Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Na mojem racunalniku delajo tako World Party kot Armageddon. Na dveh ostalih racunalnikih(sta boljsa in imata prav tako xp-je) pa ne.

Ko probam zagnat igrco mi nardi crn ekran, kot da bo slo v igrico potem se pa vrne nazaj v winse brez da bi javil kakrsen koli error.

Kaj bi blo lohk narobe?

Objavljeno

če se ti pokaže črn ekran zna bit problem z grafično. Prvi korak je da pobrskaš po internetu in si naložiš najnovejše drajverje za svojo grafično.

Objavljeno

pa poglej v readme če podpirajo tisto grafično al pa vsaj družino grafičnih, če je novejši računalnik

Objavljeno

meni wormsi ne delajo če v cd-romu ni CD-ja. ni važno kak je, lahko tudi glasbeni samo da je notri. glupa fora, ampak preden sem jo pogruntal :hmm: :angry: :kva2: :fight2:

Objavljeno

Hm tudi to zna biti razlog. Če nimaš CD-ja probaj z programom DaemonTools (ustvari navidezni disk). Je eden najbolj uporabnih daleč naokoli.

Objavljeno
meni wormsi ne delajo če v cd-romu ni CD-ja. ni važno kak je, lahko tudi glasbeni samo da je notri. glupa fora, ampak preden sem jo pogruntal :hmm: :angry: :kva2: :fight2:

ma to pa je res glupa fora.... :unsure:

aja poglej če si slučajno crack dal, če je prava verzija(crack-špil)...ker s temi Wormsi so bili neki problemi s kraki.....

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!