Skoči na vsebino

Gilera Stalker

Priporočene objave

Objavljeno

kva mi priporocate da nej nardim, razn to da vrzm blokade vn, pr novmu stalkerju(gilera)? zamenu bi se filtr pa bi kupu od polinija! pa ker avspuh mi priporocate? :D

Objavljeno

ja use je odvisn kok kesa mas zej? jest ti priporocam LeoVince ZX alpa Lipnik (isti preformance, pou cenej) em...filtr lahko ja pa cej dost kesa kit!:)

Objavljeno

Zakaj bi te filter manjaval na 50ccm? :rolleyes:

Objavljeno

pa še športn filter se ti hitr zapaca, tk da ga boš mogu vsak dan pucat <_<

Objavljeno

Zamenej cilindr (70ccm), avspuh, prestavno razmerje (dalse) pa 17,5 frgazer ... pa more sekat B)

Objavljeno
Bol je use kej drugga prej nrdit kot pa menat filter!

Ja...

Objavljeno

kpa je narobe ce ma samo leovince zx pa 50ccm gor pa filtr? pomoje neb skodl ce je skutr ze tko navit?

Objavljeno

skodl ne bi, sam bi biu učinek varjetn velik bolši če bi mu 70ccm. ;)

Objavljeno (popravljeno)
kpa je narobe ce ma samo leovince zx pa 50ccm gor pa filtr? pomoje neb skodl ce je skutr ze tko navit?

Ce me ZX je za tebe navit?????Se bom zadrzal pripombe...... :)

Popravljeno . Popravil _Roba_
Objavljeno

navit skutr je provzaprov vsak k gre hitrej od tovarniške hitrosti (nad 80 km/h) B)

Objavljeno

jaz pa bi ti priporočal da prvo prevoziš kakih 1000 ali pa vsaj 600 km. ker mislim da bi pol mela vsa predelava boljši učinek... :)

Objavljeno

ma ne kr takoj kit gor da nebos rabo 2x ajnfarat :D :P ;)

Objavljeno
ma ne kr takoj kit gor da nebos rabo 2x ajnfarat :D :P ;)

Ja mas delo olajsano :)

Objavljeno

roba jest mam runnerco tako k psyho pa mam use original cist use, mam samo leovinceja pa mi gre po stevcu 110km/h prasi benota!

Objavljeno

psyhotu pa gre z ZX in športnmu filtrom 93 (po štecu mal čez 100) tko kot men k niama nč predelan

Objavljeno

hehe, jaz pa tankam čokolino :)

Objavljeno
hehe, jaz pa tankam čokolino :)

To je še dobr, bl hudič bo ko boš tanku pasulj, tko kot jst B)

Objavljeno
roba jest mam runnerco tako k psyho pa mam use original cist use, mam samo leovinceja pa mi gre po stevcu 110km/h prasi benota!

Po stevcu gre itaq vsem preko 100km/h kaj pa v real????O tem pa kdaj drugic ne? :D :D :)

Objavljeno

jojojojoojoj, kak vam števci lažejo, da nebi ki se delali norca iz sebe pa okol pravli da vam gre samo z menjanim auspuhom realnih 90 :lol: , samo nasvet, kr se vam bo vsak ko ve kaj je fergazer smejo

Objavljeno

kaj te veš kakega magičnega leovinceja ma on :o :blink: :blink:

Objavljeno

Sj lohk en pove k je bil v Lj na meetingu kolk mi leti. Sj zato se pa jst nč ne hvalm kolk mi gre, ker vem kok svinsko lažejo!

LP

Objavljeno
kaj te veš kakega magičnega leovinceja ma on :o :blink: :blink:

Ziher je v Zx-u turbina noter anreta la pa v filtru :) :)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!