[NitrOXx] Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Moja babica je čisto not padla v toto našo underground tuning sceno!!! me že malo za njeno zdravje skrbi!!! na svojo mašino je dodala: -watersytem -booster -avt. maščenje -novi komplet lord of the rims pravi da čaka še na neonke..... morm jo malo umirit, ker je srčni bolnik te pa je nonstop tak vzhičena ko vidi OnEgAzOmArE pa od robeja babico ko se vozita z tisitm novim čiptunanim GTijom okoli da mora sama it v garažo pa šraufat.....samo za to ker jima je fauš no tu je fotka izdelka......
Tomozuki Objavljeno Julij 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Novi produkt OnIzOmArE :) Prenosti: - posamične obese - rezilo Solingen - LoveInInchi deonizator vode (proizvaja Leovinci) - Rožni venec - Gratis žlauh, ki vodo nese 20m vodoravno Pomanjkljivosti: - ni Tuš klobas - še zmeraj ročna vodna črpalka
_Roba_ Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Zaj sn cu da cipov je dovol naretih za prvo silo bo povprasevanje je pokrito ferklajdunge so narete jih je dovol.Deli za tomo vinkovica so naroceni tak da projekt bo :naughty: :naughty: Tak da zdaj se grejo spet posvecat GTIju morejo neonke gor dat pa se par stvari potem pa grejo na morje se prej pa na grobnik seveda :)
_Roba_ Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Pomanjkljivosti: - ni Tuš klobas - še zmeraj ročna vodna črpalka Zakaj lazes?Ce pa so...samo da sliko dobim pa ti bom pokazal
Tomozuki Objavljeno Julij 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 NitroXX: Pazi, če je srčni bolnik jo lahko od prevelike količine maščobe zadane infarkt, tak da tisti razmaščevalec raje odstrani pa daj gor kako Avo Oxy Action ;) Holesterol je hudič :hmm:
[NitrOXx] Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Moja bakica je rekla da bo OnIzOmArE za abrahama dobo ful lepo darilo (rada ga vidi) .) je že hodla okrog gledat za neko novo pizdarijo.... na netu pa našla naslednje... "WILLY NILLY" LONG GRASS CUTTER The Willy Nilly is a lightweight rotery, long grass cutter. The cutting deck is aluminium and the height adjuctable cutting blade has special serrations on it to improve the performance. The handles are adjustable with a quick lock device and is mounted on a rubber anti-vibration damper for a stress-free operation. It also includes a self-cleaning rotary grass cutting head with knifes. It is posible to deliver with carbon ferkleidung. NOT to use in open public transport Specification * Working Width 550mm * Engine Honda GCV 5.5 CV * Starter With recoil starter + kickstarter * Gearbox 2 working speeds + 1 reverse gear +Multivar * Transmission Belt + Gear in oilbath+ * Tyres 3.5 - 6
Tomozuki Objavljeno Julij 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 Zakaj lazes?Ce pa so...samo da sliko dobim pa ti bom pokazal Sn mislo, da jih ni O:-)
Tomozuki Objavljeno Julij 20, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 NitroXX: kaki Shell znakec bi se mu podal ;) Pa natunat ga je treba itak :)
[NitrOXx] Objavljeno Julij 20, 2004 Opozori Objavljeno Julij 20, 2004 NitroXX: kaki Shell znakec bi se mu podal ;) Pa natunat ga je treba itak :) Saj, bakica itaq že šraufa v garaži... ne da ji mira... pa poleg tega da jo pritisk jebe.. ne morš verjet kako motivacijo ma ko bo fertig ti pošlem kako fotko!
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Evo celi narezek dobis zraven jebemo :)
[NitrOXx] Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Pa res pismo ej!!! škoda da nism takrat ko sn kupoval to vzel... še zaj bi biu sit
[NitrOXx] Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Glejte to kaj si je moja bakica naročila prek grass-atack.com!!!!
