Ludak Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 Zanima me, če kdo ve, kje v Italiji se nahajo odpadi za scooterje, pa če ma kdo kako povezavo za kakšno stran (tudi če je italijanska).
Ciko Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 ki bo te odpad mel svojo internetno stran, mislim :lol1: :D pa jaz še nisem slišal za odpad na katerem bi samo scooterje meli :blink:
dule3 Objavljeno Junij 12, 2004 Opozori Objavljeno Junij 12, 2004 Tukaj lahko poskusiš srečo. Dvomim pa, da boš dobil nasvete od tistih ljudi ki vedo kje je najboljša in najcenejša roba in vozijo dol, ker si ne bodo delali konkurence.
bOnZy Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 hummm.... :rolleyes: :rolleyes: mene pa zanima, če je že kdo bil na kakih italjanskih odpadih v okolici trsta, na enem forumu sem bral da so bli pa se 2 slike sta ble posredovane, ki jih tudi tukaj prlagam, pa če se slučajno kdo ve kje je to, če lahko sporoči ;) najlepša hvala :) pa še slikce odpada:
pogi Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 to bi pa tud mene zanimal kje je v italiji kakšne tak odpad. tele slikce :kva2: :kva2: še en čist dobr ohranjen piaggio quartz, pa vespe... upam da je to ket bliz v italiji :naughty: ;)
poggy Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 men se zdi d je tale tadrug odpad v smeri benetk, k smo bli s sql v benetkah smo se men se zdi d mim pelal, no vrate so že ble tak zložene tam gor an
bOnZy Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 ja sej na enemu forumu pise, da to ja nek v veneciji, seprav bentkah, samo jest rabm tocno pot. pa še venecija je kr dost delč u primerjavi s trst, pa bi raj vidu, za ksn odpad u trstu ;)
_Roba_ Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 UUUUUuu tu sem pa grem z kombijem :)
malossi_ Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 gremo u napaaaaaad na scooter odpad :) :blink: :devil: :yea2: :notworthy: :lol1: :OK:
Manijak Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 Moj sosed gre učas na kaki odpad. sicer po avtodele sam se tut skuti najdejo. :)
poggy Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 :D :D do tega odpada prideš če greš iz trsta v benetke, tak ene pou ure vožnje pred benetkami na levi strani ceste (iz naše smeri)
_toony Objavljeno Julij 5, 2004 Opozori Objavljeno Julij 5, 2004 ja sej na enemu forumu pise, da to ja nek v veneciji, seprav bentkah, samo jest rabm tocno pot. pa še venecija je kr dost delč u primerjavi s trst, pa bi raj vidu, za ksn odpad u trstu ;) na enmu forumu.....Ti kr povej Bonzy :P , na Moped Forumu si te slikce nasel pa informacije..... .)
M1C5H0 Objavljeno November 19, 2004 Opozori Objavljeno November 19, 2004 Internetna stran odpad...... lol :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: Sam so tut taki modeli (slovenski) Bine Avtoodpad
yamaha TT-R125 Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 ola a je kaj yamah po teh odpadih TT-R 125 al pa DT 125 pa kak novejši letnik sam ne verjamem za novejši letnik al pa če je kaj atv motorjev če kdu hodi kj dol naj kako sliko da kakšenga motorja kake yamahce 125 hvala !!!! :) :)
yamaha TT-R125 Objavljeno Julij 21, 2005 Opozori Objavljeno Julij 21, 2005 ola zasledil sem ta link http://www.mottamoto.com/vend/index.htm kje pa je to v italiji daleč od meje ka to ej sam ena trgovina????' a je kdo že bil dol pa je poceni ??? hvala
pingobite Objavljeno Avgust 15, 2005 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2005 Ali kdo ve kje v Italiji je kakšen odpad z motorji. Včasih bi verjetno bilo ceneje kot pri nas, če bi se zapeljal po kakšne kose in odštel par fičnikov čez mejo. Za avtomobile se še vedno splača zakaj pa ne.... :cry: Verjetno ste primorci bolj seznanjeni...
Cilindr Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Mene zanima ce je kdo od kle ze najdu na odpadu ksn predelan skuter....vedno ko grem vidim samo original se enega sportnega izpuha nisem nikoli zasledil!!! :BUA: :BUA:
-baSe- Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Jest sm sou z mtko enkrt u trst in sm vidu odpad sam newem ce so bli tud ksni skuterji sam pomojm so tko da ce gdo rab informacije za ta odpad mu z veseljem powem sam grem pomojm pogledat nasledn tedn sam se pa pojav problem kko bo tak skuter vozn v slo ce nima papirjev?????
Red Arrow Objavljeno September 16, 2006 Opozori Objavljeno September 16, 2006 Jest sm sou z mtko enkrt u trst in sm vidu odpad sam newem ce so bli tud ksni skuterji sam pomojm so tko da ce gdo rab informacije za ta odpad mu z veseljem powem sam grem pomojm pogledat nasledn tedn sam se pa pojav problem kko bo tak skuter vozn v slo ce nima papirjev????? Kolega, če bi biu tko faca, dj mi pošl naslov na PM... ja, papirje se da zrihtat... drgač pa jst nucam samo dele, in ne celega skuterja... za te pa (rabiš) nerabiš papirjev... ;)
Cilindr Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 jst bom tut su najbrs nasledn tednu...5tk- sobota po ene par delov....bomo vidl ...rabbm en amortizer pa ce bom najdu ksn frgazar al pa ksno masino minarelli bom uzez pa jo do konca zbrusu pa not dou da vidm kako bo slo :D pa stransko tacko ksno itd ...Drobnarije :P sam te italjani nimajo kej dost spedenanih skut3erjev do sedaj ce sm vidu 2-3 res lepo spedenane pa sm biu ze kr ene parkrat u italiji :)
JMatic Objavljeno September 17, 2006 Opozori Objavljeno September 17, 2006 jst bom tut su najbrs nasledn tednu...5tk- sobota po ene par delov....bomo vidl ...rabbm en amortizer pa ce bom najdu ksn frgazar al pa ksno masino minarelli bom uzez pa jo do konca zbrusu pa not dou da vidm kako bo slo :D pa stransko tacko ksno itd ...Drobnarije :P sam te italjani nimajo kej dost spedenanih skut3erjev do sedaj ce sm vidu 2-3 res lepo spedenane pa sm biu ze kr ene parkrat u italiji :) ej a to bos su v to motta...neki :> dj ce bos su ce se lahk mal pozanimas ce majo ksne r6ke, k majo razbite plastike, tam letnik 1999+ pa ce lahk ksno ceno navrzes :>> ti bom zlo hvalezn :grim :grim :beer2: :beer2: :beer2:
Cilindr Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 bom pogledu sam nc ne oblubm :)
-baSe- Objavljeno September 22, 2006 Opozori Objavljeno September 22, 2006 Izlet na italjanski odpad prestavljen na nasledni tedn zaradi trgatve jest pa iscm en cev skutr za furat cprov je sfukan. Sam se zdej newem kko papirje uredit!Mogoce kdo ve da cev skutr registriras iz odpada?
Cilindr Objavljeno September 28, 2006 Opozori Objavljeno September 28, 2006 am ceu skutr...bl tezko ...k gistela(ogrodja motorja) naus mogu prepelat k so stevilke gor ves :BUA:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se