Pervy Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 lina si mogoče kdaj pomislila, da ti in tvoje kolegice res niste še vsrkale (prebrale, osvojile) vsega znanja na tem svetu? ker očitno tako rada bereš ti bom nekoč, ko bom imel časa in voljo se z tabo prepirat, zbral literaturo, ki določene zadeve opisuje, pa lahko potem to z kolegicami na naslednjem fuk-čvekaškem krožku predebatirate. če tebi določene zadeve ne pašejo ali pa ti ne grejo od rok, še ne pomeni, da je vsak drug bedak in mačo nakladač. če jaz ne vozim kot rossi še ne trdim, da ni izvedljivo tako peljat, nenazadnje ga gledam vsak teden kako to počne. tudi ti bi lahko našla ogromno kontraargumentov za svoje trditve pa jih verjetno načrtno blokiraš ker bi zamajale tvoje teorije. verjetno tudi deepthroat ne obvladaš, a trdiš da je neizvedljiv? ma ne da se mi, pomisli samo to, zakaj na svetu prodajo toliko literature o starodavnih spolnih tehnikah, toliko tečajev in raznih pripomočkov? Glede na tvoje izkušnje in izkušnje tvojih kolegic bi morale kroglice že zdavnaj it iz prodaje, pa se še vedno dobro prodajajo, prav tako kot knjige o kamasutri, tantrični spolnosti, azijskih tehnikah itd. sicer pa jaz vem kaj sem videl na lastne oči in mi je čisto vseeno kaj praviš ti, tvoje kolegice in še kdo. In ja, različni mojstri lomijo orehe z tiči, dvigujejo skale z njimi ali na jajcih, nekateri mojstri tantre so zmožni večurenih orgazmov, itd. ne jaz tega ne znam in zaenkrat nimam želje se tega naučit, ne zanikam pa obstoja tega in ne napadem vsakega, ki to omeni, samo za to ker meni in mojim kolegom to ne rata.
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Dejte se iz kuglic malo preusmerit na t.i. Kegljeve vaje ;)
Denny Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 ...Najbolj smešno pri vsemu mi je to, da ste moški najbolj pametni glede jap. kuglic, kok je to oh in sploh hudo dobr in koristno---da ne omenjam inkontinence (upam da sem prav napisala) take buče lohk kupite samo vi (vprašaj kakega urologa).... mislim, da si v temo brcnila... verjetno ne veš, da mnoge ženske v letih imajo probleme z zadrževanjem vode... prav zaradi tega bi bilo koristno, da bi se ukvarjale z unimi mišicami.
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 mislim, da si v temo brcnila... verjetno ne veš, da mnoge ženske v letih imajo probleme z zadrževanjem vode... prav zaradi tega bi bilo koristno, da bi se ukvarjale z unimi mišicami. E točno tako ... obvladovanje stiskanja vaginalnih mišic je bistvenega pomena (ne samo pri seksu), pri težavah z mehurjem kot tudi po porodu ... seveda za obvladovanje dobrega stiskanja mišic ne potrebujemo ravno kuglic, so pa dober rekvizit za tiste, ki tega res ne obvladajo ...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 kaj točno sploh pomeni kurba? meni se zdi to precej slabšalni vzdevek in raje slišim dama ljubezni :D ej, dame ljubezni, a bo kej akcije? :004 Še bolj zanimivo vprašanje ... KDO JE KURBIR???
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 SKJ pravi: kurba-e ž (u) vulg. vlačuga, prostitutka: postala je kurba; imeli so jo za kurbo / kot psovka kurba stara
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 SKJ še pravi: kurbir-ja m (i) vulg. vlačugar; bil je razbrzdanec in kurbir/ kot psovka kurbir stari
Pravokotar Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Grafit v stari Ljubljani pa pravi: Mateja je kurba!
Anubis Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Hm....poznam dve.... Nedosledno je mal tole ...
