Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

moja interpretacija....smrčanje...ljubkovalno..... :D

Objavljeno
To pa ne veš---ker definicija...

Ja, vecina ljudi razume smrckanje kot izpeljanko iz smrcek, (nos) in potem dva smrcka skupaj onegas, pri tem lahko tudi zadovoljno grulis in vse ostalo kar spada zraven, ne? To je smrckanje, lahko bi pomenilo tudi pomanjsevalno za smrcanje, ampak kar nekako ono prvo bolj sede...torej, kar vecina misli, to velja .)

Sicer sem bil pa z psom vceraj v LJ in imam cisto posmrckane sipe zadaj :D

Objavljeno
...torej, kar vecina misli, to velja .)

zanimiva misel......jo bom poskušal kje uporabit...če je mogoča.... <_<

Objavljeno

Kar zadeva izpeljevanje definicije smrčkanja iz pasjega sveta, bi lahko prišli do bolj (bizarne) naturalistične ugotovitve. Psi pri spoznavanju(ovohavanju) večino časa ne drezajo smrčke v drug smrček, pač pa nekam drugam. Lastniki psov že vedo kam.

Drugače pa sem imel v mislih nekakšno obliko ljubkovanja med moškim in žensko.

Objavljeno

Če bi se umival se ti to pasje smrčkanje ne bi dogajalo :naughty:

Objavljeno

:blink: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:

Alla :lol1:

Objavljeno
... večino časa ne drezajo smrčke v drug smrček, pač pa nekam drugam...

Sej ljudje tud, a nis slisal za 69 :rolleyes:

Objavljeno

NE-- :blink:

Dej mal razlož---tut kakšne fotke ne bi ble švoh.

:kva2:

Objavljeno

pri fantih zgleda to tako...predstavljaj si brez kimon..... .)

post-15-1088680681.jpg

Objavljeno

ker vem da si ljubiteljica živalc pa še prikaz iz živalskega sveta...ilustriran....

post-15-1088680791.png

Objavljeno

kako ne bi smelo zgledat je pa razvidno na spodnji slikci.....

post-15-1088680858.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Če bi se umival se ti to pasje smrčkanje ne bi dogajalo :naughty:

Lina, vidiš, tole si malce zmotno raztolmačila. Dejal sem, da psi ne drezajo eden v drugega samo v smrčkovnih predelih, pač pa tudi drugam. Rekel sem tudi, da lastniki psov to dobro vedo.

Ti si iz tega potegnila, da sem lastnik psa, da me pes dreza z nosom v mednožje ali zadnjico, ergo jaz se ne umivam, saj imajo psi radi mrhovino&smrdeče stvari.

Kako si prišla do tega ne vem, morda imaš sama podobne izkušnje, toda zagotovo moj stavek ni bil mišljen na ta način.

Rekel sem da psi drezajo eden v drugega, kar implicira na to, da en pes ovohava genitalje drugemu. Pasje lastnike sem omenil zato, ker so oni tisti,(za razliko od psov samih) ki lahko tovrstno dogajanje izrazijo na človeku razumljiv način. Naslednjič bom dejal in s tem zatrl dvome v kali, da to vedo psi sami. Bo tako bolje?

P.S: Thundercat, hvala za to nazorno slikovno demonstracijo položaja 69. Če bomo kdaj pisali motosvetovski učbenik kamasutre, gredo te slike obvezno notri. :)

Popravljeno . Popravil Avatar
Objavljeno

jaz bi pa rekel da je smrčkanje dejanje, ki se zgodi takrat ko kaka simpatična deklina "prisrčno" smrči.

Smo slišal že tud take ki niso prisrčno smrčale.

:lol1:

Objavljeno

P.S: Thundercat, hvala za to nazorno slikovno demonstracijo položaja 69. Če bomo kdaj pisali motosvetovski učbenik kamasutre, gredo te slike obvezno notri. :)

ni problema...za motoriste si lahko s tem pomagamo....

post-15-1088685364.jpg

Objavljeno (popravljeno)
Lina, vidiš, tole si malce zmotno raztolmačila. ....

Ne razumem, a lohk bolj jasno razložiš??? :blink:

B) ....Ne si tok k src jemat...bila je pač zajebancija in nisem resno mislila, da se ti gorgonzola za kožico na k**** nabira..... :ph34r:

:D

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

B) ....Ne si tok k src jemat...bila je pač zajebancija in nisem resno mislila, da se ti gorgonzola za kožico na k**** nabira..... :ph34r:

:unsure: :huh:

:lol1: :lol1:

joj lina...... :D

Objavljeno

:unsure: :huh:

joj lina...... :D

kaj pa če je obrezan.... :hmm:

Objavljeno
kaj pa če je obrezan.... :hmm:

Jah, pol, ...zatem... k se okol ust obrise...ti lahko ocita, da si neokusen! :lol1:

Objavljeno

Ali še huje, kaj če nimam tiča. Si pomislila na to možnost?

