gilera50 Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 To vprašanje je namenjeno najbolj Benotu, za katerega mislim, da je pravi mojster v tem! Zanima me, kako najboljše izpeljat ovinek. Ko sem te videl na posnetkih in slikah, v ovinku skoraj zlezeš s skuterja. Kak to uspe tako položiti ovinek? Jaz sem včeraj to poizkusil in mi je zelo čuden feeling, ko pod ritjo skoraj da nimaš podlage in si malo nad cestiščem!! Te v ovinku ni nič strah, da bo sprednje kolo zdrsnilo?? Kako se navaditi na to, da bi tako vozil ovinke in ali obstaja kakšna posebna tehnika za to?? Seveda so dobrodošli tudi odgovori drugih!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Kje bos ti take ovinke vozo?Do trgovine in nazaj? Al v sanjah? :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gilera50 Objavljeno Junij 6, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 6, 2004 Kje bos ti take ovinke vozo?Do trgovine in nazaj? Al v sanjah? :lol1: :lol1: Veliko sem na poligonu v MS, pa dostikrat z bratrancem dirkava med sabo. Pa me zanima, kakšen je občutek takšnega načina vožnje, kot ga ima Beno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 6, 2004 Deli Objavljeno Junij 6, 2004 (popravljeno) Veliko sem na poligonu v MS, pa dostikrat z bratrancem dirkava med sabo. Pa me zanima, kakšen je občutek takšnega načina vožnje, kot ga ima Beno. Povem ti da vec kot odlicen :) Mislim da Tomozuki tud to lahko potrdi :) Samo ne smes pozabit da eno je voznja v kombinizonu in vsem eno pa amaterska.... Popravljeno Junij 6, 2004. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 tema o polaganju ovinkov ze obstaja, tako da bo tale slej ko prej zaklenjena (bi ze bila, ce bi js bil moderator... :devil:) sicer pa - eno so slick dirkalne gume, ogrete na ~70 stopinj, drugo pa street legal gume s 30-35 stopinjami. .) kot je Ike pravil za eno voznjo na grobniku: "kolena nisem imel vec kam dat, a guma je se kr drzala!!" get it?? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 ja tema že obstaja tut pod temo o športnem mozociklizmu. in tudi tekaj: KLIK drgač je pa smisel presedanja v smer ovinka v tem da težišče čimbolj navznoter premakneš (koleno je še pika na i - za filing) in smisel tega je predvsem v tem da s spremembo težišča preprečiš da bi skuter založu do deklca al pa štenderja / avspuha zarad česa bi nasedu in tudi padu. drugač je pa ta tehnika priporočljiva predvsem za dirkališa sej se tut lepšo linijo da zvozit, če pa maš bol slabe gume (težje ga boš rešu če ti začne oddrsavat gumo) in na cesti v prometu raj tega ne probavej <_< ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Junij 7, 2004 Deli Objavljeno Junij 7, 2004 Jap, sem sam pogruntal.. Dokler gume niso fajn fajn segrete ne grem zalagat, ker mi zdrsava... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se