Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
si ti določil da je moj fant nesposoben oz. sem brez oz. sem frigidna.

mačka javka, če ji na rep stopiš ... :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Manu,vrni mi kugle !

B)

a zato je zadnje case tako malo jebanja na forumu.

Objavljeno
a zato je zadnje case tako malo jebanja na forumu.

:hmm:

A ti tut kuglce uporabljaš? :naughty: :devil:

Objavljeno

meni jih je mati narava "podarila" serijsko.

Objavljeno

Se globoko opravičujem, spoštovani Ice.

Zaradi zgornjega citata o jebanju sem si namreč od prej omenjenega moderatorja

prislužila en obarvan opozorilni kvadratek. :blink:

Torej : moderatorji lahko govorijo o jebanju ( tudi to je bilo, mimogrede, malce nesramno) ostali smrtniki pa ne - saj tak ni nihče tega omenjal sploh.

Ok. Bom upoštevala. Saj sem dovolj stara. :wacko:

Mislim, da tudi če je ta post :topic: bi ga morali pustiti, da bodo ljudje vedeli, kaj se po novem sme in kaj ne. :doze:

Lep pozdrav.

Objavljeno

manuela,

ker prinasas spet in ponovno (kolikokrat ze?) tebi tako "nepravicno zadano hudo krivico" v javnost bodi v bodoce se tako dobra in povej se pravilni razlog zakaj si si sploh prisluzila opozorilo in si ne kreiraj lastne razlage, ce nisi sposobna prebrati opisa v opozorilu.

od jutri dalje si na moderated posts.

ti nastejem razloge tukaj ali ti zadostuje PM?

Objavljeno (popravljeno)

Sem zaprosila za obrazložitev na pm. Ker pri opozorilu piše "nepotrebno citiranje".

Citiral si pa prvi ti. Kekca.

Hvala.

Popravljeno . Popravil Manuela
Objavljeno

Otroci... :doze:

Namesto da bi se s kuglcami igrali, se skregajo... <_<

Objavljeno (popravljeno)

Najbolj smešno pri vsemu mi je to, da ste moški najbolj pametni glede jap. kuglic, kok je to oh in sploh hudo dobr in koristno---da ne omenjam inkontinence (upam da sem prav napisala) take buče lohk kupite samo vi (vprašaj kakega urologa).

Pervy nobene želje nimam s piz...odpirat flaš...sem čudna a ne?

Poleg tega si lohk Tajke vtakneš v rit al si pa eno za domov kupiš...mogoče so ti pa zato tok všeč--- plačaš in odpelješ,nič ne govori samo : kima....

Me pa zanima kaj je s tajci--a mogoče orehe s kurci razbijajo??? V bistvu morajo imeti silno vzdržljive, če se ga loti odpiračica flaš---to pa ni isto oz. tebe ne zanima (le zakaj???)---važno je da so Tajke boljše kot tiste doma.

FAMA FAMA FAMA

Tut ene kolegice nimam, ki bi rekla, da so kuglice senzacijonalna pogruntacija vse so povedale nekako tako kot Manu...in jest sem si tut oddahnila, ker sem ugotovila, da vsaj tokrat nisem ČUDNA.

Če človeka zanima kaj o Gejšah--je najbolje da prebere knjigo, ki jo je gejša napisala-avtobiografija--preden začne poslušat štorije raznoraznih sveznalcev, ki vse popačijo in naredijo iz muhe slona oz iz gejše fuk mašine.

PS se opravičujem za vse vulgarizme, sam drugač ne gre in priznam: močno mi gre že na kozlanje, ko poslušam (v družbi al pa pri sosednji mizi) take mačo tipe ( in ja ločim kdaj se kdo zajebava in kdaj se ,,hvali,,)---ker dokazanao (babe se tut o kurbariji pogovarjamo, ko gremo na kofe---tako kot vi :devil: ) samo lajate, vaš bingi bongi pa ni sposoben 3 x zapored in vedno je kak izgovor ZAKAJ danes pač ne gre.

Ne niso/niste vsi taki- nakladači---eni manj govorijo in več naredijo. :devil:

In ne- nimam želje probavat oz. ne rabim nobenih dokazov, da se motim: jest imam doma dost---in ne vem zakaj bi menjala konja, ki zmaguje.

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
mačka javka, če ji na rep stopiš ... :lol1: :lol1: :lol1:

Pri vas mačke javkajo???

svašta :blink:

Objavljeno

Matr vam, vsak v svoj peskovnik, pa da bo mir :angry:

Objavljeno

Orkodijo, Lina, kakšen temperament! :o :D :D

Pa vse to zaradi par sluzastih kuglc. Kaj šele če bi šlo za kaj resnega??!! .)

