Broj Jedan Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? V žep poglej... mogoče imaš Desanko Šakić tam. Definitivno bo to tvoja najcenejša kurba. :lol1:
Zok Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 V žep poglej... mogoče imaš Desanko Šakić tam. ...pa Levanko Drkić... :P
Broj Jedan Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 ...pa Levanko Drkić... :P Ta bo zeloo vrejetno v drugem žepu.. :lol1:
Vojč Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Made in HUNGARIA Dudalni že od 3.000 Forint dalje... :) osebno izkušenj nimam, ker vse kar rabim imam doma :P
Windsurf Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Mariča v Pesnici, pa kak Havana club pri Lenartu, verjetno pa bo res najboljša vatrianta salomonov oglasnik... izbire je dovolj, na tebi je, da se odločiš... Obilo užitkov! Ostali pa le svetohlinite... LP Marko
Jure007 Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Ki si najbolj poceni kurbe? Potreben sem ko satan, pa regres je zdaj prišo pa ga morem zapravit! 1. raj si najdi babo, ki te bo mela rada, ki jo boš imel ti rad, in pol bo tut sexa dost 2. regres pa raj zaprav za kej bol pametnega. Če ti nobena ne da oz. noče dat, pa uporabi "desanko rukić", boš vsaj pocen skos pršu :BUA: :BUA: Uglavnm: BANG tema, če mene prašate. Kaj pa ICE pravi na to?
Windsurf Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 1. raj si najdi babo, ki te bo mela rada, ki jo boš imel ti rad, in pol bo tut sexa dost Pa kje ste prebrali, da hoče človek babo za imet? želi si samo neobvezujočega, čistega seksa.... in kaj je na tem narobe, da gre vsem v nos? naj gre raje v diskoteko, zapeca eno mulo, jo pokavsa, nato pa pusti z zlomljenim srcem? Kurac pa tako sranje... ne moralizirat... človek je vprašal čisto jasno, kar ga zanima, če bi iskal ženo, bi vprašal po ženitni posredovalnici in ne po kurbah. 2. regres pa raj zaprav za kej bol pametnega. Če ti nobena ne da oz. noče dat, pa uporabi "desanko rukić", boš vsaj pocen skos pršu :BUA: :BUA: Za kaj pa ti svoj regres porabiš? me v principu niti ne zanima, vsakemu svoje, ampak ne vem, na kaki moralni osnovi si ti jemlješ privilegij presojati o smotrnosti zapravljanja njegovega regresa in o tem, ali si ga naj drka ali ne... jaz si ga redno, pa mi zaradi tega ni nič manj do ženske družbe! Any further questions? P.M.! LP Marko
lina Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 No če bi človek rad samo bang za eno noč je najbolje, da si kupi prostitutko. Popolnoma brez obveznosti, ni ti treba zjutraj blefirat in hvatat krivine kako boš odšel, ni treba študirat čigava je št. na telefonu in se zagovarjat zakaj ne pokličeš in bla bla bla, plačaš dobiš in greš---oba zadovoljna in ,,no hard feelings,,. Če si pa punco omisliš in preračunaš koliko časa in denarja boš zapravil za zapeljevanje, rožice, kinovstopnice, pijačke in večerje, izlete ....imaš regres premalo poleg tega pa bo deklica po vsej verjetnosti prizadeta in to ni uredu. Po moje bo Salomonc kar uredu varjanta, ker kak,,kvazi bordel,, oz. nočni lokal s plesačicami je močno drag in še vedno ni rečen, da boš kaj dobil (odvisno od lastnika----kljub vsemu to ni legalna dejavnost in verjetno če te bo prvič videl boš šel s trdim domov. PS Ne pozabi na kondom (pa če je zgolj radodajka al pa če jo plačaš ---ravno sedaj sem brala (ona,vikend al ena taka priloga) kako pogost (procent je v iber visok) je genitalni herpes (se ga ne opazi če je v mirovanju--izbruhne 3-4 letno, kužen je pa skoz) in ne rešiš se ga nikoli več. Aids in hepatitis in ostale okužbe pa verjetno poznaš---tudi če ni resna je pregled za moške izredno neprijeten in boleč in pejt takoj, ko opaziš kakšno nenavadno malenkost (vodni mozoljček npr.) ,da ti ne bodo z laserjem žgal tvoj ,,one,, in bo pol tak kot obgrizen jurček. Pa še enkrat premisli ali se splača reskirat.... zdej, ko se ne moreš več zgovarjat, da ,,nisi vedel,,.
