RAF Objavljeno Junij 28, 2004 Deli Objavljeno Junij 28, 2004 Hvala grenka...... Lepo je vedeti, da imam takšne prijatelje....... :kva2: :kva2: :kva2: P.S. Grenki se je varno pritresel do doma na zadnjem zicu... :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lina Objavljeno Junij 28, 2004 Deli Objavljeno Junij 28, 2004 Res še enkrat hvala----za kaj gre pa se mi tut sanja ne, je pa luštn. :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Junij 28, 2004 Deli Objavljeno Junij 28, 2004 to RAF: No problem pajdaš. Malenkost, pa še kdaj. :) You know where to find me. And beware of donkeys.. :D Se slišimo.. IA :D to lina: bi ti razložila, a bo najlažje, če ti Raf pošlje kako slikco. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 28, 2004 Deli Objavljeno Junij 28, 2004 a bo najlažje, če ti Raf pošlje kako slikco. :) RAF, kje so slikice :naughty: :naughty: :naughty: O:-) O:-) :kva2: :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 29, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 29, 2004 lina....mislim da bi ti blo še manj jasno... :afro1: :? :lol1: :lol1: O:-) O:-) ata petelinus....vaše srce tega ne bi preneslo...;)) grenka, ti pa tud veš... no, pa da ne bote zgubljeni, pošiljam sliko RAF-ove idealne sopotnice...čist tiho je, sedi, ne prigovarja.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gallus Objavljeno Junij 29, 2004 Deli Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) RAF, da to nisi slučajno slikal v ogledalu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: O:-) Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil Gallus Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAF Objavljeno Junij 30, 2004 Avtor Deli Objavljeno Junij 30, 2004 ej ata galluss, nemogoče, da bi se slikal v ogledalu, je slika prelepa...;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greenninja Objavljeno Julij 3, 2004 Deli Objavljeno Julij 3, 2004 Jaz nič kriva. galluss: (jaz sem ga) :D greenninja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se