msarc1 Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 ja prov se uopravicujem ce je to ze kej napisano sam se mi ne a sikt po forumih zto bom kr na novo uprasu! roba pa se nekateri ste si odstranili olne pumpe pa si delate mesanico kr u kestl za bencin!!! zdej me pa zanima kaksno mesanico si delate? mam speedfighta pa ma tank 7 litrov pa me zanima kaksno si nej nrdim! pa kva nej pol z uno pumpo nrdim k jo mam?? jo odstranm cist al kva?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zazy Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Js delam mesanco od 3-3,5% vse kar je zvezi z oljno pumpo sm odstravo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 2-3% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 (popravljeno) Za jurja tankaš pa vliješ 2dl olja =4% Popravljeno Junij 21, 2004. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
msarc1 Objavljeno Junij 21, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Za jurja tankaš pa vliješ 2dl olja =4% em pa bo to pol 100% uredu d mi nov ribnu???? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Junij 21, 2004 Deli Objavljeno Junij 21, 2004 Sam če boš dober olje not sipov .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 22, 2004 Deli Objavljeno Junij 22, 2004 jas delam 2-5%- 3% mešanico pa vse dela zračunaš kolko ola moreš vliti pa tak: %mešanca x iztočeno (l) / 100 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se