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Sem slisal da se bojo bakice zdruzle pa mele firmo kosilnica.com drzi to? :hmm:
[NitrOXx] Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Sem slisal da se bojo bakice zdruzle pa mele firmo kosilnica.com drzi to? :hmm: ja baje so zakuple server pa domeno http:\www.mojakosilnica.com
[NitrOXx] Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 (popravljeno) Roba, daj vprašaj babico če se ona spozna kaj na model John Baron 3.5 10hp mam neke težave z to kosilnico, in sicer: (z njo vozim v open klasi na grobniku(nepredelana serija)) -iz ovinka sklopka tak grabi da me čoha po hrbtu, -sprednja leva kola meče mast direkt iz cestišča v obraz, -ferklajdunga na desnem boku me v koleno pika... daj pozanimaj se če se da to porhtat... dobi narezek+orehovo potico za pošteno opravljeno delo... p.s. prilagam sliko.... tisto za zicom je pa 350W nizkotonec( za radovedneže) Popravljeno Julij 21, 2004. Popravil [NitrOXx]
[NitrOXx] Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 (popravljeno) Pa saj to ni res......... to je pa že višek!!!!!.........absurd!!!! glej kaj je svojemu vnuku (mojemu bratrancu) kupla baka zmešana FUKIČKA!!! alo baka mali še hodit nea zna!!!! Popravljeno Julij 21, 2004. Popravil [NitrOXx]
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 Problem je verjetno v tem ker mas nizkotonec gor.Daj gor eno 15ko bass pa bo problem resen
_Roba_ Objavljeno Julij 21, 2004 Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 ' date='21 Jul 2004 @ 02:33'] Pa saj to ni res......... to je pa že višek!!!!!.........absurd!!!! glej kaj je svojemu vnuku (mojemu bratrancu) kupla baka zmešana FUKIČKA!!! alo baka mali še hodit nea zna!!!! To pa je res ze visek :angry: :angry: :angry:
Tomozuki Objavljeno Julij 21, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 21, 2004 To pa je res ze visek :angry: :angry: :angry: SAMO ŠE KLOBASE MU LAHKO POMAGAJO!! :lol1:
micho Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 moja babica novi čip za njeniga gti-ja pa nove nože s premeron 49,6cm pa čipa za šlauf ki vodo nese točno 52.9cm
Ciko Objavljeno Julij 22, 2004 Opozori Objavljeno Julij 22, 2004 moja babica novi čip za njeniga gti-ja pa nove nože s premeron 49,6cm pa čipa za šlauf ki vodo nese točno 52.9cm najprej naj da blokade vun pol se bomo dalje menli :)
Tomozuki Objavljeno Julij 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2004 (popravljeno) Dokler ne bo videla dveh sončnih zahodov hkrati, nebo vozila na njej samo mlečnih kangljic in jo uporabljala, kot prevoz za k nedeljski maši, naj kr ostane na trenutnem netunanem stanju ;) Poleg tega naj se že enkrat navadi na Tuš klobase! :naughty: Popravljeno Julij 24, 2004. Popravil Tomozuki
gebre Objavljeno Julij 24, 2004 Opozori Objavljeno Julij 24, 2004 Fantje mam eno vprašanje; kaj pa z električnimi kosilnicami , kakšna smiselna predelava , čipi, hrenovke :? :lol1: :lol1: :lol1:
micho Objavljeno Julij 24, 2004 Opozori Objavljeno Julij 24, 2004 na električni je najbolše dat čip za bencinsko kosilnco z 2 klobasama
Tomozuki Objavljeno Julij 24, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Julij 24, 2004 Hm, kaki kavni mlinček kar odpiši :( Treba bo vzet iz sesalca al pa iz pralnega stroja elektromotor pa ga obtežit z magneti iz subwooferjev za hitrejšo rotacijo. Zadaj si pa daj delat prostor za batrije Zmaj pa krožnik s klobaso s standardnim vodnim odtokom .) Sem še kaj pozabo? Aja visokonapetostni pretvornik pa elektroionizator veži zaporedno v tokokrog. Če pa hočeš, da se ti polnijo baterije med samo vožnjo, pa zapelji v nevihto pa se streli nastavljaj. Pol še luči neboš rabo vklapljat :lol1: Predpogoj za takšno delo: videt moraš najmanj dva sončna vzhoda naenkrat ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se