msarc1 Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 zanima me kako zakrivi stransko tacko da bi skuter bil bolj nagnjen kot normalen s tem ne mislm pretiravat sam mal bl bi jo zakrivu pa me zanima ke jo zakrivit d bi bla se vedno dost mocna al tm k pride na nosilc al kr tacko skrivit?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 zanima me kako zakrivi stransko tacko da bi skuter bil bolj nagnjen kot normalen s tem ne mislm pretiravat sam mal bl bi jo zakrivu pa me zanima ke jo zakrivit d bi bla se vedno dost mocna al tm k pride na nosilc al kr tacko skrivit?? Skuter na stransko tacko potem pa se vesit po njem gor kolko se le da :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 mislim da pr nosilcu se to nardi..samo nism siguren aja pa pazi da je neboš preveč zakrivil ker pol boš mel probleme skuter postavljat, pa ko bo veter močnejši ti ga zlahka prevrže..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 ph, spet te stranske tačke .... :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msarc1 Objavljeno Junij 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2004 hehe sj mislm cist minimalno k mi bo pa prvic padu bom pa povedu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 tačka se ti ko itak ščasom mal povesla sam da bi jo pa šu krivt pa ni glih dobra idejo k če jo okriviš jo morš pol še ojačat drgač se bo zlomla :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 eh zakaj je to potrebno. tačko stran pa po tleh vrzi. Bo dost nagnjen? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 al pa na drevo nasloni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 jes mam kr z roko zaukrivljeno tacko cist do plastike :) nagnem se lahko malenkost vec, stabilen se mi zdi da ni nic manj.. .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosho Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Najprej jo segreješ, pol jo pa ukriviš :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 zanima me kako zakrivi stransko tacko da bi skuter bil bolj nagnjen kot normalen s tem ne mislm pretiravat sam mal bl bi jo zakrivu pa me zanima ke jo zakrivit d bi bla se vedno dost mocna al tm k pride na nosilc al kr tacko skrivit?? Mene pa zanima v čem je fora tega, da bi še bolj nagno skuter kot že je :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Mene pa zanima v čem je fora tega, da bi še bolj nagno skuter kot že je :hmm: Bol fancy zgleda B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Mene pa zanima v čem je fora tega, da bi še bolj nagno skuter kot že je :hmm: Fora je v tem, da bo bencin čudežno izginjal :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Fora je v tem, da bo bencin čudežno izginjal :lol1: Hja, in da bo skuter po eni strani svetlejši kot po drugi <_< Sem gledal gor one nizozemce butaste, ko si tak krivijo tačke, da misliš da zna skuter že sam polagat :D To je verjetno zato, da pol se mali gor vsede (če se še lahko) pa ga foter slika na dvorišču kako na mestu polaga skuter. In potem mali samo spremeni odzadje in se vsem zdi, da ga je vrgu na koleno (kolesa pa mirujejo) :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 (popravljeno) Odvisno kako stransko tačko maš :huh: Če maš kako cenejšo brez prečne ojačitve, samo sedi gor na skuterju pa se malo zibaj pa se bo sama zvila vedno nižje, nižje in nižje..... pol pa ti bo to šlo na živce in jo boš začel nazaj gor zvijat :lol1: Če maš tako kot jaz na Aerox-u (cena skoraj 5k), ki ma prečno ojačitev, pa je sploh ne moreš zvit :naughty: razen, če tisto prečno ojačitev orežeš/odšvasaš vstran :hmm: Popravljeno Junij 21, 2004. Popravil c00L3r Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Jst mam zdj stransko tačko na ditechu k sm jo naroču na scooterkitu! Pa je bla 4k SIT skupaj s poštnino originalna Aprilia pa košta okrog 12k SIT! Pa še pri originalni je ta slabost da je treba sredinski nosilec dol dat! Je pa res da sama skoči nazaj! Jst sm pa lepo šov do PRJATLA k je biu tolk prjazn da mi jo je vgradiv noter (je blo treba mau plastike odrezat sam je blo že vse nakazan pa tko)!! Zajbavu se je samo ene 2 ure da je plastike gor pa dol dau :kva2: :kva2: :afro1: O:-) :D :BUA: !! Sam je pa huda tačka-ma tud prečno ojačitev!! Pa še skuter je glih prov nagnjen!! :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Boljše je met tako, ki ne skoči sama nazaj, ampak jo moraš prisilit. Ker jas mam tako, da sama skoči nazaj pa me je vedno strah, da mi bo motor pado :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WacKer Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Boljše je met tako, ki ne skoči sama nazaj, ampak jo moraš prisilit. Ker jas mam tako, da sama skoči nazaj pa me je vedno strah, da mi bo motor pado :unsure: Meni je vcasih tacka skocila nazaj takoj ko si scoot mal ruknu <_< enkrat mi je zaradi tega scooter padu na bok :cry: zdaj sem dal pa vmes med tacko 2 podlozki (tam ko je tacka prisravfana) in mi ne skace vec sama nazaj B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 ta na rs-ki tačka je tud kvalitetna pomoje.........lohk brez skrbi gor sediš pa vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 Meni je prvo leto sama skočla nazaj, zdaj pa ne skoči več, jo za kaka 2cm porinit da skoči nazaj. Pa kljub temu da sta 2 fedrci gor. Je pa res boljše tak, da ne skoči sama nazaj. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RS50 Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Ce bi rad da ti skuta bolj na tleh lezi nic ne krivi ampak skrajsaj tacko pa nazaj svasaj ;) :OK: Samo se ne cudi ce bo bencin tekel ven :OK: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se