Manu Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Na levem. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D-D Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 se strinjam :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gic Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Bolj ko gledam sliko, bolj se mi zdi, da je desni ovinek! :hmm: (Je pa res, da je za fejzerco bil levi.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 Bolj ko gledam sliko, bolj se mi zdi, da je desni ovinek! :hmm: :yea2: :yea2: maš res..... :) drgače pa nimam pojma kje je to....a je v sloveniji....rakitna ni, planinske ride niso.....kočevje ni..... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manu Objavljeno September 29, 2004 Deli Objavljeno September 29, 2004 (popravljeno) :yea2: :yea2: maš res..... :) Ne, pa ne! Zavija v levo, torej je levi ovinek! :angry: Če bi šel pa gor, bi bil pa na istem mestu ovinek v desno! :angry: :wacko: Popravljeno September 29, 2004. Popravil Manu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ker je prejšnjič moj pravilni odgovor komisija spregledala :unsure: ga podajam še enkrat... Tole je ovinek z Rakitne. Ne vem točno kateri, samo vem pa da je drugi za avtobusno postajo. Torej, ko se pripeljemo čez dva ovkratka ovinka, kjer je omejitev 40, pridemo na kratka ravnino. Tam je na desni avtobusna. Potem je levi ovinek v hrib, nato pa sledi tale. Za tem ovinkom je pa še blagi levi, nato ostri desni, itd... Imam prav? ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 drgače pa nimam pojma kje je to....a je v sloveniji....rakitna ni, planinske ride niso.....kočevje ni..... :hmm: a lahko utemeljiš izjavo, da to ni Rakitna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Ker je prejšnjič moj pravilni odgovor komisija spregledala :unsure: ga podajam še enkrat... Tole je ovinek z Rakitne. Ne vem točno kateri, samo vem pa da je drugi za avtobusno postajo. Torej, ko se pripeljemo čez dva ovkratka ovinka, kjer je omejitev 40, pridemo na kratka ravnino. Tam je na desni avtobusna. Potem je levi ovinek v hrib, nato pa sledi tale. Za tem ovinkom je pa še blagi levi, nato ostri desni, itd... Imam prav? ;) ← :OK: :OK: :OK: edin pri opisu si se zmotil .... takoj za avtobusno je kratka ravninca, pa dolg desni navkreber in potem zaprt levi itd. ... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 ... edin pri opisu si se zmotil .... ← Ja, mal sem zajebal. Ta opevani ovinek je levi, nato blagi desni... Sicer pa, drugič ko greste gor povejte. Se vam pridružim :) Pri uživanju v ovinkih sicer bolj težko, 4 taktna 125 pa to... :ph34r: Ampak gor na vrhu na kaki kavi pa z veseljem :OK: Drugače pa, da nadaljujemo igro. Tale bo za prave poznavalce. Slikan je pred kratkim, zato je v bolj slabem stanju, pa še slika mogoče ni glih najboljša, ampak vseeno, ga kdo prepozna? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 7, 2004 Deli Objavljeno November 7, 2004 Podmeja :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Men se ne zdi Podmeja. Ne vem, no. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 Lokalci bojo že vedli .) . A je bolj proti primorju? :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 No... nekaj pa je pravilnega... Podmeja ni ;) Drugače se pa ne nahaja na primorskem. Je malce bolj proti Ljubljani... Mogoče še namig. Cestni motor mogoče ni ravno primeren za celotno pot... :) Oky, mogoče bo tole sedaj kar prelahko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno November 8, 2004 Deli Objavljeno November 8, 2004 ah planina, simpl k pasulj :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 9, 2004 Deli Objavljeno November 9, 2004 ah planina, simpl k pasulj :zzz: ← Simpl kot pasulj pravš? No... naj te razočaram... malo težje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 A je mogoče Cerknica-Rakitna :hmm: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Teya Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Mensezdi da bo tole držalo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 TOČNO! :OK: :OK: Sem se že ustrašu da samo jaz poznam teh par km čudovitih ovinkov... Ja, ker se spodobi podeliti še nargado. Black_knight, ob prvi priložnosti dobiš 0,5l alkoholne pijače po izbiri (koktelji niso vlkjučeni :P ) :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 se mi je zdelo temu podobno ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno November 11, 2004 Deli Objavljeno November 11, 2004 Jap... so določene podobnosti ja... ;) Zakon cesta, a? A je še kej listja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se