Gionni Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 (popravljeno) Mene pa zanima, če kdo ve, kje bi se dala kupit kakšna oblačila (majice, puloverji, dodatna motoristična oprema ... ) od MotoGP-ja ali raznih dirkačev v tem športu. Nekaj stvari je sicer na tc-motoshop, vendar nisem našel kaj zame pa še drago je. Bil sem tudi že na raznih uradnih straneh: http://www.yamaha-motor-giftshop.com - ne pošiljajo v Slovenijo http://www.kawasaki-eckl.com - poštnina 30€ - preveč! ... Pa še nekaj :grim Pozna kdo kakšno trgovino, kjer imajo majice z motivi risanih junakov al pa kaj takega (Samurai Jack, South Park, Courage ... ,al pa kaki drugi štosi). Če slučajno kdo kaj ve, naj to deli z nami. Hvala. lp Gionni Popravljeno Junij 14, 2004. Popravil Gionni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 Pa še nekaj :grim Pozna kdo kakšno trgovino, kjer imajo majice z motivi risanih junakov al pa kaj takega (Samurai Jack, South Park, Courage ... ,al pa kaki drugi štosi). Če slučajno kdo kaj ve, naj to deli z nami. Hvala. lp Gionni Na vsakem štantu v Izoli in Portorožu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 madžarska vabi :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Junij 14, 2004 Deli Objavljeno Junij 14, 2004 madžarska vabi :lol1: :lol1: Aha Mercedes šraufkombinezon je tam zelo pocen, pa še kot TV junak izgledaš (kot Vinko Šimek). :? :cry: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dr. _MAXXI_ Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Na vsakem štantu v Izoli in Portorožu to mi deli :lol1: :lol1: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 v italiji boš na pumpih ziher najdu malo morje majc, kap... s številko 46 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Junij 15, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Hehe, dobri ste :D Sem mislo kaj bolj kvalitetnega, sam bo to tud najbrž čist v redu! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HAWKey Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Hehe, dobri ste :D Sem mislo kaj bolj kvalitetnega, sam bo to tud najbrž čist v redu! na firmo piš, jst sm naprimer pisu na McLaren (UK) pa so mi poslal katalog da lahka pol kej naročiš :OK: pi es: ne pričakuj nizkih cen :hmm: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peco Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Mene pa zanima, če kdo ve, kje bi se dala kupit kakšna oblačila (majice, puloverji, dodatna motoristična oprema ... ) od MotoGP-ja ali raznih dirkačev v tem športu. Servis Štern Kranj ma vse zadeve od Yamahe. :yea2: :yea2: ps: Pri teh zadevah res ne pričakuj nizkih cen. :BUA: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jacque Objavljeno Junij 17, 2004 Deli Objavljeno Junij 17, 2004 Na nekaterih pumpah v Italiji majo tud razne majce... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Junij 20, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 20, 2004 Kaj pa pozna kdo kakšno spletno trgovino s takimi stvarmi, ker nisem glih zraven italijanske al pa madžarske meje doma :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se