FLAYO Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Zivjo, zanima me, ce je na Motosvetu kak pravnik ali pravnica, ki bi brezplacno dala kak manjsi nasvet oziroma nas usmerila kam in kako naj se obrnemo, da dosezemo pravico? Sam bi bil prva stranka :) Lp Flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Zivjo, zanima me, ce je na Motosvetu kak pravnik ali pravnica, ki bi brezplacno dala kak manjsi nasvet oziroma nas usmerila kam in kako naj se obrnemo, da dosezemo pravico? Sam bi bil prva stranka :) Lp Flayo Tako čisto BTW ... dober pravnik je drag pravnik in ne humanitarna ustanova Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Če hočeš dober nasvet pojdi h Čeferinu....tistih pet jurjev lahko riskiraš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 15, 2004 Deli Objavljeno Junij 15, 2004 Zivjo, zanima me, ce je na Motosvetu kak pravnik ali pravnica, ki bi brezplacno dala kak manjsi nasvet oziroma nas usmerila kam in kako naj se obrnemo, da dosezemo pravico? Sam bi bil prva stranka :) Lp Flayo Pa kwa si ga spet polomu :lol: Poklic kej.... :D LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se