Vale Objavljeno Junij 22, 2004 Opozori Objavljeno Junij 22, 2004 Pepe tudi v MB je včasih na zidu Državne založbe pisalo Baltazar je peder ... ... ups, tole je za drugo temo :xx:
lina Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 (popravljeno) jaz mislim, da jih nisi prav uporabljala, ali si imela neke cheap shit. najboljše une, ki imajo znotraj votel prostor v katerem je še ena kuglica in to potem veselo vibrira, ko se premikaš... ...Menda se morate potem igrati z vaginalnimi mišicami, pa movat pa to itd. ne samo pri miru cakat :lol1: Isti vrag je vibrator, če je pri miru v siski ni efekta, ko pa zacne trest je pa itd. Sem malo gledal po netu o gejsah in zasledil: Gejse samo z vaginalnimi mišicami pripravijo moskega do vrhunca, brez da bi kaj moval itd...hmmm Imela silikonske--tanajdražje :zzz: Res mi je žal, da ne moraš sam iskusit zadeve---lohka probaš v kako drugo odprtino in boš videl koliko vibracij boš pobral in koliko časa jih boš zaznaval--sej veš stalno sprejemanje dražljajev- ki ostanejo samo dražljaji, ni nadaljevanja---ja počasi se telo navadi in ne reagira več---malce biologije anatomije in kmečke pameti in lastnih iskustev probaj povezat in razmisli. Gejše in njihove sposobnosti:To pa res ni nič tako posebnega---seveda če moški ni totalka pijan :zzz: PERVY--Jest ne rečem, da ni možno--sam ti živiš v svetu kjer ne ločiš več kaj je šov in kaj realnost---ne trdim, da ni mogoče tako močno držat odpirač, da se flaša ne bi odprla---samo ni toliko v fizični moči kot v tehniki in prirejenemu orodju---to je za publiko, to je cirkus in zanimivo je to, da tam kjer so človekove pravice močno kršene (tajska) sedaj turistom razkazujejo svoje ,,ženske,, in sploh so znani po sex turizmu. Ne vem sicer ali je moški razvitega sveta res v taki krizi in ne more več parirat ,,sebi enakovrednim partnericam,, da hodi v Azijo--zakaj? Ker ga noben ne pozna ker je lahko končno bog za nekoga.? Ja rada berem in marsikaj preberem in marsikaj probam tudi sama in si pol ustvarim mnenje....in vedno berem obe strani in poslušam izkušnje drugih in probam sama(tam kjer lahko in če niso posledice prevelike) in nekako pridem do zaključka oz, vsaj do približnega zaključka. Gejše...gejše so bile vedno zavite v tančico skrivnosti, ker so bile del visoke japonske tradicijje, ki se je nevzhodnjakom zdela hladna, prezkompromisna, in japonci nečustveni ljudje in nebahaški in vsi so nekaj slišali in nihče probal in domišljija je šla svojo pot. Pravih---takih tradicionalnih gejš ni več ali pa jih je izredno malo samo navaden smrtnik--,,turist,, ne bo prišel do nje. INKONTINENCA--problem obeh spolov Mehurna mišica oslabi---zgleda da ne veste, da imamo punčke sečnico in vagino---vi imate samo enojno izvodilo :doze: Jap. kuglice niso težke ostanejo na mestu in so kot ,,tampon,,---se jih ne čuti v mirovanju, če nožnico stiskaš krepiš mišice z ali brez kuglic. ---z njimi nič bolj krepite mišic, da ne začnem moriti z povečano možnostjo infekcij in bla bla bla..... Drugače je če bi hotele pasti (bi bile težke)ven in bi jih zavestno zadrževali s stiskanjem, ker s stiskanjem nožnice sitiskaš celotno mišičevje spodnjega dela medenice in s tem tudi.....mah ne ljubi se mi... klele imate en link in si poglejte kaj so to Kegljeve vaje, malce anatomije, kaj sploh je inkontinenca, zakaj do nje pride in vse kar sodi zraven in kako vsa stvar izgleda in se sami odločite kakšno vlogo imajo kuglice pri vem tem........ Sicer mi je pa jasno, da pač večina verjame komercijali in temu kar nekdo prodaja( top shop odlično cveti)---ker propaganda je cela znanost sploh pa če se tika žgečkljivih tem---vsak bi probal a ne?, ker čez ta užitek ga ni :naughty: .....http://med.over.net/za_bolnike/mosko_zensko_zdravje/clanki_m/inkontinenca.htm Popravljeno Junij 23, 2004. Popravil lina
