Kreativc Objavljeno Junij 18, 2004 Deli Objavljeno Junij 18, 2004 Nujno potrebujem 3 kvadrate garažnega prostora v centru Ljubljane za Yamahico TDM! Hvala za takšno veliko število ponudb! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aja Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Kontaktiraj Rude Boya... jaz sem enkrat že bila njegova garaž cimra .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kreativc Objavljeno Julij 8, 2004 Avtor Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Pa zakaj se ljubljancani branite tako enostavno dodatno zasluzenih ficenkov? :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Julij 8, 2004 Deli Objavljeno Julij 8, 2004 Nujno potrebujem 3 kvadrate garažnega prostora v centru Ljubljane za Yamahico TDM! Hvala za takšno veliko število ponudb! Ali je lahko Kranj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Odstopim polovičko garaže......žal v Šiški!!!! Cena ..... sitnica.......pol moje cene!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 12, 2004 Deli Objavljeno Julij 12, 2004 Pa zakaj se ljubljancani branite tako enostavno dodatno zasluzenih ficenkov? :BUA: Ne morš pričakovat, da bo nekdo navdušen kr enga v garažo sprejet ... in ta bo pol po možnosti še koga kdaj prpelu zravn itd ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tinchi Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 Hello! No koncno najdla temo, kjer lahko napisem kaj rabim :P Isce se namrec garaza za najem in sicer v siski. Zivim v zgornji siski ob celovski, cisto zravn obvoznice in najamem garazo nekje v blizini. Ce ima kdo v blizini garazo in odda en del, bi bla zlo vesela. Al pa ce poznate koga k oddaja... prosim, povejte Seveda se boljsa varianta: kjerkoli v LJ najamem sobo ali stanovanje v hisi ali bloku , kjer je zraven se (so)uporaba garaze. Stroski seveda cimnizji :D Kakrsnihkoli informacij bi bla neizmerno vesela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Efreet Objavljeno Marec 16, 2006 Deli Objavljeno Marec 16, 2006 A oddaja kdo garazo (ali en del garaze) v Kranju, najbolj na Planini? Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vidboj Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Pozdravljeni zanima me če kdo oda v najem GARAŽO v okolici Ljubljana-Polje. Če je kdo zainteresiran da jo odo naj mi javi po sporočilu. LP! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Junij 17, 2006 Deli Objavljeno Junij 17, 2006 Za motor ali avto? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se