Avatar Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 Tale tema je nenavadna, morda celo brezvezna(itaq ni in ne bo edina :devil: . Tode že nekaj časa se mi roji po glavi izraz smrčkanje. Kaj točno si pod njem predstavljam, zaenkrat ne bi razlagal, zanima me le, če ga je kdo že kdaj slišal. Je torej termin produkt moje(prijatelji bi rekli, da bolne) domišlije, ali je že bil kdaj prej omenjen(s strani koga drugega)? Lp
Schultz Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 smrčkanje:izraz, ki ga lahko uporabno npr. ko se dva poljubljata....ja tko zgleda bol otročje....ma nekateri prov radi uporabljajo te izraze. Bivša sodelavka je svojga fanta kliala Srček-smrček... teh variant je dosti....malo fantazije... ino pole ti gre vse na otročje :D .
Shargo Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 smrčkanje:izraz, ki ga lahko uporabno npr. ko se dva poljubljata....ja tko zgleda bol otročje...ino pole ti gre vse na otročje :D . :OK: Ja pol ko se nasmrckata se gresta pa cebedevsat .)
Schultz Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 Ja pol ko se nasmrckata se gresta pa cebedevsat No vidiš s skupnimi močmi smo prišli do nove teorije kako 4 letnemu otroku obrazložiš kako je prišel na svet.....da ne govorimo zmeri o čebelicah in marjeticah ali štorkljah..... :D
Anubis Objavljeno Junij 28, 2004 Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 Priznam, včasih me pošteno prime, da bi koga iz čisto neumestnega razloga, nasmrčkal do osteklenelosti. Pred frotiranjem. Nato pa bi mu dodobra razložil avtentičnost prejetega udejstvovanja iz aspekta smrčkoidno naravnanih letnic na zato primernem orodju/pomagalu. Zgolj zaradi napake.
Avatar Objavljeno Junij 28, 2004 Avtor Opozori Objavljeno Junij 28, 2004 Okej, vidim da ne bo nič z patentiranjem smrčkanja :)
anA Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Smrčkanje je lahko tudi kaj drugega, predvsem v "pasjem smislu". Nam npr. Koni (the dog) posmrčka vse šipe v avtu, tko da se kmalu nič več ne vidi skozi. :P Mislim, da v glavnem vsi pasji lastniki poznate ta izraz v podobnem smislu. O:-) lp, ana
lina Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Seveda se...saj drugega jim ne ostane, ker če jedo fermantirane njorke imajo verjetno temu primeren zadah. :SS
Shargo Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Seveda se...saj drugega jim ne ostane, ... Ja, jim je pa zato polozaj 69 bolj lezi :D
dave the wave Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ja, jim je pa zato polozaj 69 bolj lezi :D Niti ne, ker po fermantiranih njorkah pol vse peče od spodaj.... :)
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ja, jim je pa zato polozaj 69 bolj lezi :D Prosim noooo, po vseh dejstvih jim pri uživanju fermentiranih njork poza 69 paše še manj ... okus ter vonj sperme in vaginalnih izločkov mora bit grozen :SS
Shargo Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 ... okus ter vonj sperme in vaginalnih izločkov mora bit grozen :SS Ne kr nekaj predvidevat, :angry: poskusi se njorke, :wacko: potem pa sodi .)
