mp15 Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 mam yamaho aerox in imam auspuh leovinči zx.Katere valčke mi priporočate da bodo dobri pospeški in dobra končna hitrost. pardon, če je tota tema že bla samo to zdaj nujno rabim. hvala za odgovore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 -uporabi iskalnik. -preberi kar najdes, in ni hudic da ne najdes vsaj za kako uro branja na to temo -prosim za zaklep -vsi ostali - ne smetit, obstaja ze tema o valjckih! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 4, 2004 Deli Objavljeno Junij 4, 2004 dobri pospeški in dobra končna hitrost To dvoje ne gre skupi ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 zbiraj eno ali drugo :> Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 ja al pa 50/50? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mp15 Objavljeno Junij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Kolko g valčke naj dam da bojo dobri pospeški? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Kolko g valčke naj dam da bojo dobri pospeški? Padaj ne gnjavi no z vlacki ker mas 10 tem odprtih o vlackih.Al je tezko to poiskat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Maniak Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 (popravljeno) pomoje je tu napisano..nisem sigur ka nism prebral... http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=8485 Popravljeno Junij 5, 2004. Popravil Maniak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mp15 Objavljeno Junij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Jaz bi dal najraje 2,8g not samo nevem kak mi bo pol sol :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Probaj 2,8 al pa 3,0. Jaz sem probal 2,5 in so prelahki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mp15 Objavljeno Junij 5, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Al pa da bi menjal federce(tiste ko sem dobo polek zx) pa nekje 4,3g valčke gor. Bi šlo to kam? plis za odgovore ker rabim to čimprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Padaj ne gnjavi no z vlacki ker mas 10 tem odprtih o vlackih.Al je tezko to poiskat... tocno. a rabmo se enajsto temo?? RTFM!!! :rtfm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 5, 2004 Deli Objavljeno Junij 5, 2004 Eno sticky temo o valčkih, zaklenjeno valda v stilu valjčki read-me, kjer bi najprej pisalo, da se moraš pol sezone jebat z valjčki da ugotoviš pravo nastavitev, ne pa da enga vprašaš pa vse veš. Pa seveda da niso vsi valčki za vse motorje, pa da variira od motorja do motorja... Pa sej že vse piše :doze: Osnovno pravilo: nabavte si koplete valjčkov od 3g-10g pa PROBAVAJTE :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dule3 Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Saj ni tako težko. Treba je mislit z glavo pa pustit povratno vzmet na miru :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
basek Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 KUPI POLINI VALJČKE 242.122 TER NASTAVI UPLINJAČ PA BOŠ NAJBOLJ ZADOVOLJEN .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se