Gugo Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 (popravljeno) Torej...kdo je izvajalec (pa ne originala, ampak tocno tega, kar slisite)? V "nagradni igri" ne smejo sodelovati takrat prisotni osebki. truba Nagrada pa bo...recimo pivo ali pa sok na 3M-u LP, pa veselo ugibanje! Gugo B) Popravljeno Junij 25, 2004. Popravil Gugo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Za takrat prisotne! (dogajalo se je v soboto 19.6.2004 nekje v LJ) pa tudi Video kompletnega dogajanja. Ce kdo zeli, posnamem na CD, lahko pa tudi na DVD. Je kar nekaj komicnih situacij :lol: LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 najbrz more bit eden od motosvetovcev, da to sprasujes. ker vem, da se je baje hocko vcasih trobento ucil, bom rekel, da je bil on. Bo pivo ali ne? :unsure: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Hotschko, kdo pa drug :) Flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Itak pa k mp3 fajl zalaufas napise da je hotscko :) flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 A pol bom res pivo dobil? :P Sem bil taprvi :D sem pa mp3 z neta laufal, tko da nisem videl napisa. lp :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 najbrz more bit eden od motosvetovcev, da to sprasujes. ker vem, da se je baje hocko vcasih trobento ucil, bom rekel, da je bil on. Bo pivo ali ne? :unsure: :) hja...motosvetovcev je veliko in vem da jih vec spila trobento...no ja...vsaj se za enega vem B) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Seveda sem se pa lahko tudi zmotil...prelahko bi bilo, ce bi WinAmp namesto nas odgovarjal na nagradna vprasanja, ki jih tako "zahtevno" oblikuje Gugo :) A, ne Gugo :lol1: :lol1: Flayo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 Seveda sem se pa lahko tudi zmotil...prelahko bi bilo, ce bi WinAmp namesto nas odgovarjal na nagradna vprasanja, ki jih tako "zahtevno" oblikuje Gugo :) A, ne Gugo :lol1: :lol1: Flayo to je lahko tudi samo "namestajka" :lol: LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 25, 2004 Deli Objavljeno Junij 25, 2004 hja...motosvetovcev je veliko in vem da jih vec spila trobento...no ja...vsaj se za enega vem B) LP Gugo B) pol mi pa na pm sporoci, koga se poznas. enmu bos itak mogu dat za pir, a ni vseeno, ce meni? :D :D lp :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 25, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 25, 2004 pol mi pa na pm sporoci, koga se poznas. enmu bos itak mogu dat za pir, a ni vseeno, ce meni? :D :D lp :beer2: NO....imas na PM-ju Torej....a bo se kdo ugibal.....al ste koncal? LP Gugo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 26, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Ste koncal? Dejte no dejte....k...mi bo kr zal, da sem dal tole gor.... LP Gugo :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Junij 26, 2004 Deli Objavljeno Junij 26, 2004 Ker moj modem ne zmore dol-potega tega komada, bom poizkušal logično sklepat, da je to bil naš preljubi poštar Bladzo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Tudi jaz pravim ... Hočko :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Jaz pa mislim, da je Mačica :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dave the wave Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 .....in to brez trobente :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 27, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Ok...ok...ze pru odgovor je biu na mojo zalost praviln......Eliminator...pivo .) No....drgac...mam pa se 2 videospota...da se boste mal smeja....pa....zelim si brat komentarje....veliko komentarjev :lol: ....spljoh pri ta drugem spotu :D Trobenta 1 Trobenta 2 pa en lep pozdrav....aja....CDji in DVDji cakajo .) LP Gugo B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Ok...ok...ze pru odgovor je biu na mojo zalost praviln......Eliminator...pivo .) juhej, juhuj!!! :beer2: :beer2: :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 27, 2004 Deli Objavljeno Junij 27, 2004 Trobenta 1 Trobenta 2 kul...mene pa zanima naslov komada ki ga hočko izvaja.... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 kul...mene pa zanima naslov komada ki ga hočko izvaja.... :hmm: :o :huh: .... šele zdaj opazil temo ... Jaz poznam komad pod naslovom "pijan iz kafane ja izlazim" :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eliminator Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 ......Eliminator...pivo .) Hvala, bilo je odlicno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gugo Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2004 Hvala, bilo je odlicno :) .) Sam da je teknlo :P LP Gugo B) P.S. Kwa je dej z posnetki....jih noben noce?!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2004 Deli Objavljeno Junij 30, 2004 Jaz poznam komad pod naslovom "pijan iz kafane ja izlazim" :) B) ma ne najdem nikjer tega komada...si prepričan :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladzo Objavljeno Julij 10, 2004 Deli Objavljeno Julij 10, 2004 Kaj naj rečem, sej ne da bi se hvalu, sm sigurn naravn talent, če sm že prvič tok lepo zašpilu. :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 nagradna igra se nadaljuje... v drugem kolu morate uganiti, kateri ovinek je na fotografiji (in ne, kateri motor ter kateri pilot, kamoli, da bi ugibali fotografa, fotoaparat, blendo, cajt, kaj je fotograf tist dan jedu, katere gate sem meu oblečene itd... :afro1: ). torej - na katerem ovinku je posneta ta fotografija? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se