Objavljeno
Včasih sem imel naslov strani, kjer so bile naštete kurbe po regijah, s telefonsko številko, zraven vsake pa še forum, kamor so obiskovalci pisali komentarje.... izgled, ponudba, cene, ...sedaj pa ga več ne najdem. :(

Če kdo ima, naj prosim objavi! Lahko tudi na PM! Rabim nujno!!!  :kva2:

A res nihče nima... :cry:

Objavljeno

Premza---v enem play boyu je bilo vse objavljeno--vsi naslovi, nekaj slik, mnenja in tudi o temu portalu se mi zdi, da se je/ali se še imenuje lj-kurbe, kam se splača (tudi tujina) itd...mogoče boš tako lažje našel.

Objavljeno
A res nihče nima... :cry:

Ne vem no, pojdi na www.najdi.si in vpisi not "kurbe". Drugi zadetek utegne bit to kar isces ...

A je res tko tezko iskalnik (kakrsenkoli) uporabit? :cry: <_<

Objavljeno

kaj točno sploh pomeni kurba? meni se zdi to precej slabšalni vzdevek in raje slišim dama ljubezni :D

ej, dame ljubezni, a bo kej akcije? :004

Objavljeno
kaj točno sploh pomeni kurba? meni se zdi to precej slabšalni vzdevek in raje slišim dama ljubezni :D

ej, dame ljubezni, a bo kej akcije? :004

prodajalke ljubezni..... :)

Objavljeno

Ljubezni? :wacko:

Od kdaj je pa to naprodaj? :)

Objavljeno

Zaradi natanko te zablode - mešanja sicer lahko odličnega ampak samo fuka z ljubeznijo pa je toliko težav.

Objavljeno

ampak kurba je lahko tudi zastonj...žena reče možu, spet si bil s tisto kurbo..nenene ženica, bil sem z damo ljubezni

Objavljeno

sem vedel zakaj je pepe absolutno nepogresljiv clan na forumu. :grim

Objavljeno

ajaaa, zdej razumem zakaj pravijo da bi, če bi se moški spremenili v ženske, vsi postali kurbe, tako pa smo samo love machinen

Objavljeno
Kar se tiče japonskih kuglc, bi še sama rada povedala neki na to temo.

Pred dvema letoma mi jih je "kar tako" podaril en motosvetovc, ki jih je dobil za novo leto ali neki tacga, kot smešno "kao" darilo.

In ker je ravno tekla beseda o tej napravi je širokosrčno ponudil, da mi jih odstopi, ker jih on pač nikakor ne uporablja in tudi misli, da jih nekako nikoli ne bo. :blink:

Kugle so bile lepe, modre in sem sklenila, da jih takoj naslednji dan preizkusim :blink: Za v službo, seveda. Ker sem nekje prebrala, da jih nekatere ženske nosijo ves dan. In nisem hotela biti izjema. :huh:

No, da ne dolgovezim - ne vem, a je blo kej s kuglcami narobe, al pa s čim drugim : vse, kar se mi je zgodilo je bilo to, da sem približno uro in pol mal čudno hodila, potem sem še pol ure vztrajala, tudi , ko se mi je že pričelo dozdevati, da verjetno to ni to, nakar pa sem ogorčeno šla na wc in si jih vzela ven. :doze:

Letos za novo leto, pa so visele na jelki kot novoletni okrasek. :) B) Sploh ni nihče pogruntal, da v bistvu niso narejene za to. :)

No, sam tolk, ker ste nekaj Lino napadal, da je frigidna al neki tacga, karkoli že.

Mislim, da ni. :004

:lol:

he he

bo res treba to prestavit v drugo temo

jaz mislim, da jih nisi prav uporabljala, ali si imela neke cheap shit. Kolk mi je ena kolegica razlagala,da so najboljše iz silikona (menda dost dražje)...pa da une ta pocen kurc velajo...no ena druga pravi, ki je že preizkusila malo morje, da so

najboljše une, ki imajo znotraj votel prostor v katerem je še ena kuglica in to potem veselo vibrira, ko se premikaš...

...Menda se morate potem igrati z vaginalnimi mišicami, pa movat pa to itd. ne samo pri miru cakat :lol1:

Isti vrag je vibrator, če je pri miru v siski ni efekta, ko pa zacne trest je pa itd.

Sem malo gledal po netu o gejsah in zasledil:

Gejse samo z vaginalnimi mišicami pripravijo moskega do vrhunca, brez da bi kaj moval itd...hmmm

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!