Alla Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 Seveda, da bo......saj je vsako sredo. Če je lepo vreme, je tam prava gužva. .) Alla B)
simonsi Objavljeno Junij 20, 2004 Opozori Objavljeno Junij 20, 2004 A je tista blond motoristka na 2. sliki kaka motosvetovka, ker se mi zdi, da sem jo že nekje videl :hmm:
IKE Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Če bo vreme jutri zdržalo ... se vidimo na 3M. Mogoče uspem dobit še koga za sotrpina ... :yea2: .
Hanzi Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 Sotrpinko :wub: :K O:-) Se vidimo po 8 uri :yea2:
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 tudi jaz se kaj oglasim...... :rolleyes: B)
Rude Boy Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 jaz pa pridem danes Jadranko gledat in poslušat ! B)
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 prov luštno je bilo...ful folka + kadilak.....vidla sva Gregsa na kolesu :o , hanzija, metalbike-a, žana(z avtom :o ), bladzota(najprej na delovnem mestu potem pa še na 3m) in ano, pa še par folka na daleč....ob 20.00 sva jo mahala domov kjer je čakala večerja....drugič bo večerja prej, da lahko še malo popričamo... sladoled je bil odličen....še posebej če ga ješ enkrat na 3 leta.... :(
.T. Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 Pa Tejkina ljetna haljina je bila čista 10-tka :wub: Tadej
gizmOkak Objavljeno Julij 1, 2004 Opozori Objavljeno Julij 1, 2004 bil prvič gor, magar z avtom (tko ku je napisu TC) k je slučajno tko naneslo, bil kar pozitivno presenečen-po slikcah zgleda vse drugače. Vlakec je mel spet probleme z obračanjem :naughty: drugič pa pridem z mopedom-GARANTIRANO, tko d vam bom pomagu zapret še meter ceste :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se