bowla Objavljeno September 29, 2005 Deli Objavljeno September 29, 2005 :fight2: po vrocem pogovoru je moped le odsel in dobis ga v pon. 3.10. tko da uzivita u puscavskih voznjah. :P :P :P enega lubceka tud od mateje. cau :SS :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2005 LP Drage tete in strici Koncno je prisel dan ko je najin mali BMW privekal iz carinskega hangarja na letaliscu v Khartoumu. Zadevo smo prejsni teden uspesno (na roke) nalozili in razlozili. Vceraj sem koncno razstavil skatljo in naredil testni krog. Vse posveceno z koncem ramadana :cry: Kdo je rekel da je konec sezone - pri meni soncno ( ne boste verjeli) pa 38C in ceste (lukjne) vabijo... Seveda sem se pred prvim startom izvlekel dusilec iz lonca novega izpuha - da ne bo reklame - krila... hehe V glavnem zvok je cool pa tudi na cesti me sedaj opazijo. Promet je itak norija tako da je potrebna se dodatna previdnost. Za cast vsega skupaj sem ga pognal po glavni 'Afrika road' v KHT in to kolikor je dal od sebe. POlicaji pa samo z belim pogledom za mano. Registracija je itak LJ - ki jo v zivljenju niso videl... hehe :krneki: V glavnem slike sledijo LP DaNe Vroc Khartoum Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CPU Objavljeno November 5, 2005 Deli Objavljeno November 5, 2005 LP Drage tete in strici Koncno je prisel dan ko je najin mali BMW privekal iz carinskega hangarja na letaliscu v Khartoumu. Zadevo smo prejsni teden uspesno (na roke) nalozili in razlozili. Vceraj sem koncno razstavil skatljo in naredil testni krog. Vse posveceno z koncem ramadana :cry: Kdo je rekel da je konec sezone - pri meni soncno ( ne boste verjeli) pa 38C in ceste (lukjne) vabijo... Seveda sem se pred prvim startom izvlekel dusilec iz lonca novega izpuha - da ne bo reklame - krila... hehe V glavnem zvok je cool pa tudi na cesti me sedaj opazijo. Promet je itak norija tako da je potrebna se dodatna previdnost. Za cast vsega skupaj sem ga pognal po glavni 'Afrika road' v KHT in to kolikor je dal od sebe. POlicaji pa samo z belim pogledom za mano. Registracija je itak LJ - ki jo v zivljenju niso videl... hehe :krneki: V glavnem slike sledijo LP DaNe Vroc Khartoum Mater sm ti fovš....... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 jest pa...vesela, da sta se koncno oglasila... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 7, 2005 Deli Objavljeno November 7, 2005 Iiiihaaaa! Komaj čakam slikce, da vidimo kakšen letaš okrog. Pa smo se že sekirali, ko so o nekakšni evakuaciji govorili. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kölm Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Lep puzdrav Dane! Dej še kako slikco za nas, ki se tu tuširamo in zmarzujemo parpopaj gor. Kakšne so pa drugače kej razmere v Sudanu? Veš kaj me zanima - Sudan ima tudi en del Rdečega morja. Kako je kaj tam. Si morda že bil? Ajd Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desert Soul Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 Juhuuuuuu!!! :kva2: :kva2: :kva2: Ti privooooščiiiim!!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 evo slike... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 15, 2005 Deli Objavljeno November 15, 2005 Nekomu se je pa smejalo :OK: . Upam, da bo sčasoma še kakšna terenska slikca pa da moped ne bo več tako čist, ker me daje slaba vest. Noise ima po novem prvega uradnega reklamerja v Sudanu :P P.S. A se tablice ni dalo pršvasat? .) (šraufi za vola ubit press) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 16, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 16, 2005 LP A si ''Brihtol'' pojedo al kaj? Da ti vidis kako ceste zgledajo - bi se stresne vijake cez prbil... hehe No no panike itak jo bom kmalu zamenjal z UN tablo... :P Ne bi ti omenjal da je spegu ze odpadel... Moram bolj resno pritrdit oba spegla... Ostalo dela OK - res pa je da tud nekih resnih km se nisem naredil. Prahu pa ko pr norcih. Pomoje ce bi ga na Verdu parkiral bi blo manj prahu na njem kot pa pri nas. :eek: Cez vikend ga bom poskusal oprat i ketno namazat... Pa naslednjo rundo slik postimat... Kaksni so plani za praznike? Midva prideva v EU malo pred bozicem... sem glih po karte danes skocil - a cena .... ti raje ne povem se ti zmesa... za isti denar bi iz slo sel lahko v juzno ameriko pa se kam.... jeb... :cry: A zgruntu sem koncno koliko je bencin tukaj = pol $ liter. Ajd uzivancija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 Kaj pa rabiš ogledala, kdo te bo pa sredi Darfurja dohitel? Kakšen gepard mogoče :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 16, 2005 Deli Objavljeno November 16, 2005 Kaj pa rabiš ogledala, kdo te bo pa sredi Darfurja dohitel? Kakšen gepard mogoče :P rabi zato, da se med vožnjo pogleda in vidi kako se mu smeji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2005 LP No po daljsem stacioniranju u Khartoumu sem ponovno na poti. Torat ponovno juzni Sudan. Nekaj ze obiskanih starih krajev (Rumbek, AKon,Pulmok) in nekaj novih (Juba, Malakal, Aweil, Kapoeta) je v tej turi. Jug je se vedno precej zelen in