Noise Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 Čestitke Ice-u, ki je naš novi moderator za kategorijo MOTOCIKLI. Vem, da boš dobro opravljal svoje delo! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Perla Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 YESSSSS!!!! zdej s' ga pa naj* Perla
Codeine Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 YEAHHH!!!!!!!!!!!! ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IN UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NEIZMERNO !!!!!!!!!!!!! LP, Codeine --- PLX 4Ever
Ice Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 no zupa......tako,kot me je noise noter porinil,ga lahko jaz tudi ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Noise Objavljeno December 18, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2001 Na motosvetu pridejo s častmi tudi odgovornosti, sej nismo pri partizanih ... Kategorija MOTOCIKLI je od zdej naprej tvoja. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 super.......zmeri boljs .......jaz pa pojma nimam,kako - kaj - kje - kdaj - zakaj - in spljoh! bom ze se pogruntal ....saj nisem zastonj od starsev sin ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Codeine Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 Jaz nic ne vem... Danes me sploh ni blo ... pojma nimam... kaj je bilo... LP, Codeine --- PLX 4Ever
klimbra Objavljeno December 18, 2001 Opozori Objavljeno December 18, 2001 UFFFFFFFFFFFFF ICE Zdej se pa pazi....k ti bomo začel smetit.........ma se mi kar smiliš...... Pa veliko dela ti želim...hahahahaahahaaaa.....le kdaj boš sedaj lahko hodil spat???????? Klimbra.....preprosto neponovljiv
Gregs Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 Tooooooooo mi deli, Noise!!!!! Kok bom zdej smetiu u motociklih!!!!! Da bo Ice vidu hudica, kako je problem pucat....
Gregs Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: le kdaj boš sedaj lahko hodil spat???????? Ice hodil spat ne bo spljoh nikdar vec ne....
Noise Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: le kdaj boš sedaj lahko hodil spat???????? redno ob pravem casu ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 To že, ampak če bomo mi malo zlobni, boš ti zaradi tega bolj slabo spal (strahtebojutrainpostovtersmetjainvseostalenavlakepress) lp Easyrider
Ice Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 easy.....se ne sekiram prevec ......si opazil kateri forum so mi dali? se ni ekstra za bati o prevelikem smetenju ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
lojzi Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: YESSSSS!!!! zdej s' ga pa naj* Perla Naj*** smo mi, k nas bo radirou po dolgem in počez ! Ice, vseeno čestitke ! Lojzi ma vas rad
Noise Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: To že, ampak če bomo mi malo zlobni Dejte se mal zresnit jebemu no, forum ni namenjen SMETENJU! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
easyrider Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: ... dejte se mal zresnit jebemu no, forum ni namenjen SMETENJU! ... Pa saj je vse v redu. Mi to samo malo Ice-a dražimo. Doslej na temo Motocikli še ni padla niti ena najmanjša smet. Če pa že bo, bo vsaj upravičil svoj na novo pridobljeni naziv moderatorja - čistilca. lp Easyrider
easyrider Objavljeno December 19, 2001 Opozori Objavljeno December 19, 2001 V vsej evforiji pa sem pozabil na najpomembnejše: ICE, ČESTITAM! lp Easyrider
Noise Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 quote: Pa saj je vse v redu. Mi to samo malo Ice-a dražimo. Doslej na temo Motocikli še ni padla niti ena najmanjša smet. Ehhmm, no ja... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Noise Objavljeno December 19, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2001 Ice odlično opravlja svoje delo... Zato si je v rekordnem času priboril napredovanje na motosvet.com. Šefi mu tako zelo zaupamo in tako zelo dobro dela, da si naš Ice lahko kmalu obeta napredovanja... (še več dela press ) //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 nojz ti se samo spilaj z ognjem....bom cel forum spucal...U NULO!! kaj pa potem?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Nič. Začnemo znova. Novo leto, novi forum. Brrrm
brko Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: nojz ti se samo spilaj z ognjem....bom cel forum spucal...U NULO!! kaj pa potem?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Potem pride pa LOJZI ker ima zadnje čase veliko izkušenj z RESTORE podatkov
Noise Objavljeno December 20, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: nojz ti se samo spilaj z ognjem....bom cel forum spucal...U NULO!! kaj pa potem?! After that, I nuke hajderland. //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Odkar se je Noise nalimal spet v lepi nasi podalpski zaplankanki, je naredil tretjino svojih komentarjev. Lepo, lepo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se