Mr. foggy Objavljeno Marec 26, 2002 Deli Objavljeno Marec 26, 2002 Včasih res tako mimo vžge da je kr hudo al pa jaz neznam ocenit stvari.Tak nastavi da si morem včasih roke s ketnami privezat na balanco. Te pa ves da ga k***-am. speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mr. foggy Objavljeno April 5, 2002 Deli Objavljeno April 5, 2002 YZFgeorge A NE BO NIČ S TE TEME, A JE BIL PREMALI ODZIV speed man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gianni Objavljeno April 7, 2002 Deli Objavljeno April 7, 2002 YZFGeorge !! puzdraulen! Jst z mojim ZZR-jem se tut prjavlam. Ta hudič je spredaj premehak, naj bi se dalo trše olje, ampak kaj pol če bo pretrd? Skratka o vzmetenju nimam pojma, sploh pa kako bi motorja prav opedenu, kar se tiče vzmetenja,...to bi bil šele problem. Piiiiišššiiiiiiiiiii Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 7, 2002 Deli Objavljeno April 7, 2002 YZFDžordže, sedaj je pa že skrajni čas, da v Motorjih odpreš poglavje Vzmetenje in v njem pričneš z osnovami in nadaljevalnim dopisnim tečajem spreminjanja fedracije. Sezona je tukaj, zanimanje pa tudi Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
duhec Objavljeno April 9, 2002 Deli Objavljeno April 9, 2002 Jst tudi dodajam mojo prijavo! YZFgeorge, si verjetno pozabu da si odprl to temo,huh? fantje mu bo treba en mail napisat! sicer pa se mi zdi da je za mojo zvawco vzmetenje zlo idealno nastimano, pa tudi americani pravjo da "why fix it, if it ain't broken?", samo mene firbec matra, sam si pa ne upam kaj prevec tikat ker... ne vem zakaj LP duhc Once a biker, always a biker! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno April 10, 2002 Avtor Deli Objavljeno April 10, 2002 Fantje glavni razlog, da nisem pricel je v tem, da je Furioso tole mojo knjigo kopiral za skoraj pol motosveta in sem mislil, da so si jo vsi "resni interesenti" že priskrbeli. ICE, kaj praviš, se ob podpori Furiosota in Ike-ja, lotiva teme. Vsak nekaj iz knjige strne na forum. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 jah nekaj _pametnega_ bi se ze spravlo fküper ...pod pogojem seveda,da fury in ike marljivo sodelujeta ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 10, 2002 Deli Objavljeno April 10, 2002 Vidva kar pričnita, se bosta Furioso in IKE hitro zraven nalimala. Samo ne tu. Odprita v Motorjih novo poglavje Vzmetenje, ali kaj takega Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
miki Objavljeno April 11, 2002 Deli Objavljeno April 11, 2002 quote: Fantje glavni razlog, da nisem pricel je v tem, da je Furioso tole mojo knjigo kopiral za skoraj pol motosveta in sem mislil, da so si jo vsi "resni interesenti" že priskrbeli. ICE, kaj praviš, se ob podpori Furiosota in Ike-ja, lotiva teme. Vsak nekaj iz knjige strne na forum. Accelerate 'till you see God ....then brake. ...jst bi tut mel knjigo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se