skero Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 (popravljeno) torej me zanima kako se obnese metzlerjeva guma ker pilotko mam že na zadnjem kolesu in sicer na aeroxu 50.Pa morm rečt da je huda mislm dobr se drži pa še ožja je čeprav je iste dimenzije kar se pozna pri končni hitrosti, odnesl me še ni tko resno edin kdaj k sm mau pretiravou Zdj me pa zanima če je metzlerjeva tud tko ozka al pride širša ker prej sm meu michelin booper pa od pirellija eno ne vem kater model (jo mam še zdj odspredej) pa so ble obe širše k pilot sport al pa pr pilotki daje sm tak občutek ker ima velik lok oprijema oz profila al kkrkoli se temu reče... Zdj pa bistvo: Odspredej bom mogu zamenat gumo ker je stara 4 leta odkar mam motor pa je še originalna (pirelli), pa me zanima če bi bla metzeler boljša od pilot sport. Ima že kdo kkšne izkušnje z metzeler gumo, al pa če so še druge boljše..? LINKI: link do metzeler gume čiz odspod je za skuterje Popravljeno Junij 21, 2004. Popravil skero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slo-man Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Hmmm .Hmmm obe sta pomoje dobri gumi in zato se je tezko odlocit kero bi ti predlagu :afro1: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 (popravljeno) O gumah za skuterje že obstaja tema. Gume (pnevmatike) za skuterje Če pa že govoriš o širinah gum, so te podane na samih gumah. Je pa res da je npr. guma širine 130 na 13' felni (aerox), malo ožja kot širine 130 na 12' felni (runner). Sicer pa jaz nebi več dal Michelin gume na skuterja. To pa zato, ker prvo leto ful dobro drži, drugo leto pa fuuul otrdni in je oprijem bistveno slabši, sicer guma ne zdrsi ampak malo pleše, če bolj položiš. Take izkušnje sem mel z Michelin Booper. Zdaj pa mam gor gumo MITAS, za katero tudi sam prvič slišim, je fajn mehka guma in ful poceni, dal sem manj kot 8k. Dvomim edino da bi dolgo vzdržala, če bi delal burnout-e in dosti žlajfal z gumo. Zaenkrat mi ta guma dosti bolše grabi kot prejšna Michelinova. Popravljeno Junij 21, 2004. Popravil c00L3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 spet bom tecn. <_< pravilnik!! O gumah za skuterje že obstaja tema. Gume (pnevmatike) za skuterje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 pa ej zok a sm jz kj zamudu kdaj si ti ratu moderator al kaj po vseh temah strašiš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 ne, nisem moderator, se pa oglasam, ker oba moderatorja spita. red pa mora bit. bolj zaradi preglednosti in uporabnosti foruma, kot zaradi pravilnika samega (ki BTW ni le sam sebi namen). .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 ne, nisem moderator, se pa oglasam, ker oba moderatorja spita. red pa mora bit. bolj zaradi preglednosti in uporabnosti foruma, kot zaradi pravilnika samega (ki BTW ni le sam sebi namen). .) Modreatorja res malo :zzz: Al pa sta pustila....Drugace pa ce se v enem tednu nena dve isti temi odpreta sem jaz bicikl :wacko: :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Modreatorja res malo :zzz: Al pa sta pustila....Drugace pa ce se v enem tednu nena dve isti temi odpreta sem jaz bicikl :wacko: :wacko: Kolk maš spredaj hoda vilc :? :lol1: eh, treba se zresnit :angry: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se