Pervy Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 kondomi so pri prostitutkah obvezni, brez dajo samo budale (in seveda še večje budale so tisti ki to vzamejo), ki so za "doplačilo" pripravljene reskirat. glede bolezni pa je verjetno večja verjetnost, da kaj fašeš po diskotekah kot pa pri profesionalkah (zafiksane kurbe so izvzete). na ženski za eno noč sigurno zapraviš vec cajta pa dnarja pa še ziher ni, tako da podpiram idejo prostitutke za one-night, samo kaj ko sem škrt :devil:
Broj Jedan Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 ... na kaki moralni osnovi si ti jemlješ privilegij presojati o smotrnosti zapravljanja njegovega regresa .... Mogoče ti bo bolj jasno, če boš vedel, da jih sedaj zelo veliko zagovarja (histerija, katero so sprovocirali EU politiki + Vatikan) "slovenske krščanske korenine" in potem mislijo, da je treba apriori preprečit "nečistovanje". Kar se pa mojega stališča tiče, je fant na zečetku omenil nekaj v zvezi s "pocen ..." & hja ... pol mu pa čwowk puskus dt idejo, kar se cene pa šparanja tiče. Sy ne veš, v kakem odnosu je do Desanke ali Levanke ... mogoče se pa dobro razume z obema. :lol1:
Jure007 Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Za kaj pa ti svoj regres porabiš? me v principu niti ne zanima, vsakemu svoje, ampak ne vem, na kaki moralni osnovi si ti jemlješ privilegij presojati o smotrnosti zapravljanja njegovega regresa in o tem, ali si ga naj drka ali ne... jaz si ga redno, pa mi zaradi tega ni nič manj do ženske družbe! Any further questions? P.M.! LP Marko Jest dam svoj regres raj v tošl, ko grem na morje, kako dirko oz, gre za motor. Ker regres al pa katerkol dnar dajat za Kurbo, mi je pa škoda. Škoda mojega garanja, da ta denar prislužim. Mam raj babo zato, katere mi ni treba plačevati, pa še ceu živlenje jo bom meu. Da bi pa jest dokler mi bo gor stau hodu u kurbnhaus.... Hvala lepa. Pa da ne bo pomote: tega gospodiča jest nč ne kritiziram al pa bilo kej, povem mu pač, kaj je najceneje, če je poba potreben ko sam satan. Naj pa zarad mene dela kar hoče - je njegova privat zadeva in odločitev. In želim mu vse najboljše
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 ... in bo pol tak kot obgrizen jurček. :kva2: :kva2: :kva2: :lol1: :004 p.s. Moj nasvet : poljub.net :D :lol1:
Vojč Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 Potreben sem ko satan... Poskusi na www.ona-on.com Prijatelj našel res dobro bejbo z istimi ambicijami kot on! Sex! Brez kakšnega denarja, pa da ne bo pomote, brez besede Kurba!
Zok Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 Moj nasvet : poljub.net :D :lol1: poljub.com. :P
Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Opozori Objavljeno Junij 10, 2004 poljub.com. :P Ne, to je pa spletni časopis. :P :) :D Zok, pejt se učit, otrok božji, jutri imaš izpit iz informatike!!! :angry: Ne, ti pa ne... ti pa tukaj visiš in traparije trosiš in.... :doze: Pa lepo se ti rekla, da..... brez dela ni jela, rana ura zlata ura, za domovino s titom naprej.... ne, ti pa kar... po svoje.... kot vedno..... :doze: . . . . . blablablablablablabla blablablablablabla blablablablabla blablabla blablabla blabla bla bl b b b b b b......... :doze:
cyc Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 ajej kaj jaz to berem ajej kaj ti to pises :P
marijan Objavljeno Junij 16, 2004 Opozori Objavljeno Junij 16, 2004 sodelujem v branju in mi ni nič jasno sploh, najprej bi Ku...pol mu je škoda denarja, pol so reklame, pa sej to je ko scenarij za nov slovenski film :lol1:
Sanda7 Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 Drgač vem pa za kurbe v antwerpnu,jih kar v izložbi zbiraš kot pr nas oblačila izbira je pestra od suhih debelih starih mladih črnih belin mešanih,...
strom Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 na nejcpass.com je bil učas en forum pa gor pisanja o dobrih/slabih, poceni, dragih, suhih, debelih, mladih, starih..... pa tel. pa tarife pa vse.... čene pa Levanka Rukić pa Desanka Šakić.... đabe. LP
Thundercat Objavljeno Junij 17, 2004 Opozori Objavljeno Junij 17, 2004 na nejcpass.com je bil učas en forum pa gor pisanja o dobrih/slabih, poceni, dragih, suhih, debelih, mladih, starih..... pa tel. pa tarife pa vse.... :lol1: sem se probal prijavit pa noče(forum)...neki ne dela.....bi rad vidu kje se kaj v naši okolici dogaja.... :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 tc kaj ga biksaš,kaj bo pa draga rekla .)
Thundercat Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 tc kaj ga biksaš,kaj bo pa draga rekla .) radovednost je dovoljena..... :rolleyes:
Denny Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 eno vprasanje za poznavalce te teme :D Kakšna je tehnika Japonskih gejš, da so tako znane? Tolikokrat sem že prebral, da oh in sploh so zakon. A ima kdo kaj izkušenj :D Ali še zdaj niste k sebi prišli-tisti ki ste probali :lol:
Ice Objavljeno Junij 18, 2004 Opozori Objavljeno Junij 18, 2004 upam, da ti je jasno, da geisha ni samo placana prileznica za eno uro ali noc. :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se