Ice Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 quote: After that, I nuke hajderland. you do that m´boy....potem se zmeraj ostane 8 dezel v avstriji .....in ti bodo avstrijci hvalezni,ker bo z manjsinami _manj_ problema ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Hanzi Objavljeno December 24, 2001 Opozori Objavljeno December 24, 2001 ICE čestitam, tebi noise pa predlagam da še koga določiš za pucanje drugih topicov. (panemenekersenespoznamprevečnaračunalnikevelikpress) KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS Uredil - HANZI on 24/12/2001 10:19:50
Noise Objavljeno Januar 20, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 20, 2002 Hanzi, upošteval sem tvoj nasvet in uresničil svoje obljube... Z veseljem in ponosom razglašam, da imamo na motosvetovem forumu novo delovno silo: Brrrm je naš novi moderator, naš novi up, naš novi strahovlad, in sicer v kategorijah On the road, Splošno in motosvet.com stuff. Ravno tako si je Ice zaslužno pričistil nove čistilske pozicije v kategorijah Športni motociklizem, Splošno, motosvet.com stuff in Avtomobilizem. Vajine zasluge ne bodo nikoli pozabljene! //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Desmo Objavljeno Januar 20, 2002 Opozori Objavljeno Januar 20, 2002 quote: Brrrm je naš novi moderator, naš novi up, naš novi strahovlad, in sicer v kategorijah On the road, Splošno in motosvet.com stuff. Ravno tako si je Ice zaslužno pričistil nove čistilske pozicije v kategorijah Športni motociklizem, Splošno, motosvet.com stuff in Avtomobilizem. Ja tole je pa res lepo darilo Icu za njegov rojstni dan. Še posebej prvi del... Brrrm, veliko sreče v nočnih čistilnih akcijah... Zdaj ne bom več začuden, ko bom videl ob katerih urah se potikaš po motosvetu. Bye Desmo
lojzi Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Jao, težko nam, a bo kdo sploh upou še kej napisat? Lojzi ma vas rad
easyrider Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Verjetno bo Brrrm takoj in rogorozno pričel vršiti svoje poslanstvo ... ampak neglede na to, kako hitro bo(do) delal(i), jim se zmeraj lahko mesamo strene ... al' pa tudi ne ... lp Easyrider
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 oi,pozdrav dvokolesni brat in sotrpin brrrm.UZIVAJ! ........al se mi smeji ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Brrrm Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 Bljak Lojzi, ti boš moral trikrat premisliti, osemnajatkrat pretehtati in dvaindevetdesetkrat iz koncepta prepisati, če boš hotel še kaj objaviti Easy... , ti pa sploh ne boš prišel več zraven, bomo vgradili proti Easyridersko blokado Tako. Naj živi cenzura Brrrm
Ice Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 ja ja brrrm,seveda,aha ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
easyrider Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 quote: Easy... , ti pa sploh ne boš prišel več zraven, bomo vgradili proti Easyridersko blokado Ti kar daj. Se bom pa pod novim nickom prijavil, potem boš pa imel . Peace with you, my brother on bike! lp Easyrider
Gregs Objavljeno Januar 21, 2002 Opozori Objavljeno Januar 21, 2002 To, Noise, to mi delaj!!!! Počasi se lahko preselim v delno ilegalo, da bodo še drugi malo čistili... Brrrm: čestitam k novemu nazivu. Welcome, my namemate!
Brrrm Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 Včeraj sem iz 42 na 8 pomotoriral Veselo novico o vozniškem izpitu. Samo to ni to. To samo brišeš in razburjaš ljudi. Noisetti, Codeinni, ali se ne da narediti tako, da bi lahko posamezne objave prenašal v zrcalno poglavje. Glej moj zapis v Valentino46 na 1. strani. Nekdaj je forum vseboval tudi Arhiv, ki pa ni bil nikoli polnjen in je pred kratkim izginil. Brrrm
easyrider Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 quote: ... včeraj sem iz 42 na 8 pomotoriral Veselo novico o vozniškem izpitu ... A si končno le prišel na svoj račun, da lahko teptaš majhne in uboge? lp Easyrider
Noise Objavljeno Januar 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 quote: Samo to ni to. To samo brišeš in razburjaš ljudi. Nekdaj je forum vseboval tudi Arhiv, ki pa ni bil nikoli polnjen in je pred kratkim izginil. V arhiv bo šla tista tema, ki jo boš ti očistil... Sicer pa, kot sem že omenil, lahko tudi sporočila EDITIRAŠ, kar pomeni, da izbrišeš tiste kozlarije ven, ki ne sodijo v temo, če pa je v taistem sporočilu kej pametnega, pa pustiš... Ne daj se Brrrmmm.... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 quote: V arhiv bo šla tista tema, ki jo boš ti očistil... I heard that sometime ago too. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Noise Objavljeno Januar 22, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 Bom naredil arhiv. Obljubim. Mi lahko torej potrdis, da je kategorija Motocikli očiščena? In On The Road? Sam reč ja, pa kliknem na en knof in gre v arhiv vse kar je starejš od enga meseca... //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Ice Objavljeno Januar 22, 2002 Opozori Objavljeno Januar 22, 2002 now you tell me,you lost lamb.....nis tega mogu pred enim mescem povedat?! se nekaj: kako to potem izgleda,ko je tema v arhivu? zaklenjena za veke ali kako in kaj? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Uredil - Ice on 22/01/2002 17:40:13
Brrrm Objavljeno Januar 23, 2002 Opozori Objavljeno Januar 23, 2002 Ne moreš celih kategorij v arhiv metati. Samo posamezna poglavja v kategorijah. Brrrm
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 quote: Hanzi, upošteval sem tvoj nasvet in uresničil svoje obljube... Z veseljem in ponosom razglašam, da imamo na motosvetovem forumu novo delovno silo: Brrrm je naš novi moderator, naš novi up, naš novi strahovlad, in sicer v kategorijah On the road, Splošno in motosvet.com stuff. [maroon] //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Bom dobil kakšne % ker sem Brrrm zrihtu dodatno zaposlitev KOMAJ ČAKAM NASLEDNJE FS
Ice Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 quote: Bom dobil kakšne % ker sem Brrrm zrihtu dodatno zaposlitev ne........lahko samo po puklu dobis,ko te brrrm naslednic dohiti ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 ne........lahko samo po puklu dobis,ko te brrrm naslednic dohiti
Brrrm Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 Kako dohitim, če je pa tam nekje v prvomajskih potovanjih omejena nekakšna fzr1000 ali nekaj takega. Kaj je sedaj Hanzi, imaš eno nepopravljeno razbitino in kaj še? Brrrm
Hanzi Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 FZR ni moja da ne bo pomote. Dobim jo od kolega ker je zelo dober kolega. Svaka mu čast. Nekateri furumaši so jo že videli. stara in nekajkrat na tleh ampak 250+ pa še vedno gre. Vreme je, motorja ni, kaj je zdaj to?
Gregs Objavljeno Januar 27, 2002 Opozori Objavljeno Januar 27, 2002 Hanzi, samo pazi, da ne bos tudi ti se nekajkrat na tleh...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se