004 Deli Objavljeno Maj 31, 2004 Za prve 12k pa se nekaj malega,za druge pa pred letom in pol 11600sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.:norc:. Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 kje si jih pa kupu k u gradec glih ne mislm letet po ene rokavičke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 V Mariboru :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 1, 2004 Deli Objavljeno Junij 1, 2004 moje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 pa še moje: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se