kawa Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 Ali kdo ve, kako pretvoriti OGG muziko v WAV ? 1. Alora, kateri program, komande,... O:-) Mula mi je izplunila en konverter, pa me malo mede..... 2. Kakšna je razlika med WMA in WAV ? LP :yea2:
HAWKey Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 wma je precej podoben mp3 (po velikosti in malo po strukturi) waw je pa stari, velki fajl, npr. na navadnih glasbenih cdjih
Einherjar Objavljeno Junij 11, 2004 Opozori Objavljeno Junij 11, 2004 kawa: moj preferiran SW je easy cd-da extractor - ki vsebuje tudi konverter vseh moznih file-ov.
kawa Objavljeno Junij 14, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Uspelo z Easy CD-DA..... Hec je edino v tem, ker mi zavrača kodo, ki sem jo dobil prek Astalaviste za registracijo :( :hmm: Dobre programe je potrebno za stalno obdržat - registrirane, da ni pol problemov .) Hvala za pomoč/nasvet ! :yea2: LP
Codeine Objavljeno Junij 14, 2004 Opozori Objavljeno Junij 14, 2004 Ali kdo ve, kako pretvoriti OGG muziko v WAV ? 1. Alora, kateri program, komande,... O:-) Mula mi je izplunila en konverter, pa me malo mede..... 2. Kakšna je razlika med WMA in WAV ? LP :yea2: Za to uporabiš winamp in ne potrebuješ nobenih registracijskih kod krasti po internetu.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se