Toda kar ne morem se načuditi tvojemu poznavanju raznovrstne umazanije.

Btw, ničesar ti ne zamerim, torej tudi ti vzemi tole vprašanje resno, brez kančka posmeha. Glede na to, da si ženska, kako si prišla do tovrstnih informacij o umazaniji za glavico kurca? Ima tvoj tip tovrstne težave? Imaš brata, ki ga trpinči "gorgonzola"? Morda si kje prebrala, ali ti je zaupala prijateljica? Se je kakšen tip iz samega sebe norčeval in si pomotoma dobila na ušesa(dobila že, toda kaj .)

Objavljeno (popravljeno)
Toda kar ne morem se načuditi tvojemu poznavanju raznovrstne umazanije.

Jah, po mojem je to kr okusla :hmm:

..a da ma to po gorgonzoli okus :hmm:

...men je bolj asociiralo na kajmak :lol1:

Popravljeno . Popravil Shargo
Objavljeno (popravljeno)

Čist po pravici povedano, sem že celo življenje v moški družbi in me nekak jemljejo za svojo---oz. nihče ne pazi po varjanti ,,v prisotnosti dame se tega ne govori,, in tako za zajbancijo, kdaj reče kdo ko gre domov pod tuš pa jest itd in pride pol nazaj reče: ,,Grem jest mal dam, se moram mal stuširat, ker se mi gorgonzola nabira ......

Zdej, če sem tebi s tem na žulj stopla---kaj čm eni se zajbavajo enim se pa očitno to :naughty: res dogaja---sam tega definitivno ne bi razglašali.

OK gospod/gospa mimoza????

Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno
Zdej, če sem tebi s tem na žulj stopla---kaj čm eni se zajbavajo...

:D Ja lina, drzi pregovor, da je v vsakem hecu mal resnice! pa ne nabira se samo moski populaciji in ne nabira se samo na spolovilih. nabira s e tudi na zobeh, pod pazduho, med prsti..., no ampak s smrckanjem to nima nobene zveze, je pa tesno povezano .)

Ce pa kdo na forumu kaj , kdaj zameri, ...bo pa se odmeril, pa mirna bosna!

Objavljeno

no pa smo iz smrčkanja, smrčanja, lubčkanja, 69 položaja, prišli na kulinariko in meni ne preveč priljubljen sir-gorganzolo....nekaterim ženskam večkrat preizkušen kulinarični užitek/neužitek, in malo katerim moškim všečen nekulinarični užitek.... :hmm:

nadaljujte... O:-)

Objavljeno
Zdej, če sem tebi s tem na žulj stopla---kaj čm eni se zajbavajo enim se pa očitno to :naughty: res dogaja---sam tega definitivno ne bi razglašali.

OK gospod/gospa mimoza????

Brez skrbi, nisi mi stopila na žulj, ker na srečo tovrstnih težav nimam. Si pa ne morem kaj, da se ne bi odzval na tvoje pikre pripombe. Poleg tega si ne morem kaj, da ne bi z zanimanjem opazoval tvojih reakcij, ki postajajo iz hipa v hip bolj agresivne. Prav zanima me kaj bo naslednje, kakšna podobna izjava ali je na vrsti kaj močnejšega. Zdaj pa, čeravno mi profiliranje ne gre od rok(ust ali česarkoli že), naj navržem naslednjo mnenje o tebi(tole je prijazno mnenje).

Verjetno ustrezaš dvema tipoma deklet. Si ali lepe zunanjosti in vitka, ali pa močnejše, bolj robate narave. Zaradi že omenjene družbe z moškimi, si pridobila določeno trdoto. Posebej na jetra ti gredo ljudje, ki izstopajo v smislu pametnjakovičev(tako kot npr. jaz). Rada imaš konkretne, ne preveč bistre(toda tudi ne preveč neumne), prizemljene osebke, ljudi dejanj in ne besed. Stresaš kot že rečeno pikre šale, ki pa so v tvojih prijateljskih krogih nekaj vsakdanjega, zato si presenečena, če se nekdo domnevno užaljeno odzove. Kako je tole lepo.

Tvoja reakcija bo naslednja. Najprej boš razkačena, ker tukaj modrujem nekaj kar je off topic in se ponovno odzivam na tvoje besedičenje. Še huje, drznil sem se te opisovati(morda sem se zmotil). Če se nisem zmotil, ne boš priznala, pač pa navrgal,d a sem mimo kiksnil. Verjetno me boš še ti poizkušala opisati, le da v tvojem ostrem stilu, ki mu bo pripisal cel kup slabih lastnosti. Še bolj gotovo je, da se boš odzvala čisto drugače, samo zato, da mi ne bi dala prav.

Vzemi tole kot hec, pohvali me, če imam kaj prav, ali pošlji v tri pm če nimam(tole slednje bo .)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!