pozna se da sem v bistvu ze v tropskem pasu. Komarjev na miljone in jasno vse tezave z njimi... Politicna klima se pocasi menja in vse vec je tujcev v drzavi. Seveda nikoli ne ves a je to ok ali je to samo se dodatno zatisje se pred vecjim sranjem. Dela imam polno tako da dnevi kar letijo. Doma pravijo da je sneg - ja pri men tud ampak u zmrzovalni skrinji... danes 34C v senci. Ze dolgo nisem poslal novih slik - pa sedaj pripravljam paket. Slike veliko bolj povejo stanje kot ga znam jaz opisat - ali pa je to meni ze normalen vsakdanjik pa nimam glih silne inspiracije za pisanje... No bom raje slike gor dal... lp DaNe Rumbek / juzni Sudan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 25, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 25, 2005 Ostalo pa bo Zarja ustimala... :blush: lp DaNe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno November 28, 2005 Deli Objavljeno November 28, 2005 :nono: lohk bi vsaj povedu kdo je bil tako prijazen in ti zrihtal paket v katerem je bila tvoja najljubša igračka - poleg žene seveda. :yea1: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2005 Drago obcinstvo Moram se globoko opraviciti za nevljudnost do Davida in Mateje, ki sta definitivno zasluzna za ''paket'', ki sva ga z zeno dobila v Sudan. David je organiziral 99% stvari okoli fizicnega dela posiljke. Se skatlo je zbil skupaj in se zalepil po vrh vsega.... Mateja pa je zoorganizirala papirologijo ter morila teto in strica iz spedicije.. Se enkrat iskrena hvala obema za pomoc. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
XDR Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 Drago obcinstvo Moram se globoko opraviciti za nevljudnost do Davida in Mateje, ki sta definitivno zasluzna za ''paket'', ki sva ga z zeno dobila v Sudan. David je organiziral 99% stvari okoli fizicnega dela posiljke. Se skatlo je zbil skupaj in se zalepil po vrh vsega.... Mateja pa je zoorganizirala papirologijo ter morila teto in strica iz spedicije.. Se enkrat iskrena hvala obema za pomoc. :topic: Na katerem področju delaš? in kakšno postajo uporabljaš? S56SAI lp Jure Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 :krneki: slika ni popolna tako da opravičilo ni sprejemljivo :lol1: :lol1: :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2005 Fant Ko bi ti vedel s kaksno hitrosto tale net dela ... ma je se polz prej do penzije prisel ko pa se je ta slika nalozila. Pac sem v deep shit areas in net-a ni spljoh. Imam pa pripravljenih se nekaj slikc da se ti odkupim... :blush: ko pridem do resnejse povezave. Kar se pa tvoje slike tice - ce jo tu pokazem me lahko se lincajo... :cry: :eek: Sicer malo of topic pa vseeno: S56SAI - delam na vseh HF podrocjih - stacjon v Khartoumu je moj TS870 na terenu pa si malo sposodim Magdijev (ST2M) TS 50. 73 de ST2T alias S57CQ doma... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2005 Evo eno sem vseemo skoz stlacu - je pac ura ze skor polnoc pa nobeden vec ne visi na netu... razen ... :cry: LP Aja Bowla = David po domace Junior (TDM 900)je pa njegova kobilca... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 29, 2005 Deli Objavljeno November 29, 2005 S57CQ DE S56JTT (ko se že tako oglašamo :D ) Evo, jaz sem se pa spraševal (pa ne naglas) kje zaboga je dobil takole fejst škatlo za transport motorja, a so mu iz BMW-ja oz. Avtoval-a kakšno dali, od tistih v katerih oni dobijo motor? No, zdaj pa vem kdo je to naredil - evo David aka Junior aka Bowla... :worship: Če bom kdaj rabil motor pošiljat z letalom vem h komu na inštrukcije. Dane, koliko si še kaj prevozil in kako se obnesejo tiste gume, ki jih imaš sedaj na motorju? Drži se. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
S57CQ Objavljeno November 29, 2005 Avtor Deli Objavljeno November 29, 2005 Ne skatla je ex original skatla od Yamahe donacija - tnx servis Stern/Kranj :OK: - predelava by Dane & Fotr... Lepotna obdelava in les by David. Do sedaj samo 600 km ni cajta - pa se na terenu sem. Gume OK ni problema - sicer pa premalo km da bi ti znar kaj resnega rect.. Pa tud kaksnih resnih akrobacij se nisem izvajal - je ze tako ali tako nevarno na cesti (ko) pr norcih. lp DaNe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno November 30, 2005 Deli Objavljeno November 30, 2005 :kva2: :kva2: hvala za slikco, si jo morm dat u svojo zbirko. Drugače pa sneg se že topi in smo v pričakovanju "VD"-ja :kva2: . Lepo delaj in pridno dinarčke služita!!! Pozdravi našo oz. tvojo lepotičko - Goranko!!! Tvoj Junior Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno December 5, 2005 Deli Objavljeno December 5, 2005 (popravljeno) se ena serija fotk.. ... ... Popravljeno December 5, 2005. Popravil Zarja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bowla Objavljeno December 8, 2005 Deli Objavljeno December 8, 2005 :cry: :wallbash: danko moj, od mopeda ne duha ne sluha. Šou je pa,pa,...Zgleda mu je srček odpovedu u garaži :cry: :cry: :cry: Sej bo, jest vem da imaš ti eno zdravilo za njega. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se