Manu Objavljeno Junij 10, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 10, 2004 Manu, tuki s nardila napako. Tist k vemo za kaj gre, vemo, da to paše samo in edinole v : Motodogodke :yea2: :yea2: :yea2: Alterman - ti si cepec! :wub: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 10, 2004 Deli Objavljeno Junij 10, 2004 skadive kak đoint Ma prid na zbor v žiri da te mal zaližem :yea2: :yea2: :doze: :naughty: to mi deli...pridem še jaz :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Res je.....vse bo nekako ČUDNO zmedeno :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: Ej, zakaj pa prihodnik uporabljaš? :yea2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 se mi zdi, da je cuden tukaj se nekdo razen osebkov oznacenih s tem adjektivom. <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 se mi zdi, da je cuden tukaj se nekdo razen osebkov oznacenih s tem adjektivom. <_< Mislis ali ves?! :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 (popravljeno) Bibsi, vse ta narbolš!! :004 (ŽiriBodoZborSamihČudnihPress) Popravljeno Junij 11, 2004. Popravil HHV Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Očitno bo v Žireh tolk enega slinjenja, da bom iz preventive raje ostal na varnem. Slina mi zadnje čase ne paše kaj preveč... hehe... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 p.s. Pa še Bojč pa Rude boy špegata not, medtem ko pišem. Čudna sta za pop***it!!!!!! :wacko: opazovat je včasih tudi fajn ! a sem zato čudak ! :hmm: včasih storim kar ni prav, drugače nisem zdrav ! sklicujem se na akutno bolezen, ko nisem čisto trezen ! svet po svoje si razlagam, računov ne polagam ! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Res je......vse bo ČUDN.....celo jaz bom ČUDN.....da o ostalih ne govorim.......ČUDNO li ČUDNO...... In kaj bo čudno....... :? :? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 11, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Res je......vse bo ČUDN.....celo jaz bom ČUDN.....da o ostalih ne govorim.......ČUDNO li ČUDNO...... In kaj bo čudno....... :? :? :? Ja vse, a ne? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 11, 2004 Deli Objavljeno Junij 11, 2004 Ja vse, a ne? :hmm: :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Joooooj, kaj berem (kje je smeško, ki zardeva) ... ma smo res čudni - milo oz. žajfa rečeno. Manu ... :004 Če bi tole prebrala prej, bi te v soboto po nagi riti ... zdaj bo pa tepežkanje moralo počakati do petka. Vsem hvala za čestitke ob moji srebrni poroki. :devil: Tudi jaz si želim, da se imam dobro. Prav čudno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ajgor the mad dog Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Tle ste sami čudaki :wacko: zviz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 14, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Čestitam Bibi in obema srečno prispelima deževnikoma! :) p.s. Prjatolo Ivo je pa skor kandidat za sošolca, se mi je zdelo tako, na oko.... :hmm: :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Biba Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Oba deževnika, ki sem ju skupaj s šotorom v nedeljo zjutraj zapakirala v cekarje, bom uporabila namesto vezalk. :doze: Maxxi in Ivo pa sta zaslužna med drugim tudi za to, da motorja nisem pustila v Žireh do naslednjega leta, ker sta mi previdno namignila, da ga bom ipak še kdaj rabila. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Zakaj sem pa jaz šele zdaj to vidla :? ...mislim temo ... Joj Biba veš kaj ti bom rekla: "Čudna si, sam drugi ne vejo, da si drugač še hujš!" ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2004 ...računov ne polagam ! :P ...seveda ne, če ti je pa sodelavka prnesla borovničke ( in to za v vsako roko ene :kva2: ).... .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 "Čudna si, sam drugi ne vejo, da si drugač še hujš!" ;) Vemo....vemo :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 O hudiča, že vem, zimsko kapo z velikim cofom ji bom kupla za rojstni dan ... tako glih prav za pod čelado :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Moje darilo bo pa presenečenje. :naughty: Neki v zvezi s šolo. O:-) :D .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 Moje darilo bo pa presenečenje. :naughty: Neki v zvezi s šolo. O:-) :D .) SOŠOLEC ALI SOŠOLKA UČITELJ ALI UČITELJICA :naughty: :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 SOŠOLEC ALI SOŠOLKA UČITELJ ALI UČITELJICA :naughty: :naughty: :naughty: RAVNATELJ. :yea2: Z roza pentljco okrog....khm... hm.... vratu. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 RAVNATELJ. :yea2: Z roza pentljco okrog....khm... hm.... vratu. :lol: Mater, nanj pa nisem pomislila :rolleyes: Sicer si pa tudi ti tršica :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 16, 2004 Deli Objavljeno Junij 16, 2004 A sem lohk js učenec .... vedno se kej nouga rad naučim :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno Junij 16, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 16, 2004 :fight2: :fight2: :fight2: Same porkerije vam hodjo po glav! :angry: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se