Nata Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 ...a to pomeni, da jih imaš še doma in se nekje prah nabira na njihh ... :? :hmm: a bi jih komu podarila kr tko za foro ... na primer, če jih ne rabiš ... :? O:-) :D
Denny Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 ...a to pomeni, da jih imaš še doma in se nekje prah nabira na njihh ... :? :hmm: a bi jih komu podarila kr tko za foro ... na primer, če jih ne rabiš ... :? O:-) :D ti jih jaz naredim zastonj... mam glih ene 5 biljard kugl doma, a bi blo :naughty:
lina Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 (popravljeno) Pišuka Nata bi ti jih dala---sam res nisem pričakovala, da bi jih kdo hotel vzet (veš kje so bile B) ) poleg tega pa ti ne priporočam silikonskih kupovat, ker so svinjsko drage in tista silikonska prevleka je zelo občutljiva---jo hitro z nohtom načneš (čisto tanka plast silikona) in pol se naredi zračni mehurček in začne silikon odstopat, spodaj je pa taka grda zelena plastika. To se je zgodilo meni in sem jih dala mačku, da jih je do konca uniču. Popravljeno Junij 23, 2004. Popravil lina
Pervy Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 eh lina, boma kdaj ob pijači to debato nadaljevala, se mi res ne da. In ne, v azijo se ne hodi samo zaradi sex turizma in ja, vse to je šov ampak bistvo obstaja to, da je tudi za izvajanje takega šova potrebno natrenirat. tudi za gejše ti lahko kakšni insajderski pogled dam, ne iz prve ampak rečimo iz druge roke, OK? ja navadnemu turistu so res navadno nedostopne, poslovnim partnerjem pa ne .) saj si verjetno čisto OK punca, ampak malo te vedno nekam zanese med relacije nesposobni sodobni moški - sodobne enakovredne partnerke. a ti to iz prve roke? :devil:
lina Objavljeno Junij 23, 2004 Opozori Objavljeno Junij 23, 2004 No bova podebatirala enkrat...v živo. Ne ni vse iz prve roke....bolj iz opazovanja kaj se dogaja okoli mene. In priznam pride slab dan, ko se nabira in nabira in pol za piko na i ujamem slaboumno reklamo ...namenjeno in narejeno izključno za ženske --(čistila ali vložki) pa mi poči film. :)
Pervy Objavljeno Junij 24, 2004 Opozori Objavljeno Junij 24, 2004 In priznam pride slab dan, ko se nabira in nabira in pol za piko na i ujamem slaboumno reklamo ...namenjeno in narejeno izključno za ženske --(čistila ali vložki) pa mi poči film. :) uh tiste reklame pa še meni dvignejo puls, neverjetno kako aktivne, gibljive in nasploh živahne ste očitno ženske v tistih dneh :devil: sicer pa kaj pa tisti popolni tipi v reklamah za deo ali britje, vedno po uporabi dobijo žensko. ma ja če je tako popoln kot zgleda jo lahko dobi tudi če je zašvican al pa neobrit :hmm: pa da nebo čisto :topic: a sem vam že omenil, da imamo v našem mestu ob glavni cesti čisto pravo kurbišče??? :yea2: še rdeče luči ima zunaj na steni :P , samo kaj ko je ponudba :wacko: , je pa zato baje cenovno ugodno. no samo tolko v vednost ker ravno te ženske srečujem skoraj vsak dan ko hodijo k kozmetičarki, ki domuje preko hodnika od moje pisarne.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se