kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Kdor ugane kateri avto je na sliki dobi juter na 3M za sladoled,al pa v soboto v Žireh za pir :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 (popravljeno) 365 GTC mogoče? ....popravek, ni... Popravljeno Junij 8, 2004. Popravil Anubis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master7 Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Porsche!!!!!! :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Yugo Koral 45 :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 (popravljeno) Yugo Koral 45 :unsure: :unsure: Kja pa honda CBR z dvema rezervnima kolesoma :unsure: :xx: Čakej :o a to gre za pivo :wub: ...že iščem O:-) Popravljeno Junij 8, 2004. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Pontiac? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Avto? Ameriški? Muscle car? Korveta! :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Hja...osnova je delana na VW hroscu...kako se mu pa ze rece pa ne vem tocno...je pa tole en izdelal v Svici v 70'. Imam pa jaz tudi takole osnovo, samo se malo predelano...pa u Sloveniji se to imenuje "BURJA"...Evo vam dve slikce mojega cudesa...sta bl slabe slabe kvalitete...ampak gre... Slikca 1 Slikca 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Se enkrat...k sm zajebu :angry: Zdej pa z slikcami.... Hja...osnova je delana na VW hroscu...kako se mu pa ze rece pa ne vem tocno...je pa tole en izdelal v Svici v 70'. Imam pa jaz tudi takole osnovo, samo se malo predelano...pa u Sloveniji se to imenuje "BURJA"...Evo vam dve slikce mojega cudesa...sta bl slabe slabe kvalitete...ampak gre... Pa lep pozdrav Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 (popravljeno) Pa se to....ni isti, ker smo mi zamenjal sprednjo sijbo...zdej je od CXa...pa se par malenkosti...linije pa to.... LP Gugo B) Lahko pa da se motim..... .) Popravljeno Junij 8, 2004. Popravil Gugo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Ne vem,če to ker če mal linijo pogledaš ni enaka (blatniki,zadnji del avtomobila,..) pa tud Hrošč nima feltne na 5 vijakov,kot jih ima ta avto,ki je uganka,pa ta je iz pleha narejen in ne iz plastike .) :D P.S vse bolj se mi dozdeva,da ne bo noben dobil sladoleda ali piva :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Ne vem,če to ker če mal linijo pogledaš ni enaka (blatniki,zadnji del avtomobila,..) pa tud Hrošč nima feltne na 5 vijakov,kot jih ima ta avto,ki je uganka,pa ta je iz pleha narejen in ne iz plastike .) :D P.S vse bolj se mi dozdeva,da ne bo noben dobil sladoleda ali piva :lol1: No, pr hroscu se motis, vsi hrosci od letnika 36 pa do letnika 63 so bili na 5 vijakov...pa vse felge od poretou so gor pasale.... Pa pri mojemu smo mi linije popedenal...pa spredni konc smo malo skrajsali..pa sipo drugo dal....zadnjo haubo pa tud, ker sem hotel imeti poseben prtlaznik gor.... No, ja...sej sem rekel, da se lahko motim...samo osnova iz katerega smo delal burjo, je bila pa prekleto podobna...ce ne ze ista LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Še ena slika Motor je 5.4 V8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Še od zadaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 8, 2004 pa še motor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MotoRossi Objavljeno Junij 8, 2004 Deli Objavljeno Junij 8, 2004 Kdor ugane kateri avto je na sliki dobi juter na 3M za sladoled,al pa v soboto v Žireh za pir :D Lamborghini Islero, pivo pa lahko sam spijes v mojem imenu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jason Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 @cagiva: Ali je ta avto v original stanju? Ali je tudi motor originalen? Nimam pojma kaj je. @Motorosi: A nimajo Isleri V12? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Tole je Islero in ne zgleda isto ... Ostale slike so na http://members.aol.com/LuigiDVM/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Kdo ugane... sej sploh ni tezko. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Detomaso Pantera. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 (popravljeno) Detomaso Pantera. Res je! :D Popravljeno Junij 9, 2004. Popravil Shargo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Junij 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Ne vem a bi vam že povedal,a vas še malo pustim da se matrate :D ni pa Lamborghini .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 (popravljeno) A Italijan pa je? Sam mašina ni taprava. Pa še automatc je, tole bo en predelan musclecar. Popravljeno Junij 9, 2004. Popravil Grilzz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Res je! :D .) ampak sem pa že pošteno zataval v prepričanju... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Maserati Ghibli Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se