green Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Ce ima kdo namen iti na koncert Lenny Kravitza 22.06., mu prodam karto (mam samo eno) za 4000 SIT! Drugace je v predprodaji 7000, v prodaji na dan koncerta pa 8000! Sem v Ljubljani! pisi na mail: evgenveselko@yahoo.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 9, 2004 Deli Objavljeno Junij 9, 2004 postavi se pred halo in jo prodaj za lepo vsoto, ko zmanjka kart Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 9, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2004 Ne da se mi! Sem jo dobil v eni stacuni kot darilo, ker sem glasbeni stolp kupil in se mi ne da pred halo stati in karto prodajat!Ok, ce bi jih imel 15 (kart ali let...)!!! :P O:-) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shargo Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Ce si jo dobu kot darilo, potem naj se tradicija nadaljuje! lepo jo podari nekomu, ki jo bo z veseljem... prodal naprej! .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 postavi se pred halo in jo prodaj za lepo vsoto, ko zmanjka kart a so Lennya že Pod Mežaklo spravli al v Tivoli ?? a ni koncert na stadionu ? al sem spet kaj zamudil ? :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Če se ne motim, je karta že prodana.. Green, popravi me, če se motim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Res je, zaradi formalne avtoritete nasega Noisa, sem bil prisiljen spraviti karto v dobre roke...Noise ve zakaj se gre!Karte ni vec! :wub: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Jz bi tud mela to karto :fight2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 12, 2004 Deli Objavljeno Junij 12, 2004 Res je, zaradi formalne avtoritete nasega Noisa, sem bil prisiljen spraviti karto v dobre roke...Noise ve zakaj se gre!Karte ni vec! :wub: :D :yea2: Tadeja je fajn... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 :yea2: Tadeja je fajn... A misliš Tadejo iz mojega avatarja? Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Ne, eno drugo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 A jz pa nism fajn, al kako? :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 bi ti zdaj rada odgovor na tvoje vprasanje? :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 bi ti zdaj rada odgovor na tvoje vprasanje? :devil: Muhuhahahahaa... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 A jz pa nism fajn, al kako? :angry: PS: Bila prepozna, sorry... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Ne morem verjeti, kam je zasla tako nedolzna debata o prodaji karte...Samo vprasanje casa, ko bom se kaksen PM dobil, ce sem se kako drugace izkoristil zadevo, morda jo je Noise, morda sva jo skupaj...ja,ja, pa je spet ena kost za glodati...vas se berem, ker me v dobro voljo spravljate!!! :OK: :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 A jz pa nism fajn, al kako? :angry: Ja si ja. Na žalost ne morem imeti dveh avatarjev. Bom pa kar tukaj nalimal najino slikco, da se vidi, da si fajn. No, jaz imam pa dober razgled. MUHAHAHA :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Jah Tadej, to je pa verjetno tudi vse, kar si imel...RAZGLED!!! :devil: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Jah Tadej, to je pa verjetno tudi vse, kar si imel...RAZGLED!!! :devil: O:-) Muhuahhahahaa :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 bi ti zdaj rada odgovor na tvoje vprasanje? :devil: :hmm: ma jz vem da sm najbl fajn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Jah Tadej, to je pa verjetno tudi vse, kar si imel...RAZGLED!!! :devil: O:-) Tudi razgled nekaj šteje!!! Saj vem slaba tolažba :( Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Noise Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 :hmm: ma jz vem da sm najbl fajn :D Valjda, samo od tega nimamo nič konkretnega, le sline cedimo. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Tud to je neki, kaj bi pa ti mel kej bl konkretnega? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 ....a če bo dežek padu lahko nesem notr marelco al pa tist sončn dežnik k piše gor cockta?? b nas blo en par spodi pod njim?ma na karti piše da nevarne stvari se ne sme nest :unsure: pa ja ne mislijo da budem s tistim velikim dežnikom okol mahal-a lahko??? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno Junij 23, 2004 Deli Objavljeno Junij 23, 2004 (popravljeno) Ekola, koncert je bil kr ok, jz sm sicer več pričakovala, predvsem je bil prekratek, vmes je mel skoz kratke pavzice, pa menjava kitare non stop, o koncu koncerta pa škoda besed, zginu je z odra ne Bye, ne Good night, ama ništa, kr spoku in ni ga blo več nazaj, predn smo dojel da je vsega konc, so že pospravljal oder :cry: Če so vsi ameriški koncerti taki :? hm.... groza Sicer je blo pa fino, tud vreme je bil :OK: Lenny :wub: Popravljeno Junij 23, 2004. Popravil D-D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se