Noise Objavljeno Junij 7, 2004 Opozori Objavljeno Junij 7, 2004 Čas je že, da obudimo tradicijo "motorističnih sred" na Tromostovju v Ljubljani! Prihajajoča sreda je kot nalašč za to. TROMOSTOVJE VABI! Več o + nekaj fotoutrinkov iz preteklih let v novički --> http://www.motosvet.com/tun_article.php?cid=1_1_1923_2
Thundercat Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Valjda, da se vidimo :afro1: itak.... :yea2: lepo da se spodbudi malo obiskovalce na prvi strani...lepa ideja noise :OK:
Zoolo Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Kdo je ta kljukec, ki je napisal da so srede maloštevilčne???? Ammmm to samo pomeni da nekoga letos še ni bilo na 3M????? No ja propaganda dela, .... itaQ politka gor politka dol, I will be there! :P
Perla Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 pridni B) B) B) no, če pridejo celo tisti od daleč, pridem tudi jaz :OK:
Rude Boy Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 B) če pridejo "pokači" iz Markovec, pridem tudi jaz ! :P
Noise Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Na, evo, vidte. Da naredimo rastur. Pa eno skupinsko fotko bi lahko tudi ucepli, prinesite digitalce :)
eliminator Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Pa kaj boste vsi razen mene?! Jaz pa v cetrtek izpit... <_< :(
Noise Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Pa kaj boste vsi razen mene?! Jaz pa v cetrtek izpit... <_< :( Saj 3M ne bo v času tvojega izpita.. remember... sreda...?
vulcan Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Ce bo kosmodisk zacel delovati :D pridem tudi jaz z boljso 1/2 :) .
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 No tut jez bom svojo novo lubico mal med motoriste prpelu
firefox f-15 Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Vsi od A do Ž!? Hehe, tut kake dvotakne prdule v obliki sesalcev :rolleyes: !? No ja, mogoče pa kaj zmotimo :yea2: ...
Noise Objavljeno Junij 8, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Vsi od A do Ž!? Hehe, tut kake dvotakne prdule v obliki sesalcev :rolleyes: !? No ja, mogoče pa kaj zmotimo :yea2: ... Pridite, seveda!!!
eliminator Objavljeno Junij 8, 2004 Opozori Objavljeno Junij 8, 2004 Saj 3M ne bo v času tvojega izpita.. remember... sreda...? To je ze res. Ampak izpit je prvic v cetrtek zjutraj, drugic pa kolikor sam sebe poznam, ponavadi najbolj studiram zadnji moment., tko da ... jutri najbrz kar odpade. No, sej bo se veliko sredinih tromostovij, kajne? :) lp
Hanzi Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 ko delal se bo mrak, na Tromostvju bo vsak :yea2:
Noise Objavljeno Junij 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Ja, sem slišal, da eni pridejo, nekateri pa ne!!!
gic Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Če ne bo kake plohe, pol bom tud jst prišu drugač pa kero drugo sredo! :kva2:
Einherjar Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Ja, sem slišal, da eni pridejo, nekateri pa ne!!! :) potem je bilo to res, ker sem tudi jaz take informacije dobil.
Noise Objavljeno Junij 9, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 Krasno je bilo :) Suzuki, čakamo na fotke... Malo so sicer dobro vzdušje pokvarili policaji, ki so spektakularno pripeljali sredi 3M z dvema karavanoma in začeli skakljati okrog z namero pisanja listkov... Ljudje na 3M pa so spraševali, zakaj nas policaji preganjamo... :D
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 9, 2004 Opozori Objavljeno Junij 9, 2004 prišel, videl, se lepo imel,.... sam policaje sem pa zgleda zamudil, sem šele okol 20h prišel................upam da se bo udeležba le še povečevala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se