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Ne kr nekaj predvidevat, :angry: poskusi se njorke, :wacko: potem pa sodi .) Ajd ne seri ... pivo je tudi po okusu dobro, pa ima sperma po njem gravžen okus
Shargo Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) Ajd ne seri ... :hmm: ... mas prav, stvar okusa pac! Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil Shargo
lina Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) Ne vem no ali ste gledali to oddajo sam surova neoskubljena njorka s polnimi črevi (čist cela samo zavit vrat) ---oz. njorke nametane v sod---kjer se tenstajo več mesecev dokler ne fermantirajo in se potem take pojedo----ni šans, da je karkoli dobrega (tudi začimb ni) in ksiht tega voditelja oddaje bi ti povedal vse---sirota je bruhal že preden je stvar prinesel do ust---grozen smrad. No potem je tu še tjulenjev prebavni izloček (iz debelega črevesa)---kot specialiteta--seveda spet surov in smrdeč, in sam s prerezanim vampom, leži tjulen na mizi, vse krvavo, in vsak neki dol cufa,kar mu je najbolj všeč.....no v glavnem eskimi so čist face sam na kosilo me pa ne bojo vabili in poljubljala se z njimi tudi ne bi---Smrčkanje---to bi se pa dalo...če je glih mus.. Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil lina
Anubis Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Tole pa zna bit žur z njorkami. A se gre kdo njorkat? A bom moral vrat zavit za kaj takega? :) :)
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Sairachom predlagam naslednje leto, da na zboru, namesto pljuvanja kravjih očes organizirajo tekmovanje v njorkanju :yea2:
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 (popravljeno) Ne vem no ali ste gledali to oddajo sam surova neoskubljena njorka s polnimi črevi (čist cela samo zavit vrat) ---oz. njorke nametane v sod---kjer se tenstajo več mesecev dokler ne fermantirajo in se potem take pojedo----ni šans, da je karkoli dobrega (tudi začimb ni) in ksiht tega voditelja oddaje bi ti povedal vse---sirota je bruhal že preden je stvar prinesel do ust---grozen smrad. No potem je tu še tjulenjev prebavni izloček (iz debelega črevesa)---kot specialiteta--seveda spet surov in smrdeč, in sam s prerezanim vampom, leži tjulen na mizi, vse krvavo, in vsak neki dol cufa,kar mu je najbolj všeč.....no v glavnem eskimi so čist face sam na kosilo me pa ne bojo vabili in poljubljala se z njimi tudi ne bi---Smrčkanje---to bi se pa dalo...če je glih mus.. No če smo že pri tem, tudi Filipinci žrejo zarodke gosi (18 tednov stare) in to žive, surove ... a se oni tudi smrčkajo :doze: Popravljeno Junij 29, 2004. Popravil Vale
Anubis Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Balut, če se prav motim je to, ne? Izbrskal sem podatek in videl, da je ta zadeva močno hranljiva, tako da ne vem, če nebi tega uvrstil v kak obrok...hehehehe... Situacija:" A imate kakšna jajca uspešno nabrisanih račk/gosi/nojev? Bi snedel kakega..." Kmet pa z vilami nadme.
Vale Objavljeno Junij 29, 2004 Opozori Objavljeno Junij 29, 2004 Balut, če se prav motim je to, ne? Izbrskal sem podatek in videl, da je ta zadeva močno hranljiva, tako da ne vem, če nebi tega uvrstil v kak obrok...hehehehe... Situacija:" A imate kakšna jajca uspešno nabrisanih račk/gosi/nojev? Bi snedel kakega..." Kmet pa z vilami nadme. Anubis gosja morjo bit ... 18 tednov stara ... frišna ... ti čist verjamem, da bi ga pojedu, sam zanima me kako bi ti perje, ki je ža na goski blo všeč???
lina Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 Enkrat na teden je oddaja o najbolj nenavadnih prehranjevalnih navadah in specialitetah različnih narodov---sem gledala tut filipince----sej ni čudno da se za velko noč na križ pribijajo---jest bi se tut---sam da bi šlo za ZADNJO večerjo :)
Shargo Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 (popravljeno) Jah, ce ste gledali Serugove filme, s popotovanja po afriki, ste lahko opazili se eno cvetko, izmed mnogih. V nekem plemenu, ne spomnem se katerem, Namrec dolocena, mlada, plemenska dekleta, verjetno bi jim mi rekli kuharce, z ostrim predmetom zarezejo kozam, pod ocesom v najbolj izstopajoco zilo, spustijo vsaki malce krvi in ko se krvi nabere za kak liter, dodajo se svoj urin (cca polovico) in po dolocenem casu, dokler ne sfermentira, pa zvarek pridno mesajo. No, to pijejo enkrat na dan, saj jim je to poleg koreninic, crvov in insektov edina hrana. Ampak to s smrckanjem res nima nobene zveze :P PS. Pozabil sem dodati, da nakljucnim gostom braniti se poiskusiti to kulinaricno specialiteto je skrajno nevljudno in smatrajo to kot globoko zalitev! Popravljeno Junij 30, 2004. Popravil Shargo
lina Objavljeno Junij 30, 2004 Opozori Objavljeno Junij 30, 2004 To pa ne veš---ker definicija ,,smrčkanje,, ni znana in ampak vsak po svoje razume kar hoče.....sam po moje autor te teme ni nikakor mislil, da bo iz tega prišlo to kar je....in jest sem kriva....se oproščam in se mi zdi (vsaj momentalno) da tega ne bom več počela....imam slutnjo, da me bo nekdo fermantiral.....(a ne, moderatorji?)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se