romar Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Potreben sem ko satan, pa regres je zdaj prišo pa ga morem zapravit!
Leteči Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 (popravljeno) :? :? :? :? Popravljeno Junij 5, 2004. Popravil Leteči
HAWKey Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 vse mi je jasn..... :hmm: no ja neki mi je..... ICE where is your gun (BANG)??
simonsi Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 A fajn boli če si neumen :hmm: B varjanta: en ti je spizdu geslo :hmm:
batzajla Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 in samo zato ker obstaja varjanta B se bom vzdržal komentarjev
pegaso Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Jest tudi! (vzdržal komentarjev) :yea2:
PuBeC Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 salamon-oglasnik :lol1: :lol1: :lol1: :topic:
dave the wave Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Potreben sem ko satan, pa regres je zdaj prišo pa ga morem zapravit! V Pony Ranchu v Deutsch Goritzu, cca. 5km iz Radkersburga, če pa se rad voziš pa v Grazu na Gries Platzu. prijetno se nafukaj :)
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 5, 2004 Opozori Objavljeno Junij 5, 2004 (popravljeno) pa kaj ste vsi tok konzervativni, človek bi rad pač malo seksal in očitno mu nobena ne da, in zto naj zdaj trpi?! :P :devil: SUFER M__F__ SUFER :devil: Popravljeno Junij 5, 2004. Popravil soddplah
stigmata Objavljeno Junij 6, 2004 Opozori Objavljeno Junij 6, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Potreben sem ko satan, pa regres je zdaj prišo pa ga morem zapravit! A si ti mislil združit ti dve temi moške- kurve... ? oz. ŽIGOLO, a to rabiš? :hmm:
kura Objavljeno Junij 6, 2004 Opozori Objavljeno Junij 6, 2004 (popravljeno) baje se najboljse kurba pa tud najcenejše da dobit na kubi, kjer je razmerje med prebivalci moški:ženske = 1:7 , problem je v tem da je zato tolk dražja letalska karta <_< dekle staro do 23 let dobiš že za par 10 dolarjev :yea2: po govorjenju očetovega kolega :D se splača jit pogledat, vsaj dokler dobri stari fidel še brca Popravljeno Junij 6, 2004. Popravil kura
Tomozuki Objavljeno Junij 6, 2004 Opozori Objavljeno Junij 6, 2004 Idi v kaki Mariborski lokal/disko, pa boš dobo eno zastonj ;) Samo z motorom se prpelaj...
HAWKey Objavljeno Junij 6, 2004 Opozori Objavljeno Junij 6, 2004 Idi v kaki Mariborski lokal/disko, pa boš dobo eno zastonj ;) Samo z motorom se prpelaj... to pa tk povsod ne sam v mariboru... :doze:
Pervy Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Potreben sem ko satan, pa regres je zdaj prišo pa ga morem zapravit! pa saj če iščeš poceni kurbe ne rabiš regresa, se dobijo že za 12 do 15 jurjev, pol pa še kakih 5 jurjev daš zraven pa lahko vtakneš kam hočeš. vem za eno poceni varianto ampak ne smeš met velikih standardov in pričakovanj, spraznil pa se vseeno boš. če zraven vržeš še kakega jurja za mojo pijačo (jaz fukal to nebi) te peljem tja :devil:
lina Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Idi v kaki Mariborski lokal/disko, pa boš dobo eno zastonj ;) Samo z motorom se prpelaj... Zdej pa vem, zakaj je toook motoristov in zakaj sem največkrat razočarana, ko da model dol čelado-- ti fuj ti... :devil:
Brrrm Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Aha, razočarana, ker čakaš na princa na belem konju. :rolleyes: Očitno stojiš na napačnem parkirišču. B) Poskusi na hipodromu. :lol: ;)
cyc Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Poskusi na hipodromu. :lol: Na hipodromu ni dosti ne princes, ne princev, ne konjev, vem ker jaz taja hodim dostikrat tect :lol1: Vsaj ob vecernem casu ne B)
lina Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 (popravljeno) Jest svojga princa imam....zgolj iz firbca pošpegam kaj še leze po tem svetu in ugotovim, da prav nič ne zamujam... B) Popravljeno Junij 7, 2004. Popravil lina
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se