Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

No pa se Linin odgovor, de vidmo, sicer mi pa tole ze v naprej disi na potencialno smrckanje :rolleyes: .)

Objavljeno

dobr si..a lahko vsakega tako analiziraš..... :hmm:

Objavljeno

Vsakega lahko poizkusim, vendar je vprašanje v koliko mi to uspe. V večino primerih vsaj okvirno kar zadanem, včasih zelo dobro, včasih pa tudi čisto mimo.

Toda zgodilo se je že, da sem nekega dekliča tako dobro(beri:pravilno) opisal, da me je imela za psihopata, ki jo brez dvoma zalezuje.

Shargo: Prav imaš. Zakaj bi se z Lino prerekal, ko se lahko pa smrčkam. Ja, res moramo počakati na njen odgovor :)

Objavljeno
dobr si..a lahko vsakega tako analiziraš..... :hmm:

...se mene, se mene... :010 .)

Objavljeno

Kaj naj rečem. Si doberman ali doga :P

Drugače pa ni blema, le toliko počakaj, da dam skozi izpit, bom bolj sproščen in razpoložen za tovrstne zadeve. Ker me nisi tako čustveno napadel kot omenjena potencialna partnerka za smrčkanje, bo moje delo težje. (upam seveda, da mi ne boš delal "usluge" in me žalil, samo zato, da mi olajšaš delo :)

Zate bom potreboval več časa, kakšnih 20 minut že. Toda kot sem rekel, po ponedeljku.

Objavljeno
...Toda kot sem rekel, po ponedeljku.

Obljuba dela dolg! Glej da se boš obljube držal. Če ne bomo mi tebe analizirat začel! :angry:

Objavljeno (popravljeno)

ekola hir aj kam

Si ali lepe zunanjosti in vitka...   :kva2:  :lol1: :grim

Poleg tega si ne morem kaj, da ne bi z zanimanjem opazoval tvojih reakcij, ki postajajo iz hipa v hip bolj agresivne.

Eh beseda ni konj, in nisem agresivna se pa hitro vžgem in tut hitro ugasnem (ne zamerim in res včasih rada mal podje***am.....seveda če reagiraš...če ne me veselje hitro mine in se laho mirno pogovarjava o vremenu in golfu itd. B) drugač sem pa čist prijazno bitje in nobenmu še nisem namenoma kaj slabega nardila.

Poleg tega se lahko v eni temi na nož skregava---pa se v drugi krasno ujameva, pa ko se srečava, te ne bom zaradi določenih postov ignorirala ali postrani gledala...te jemljem takega kot si in všeč mi je, da vztrajaš na svojem.

Najprej boš razkačena, ker tukaj modrujem nekaj kar je off topic in se ponovno odzivam na tvoje besedičenje. Še huje, drznil sem se te opisovati(morda sem se zmotil). Če se nisem zmotil, ne boš priznala, pač pa navrgal,d a sem mimo kiksnil.

Ne nisem in ne bom razkačena, sploh pa ne zaradi tega da je off topic--jest to skoz počnem (a ne moderatorji) in si nekak ne morem pomagat pač rada trobezljam in vedno me kaj na kaj asociira in se mi zdi zabavno pa si rečem, da bi bilo lohk še komu, ki mu je dogčas tko kot men in napišem.

Posebej na jetra ti gredo ljudje, ki izstopajo v smislu pametnjakovičev(tako kot npr. jaz). Rada imaš konkretne, ne preveč bistre(toda tudi ne preveč neumne), prizemljene osebke, ljudi dejanj in ne besed.
Stresaš kot že rečeno pikre šale, ki pa so v tvojih prijateljskih krogih nekaj vsakdanjega, zato si presenečena, če se nekdo domnevno užaljeno odzove.

Če človek kakšno stvar res obvlada ga poslušam, ga kej vprašam samo če je pa to arogantna oseba polna sama sebe...pa najdem kje ga čevelj žuli.

Definitivno imam rada prizemljene osebke in shajam tako z neebistrimi kot bistrimi osebki. Ne maram le bebcev, ki se vtikajo-pametujejo o stvareh o katerih nimajo pojma. Konckoncev je biti bister zelo širok pojem---ne vem če poznam nekoga, ki ni vsaj na enem področju bister....zelo cenim širokorazgedane ljudi in ni me sram postavljati vprašanj oz. rečt: ,,dej razloži mi...,,

Stresaš kot že rečeno pikre šale, ki pa so v tvojih prijateljskih krogih nekaj vsakdanjega, zato si presenečena, če se nekdo domnevno užaljeno odzove. Popravljeno . Popravil lina
Objavljeno

Glede analize človeka....priznam, pride dan, ko bi krasno fitala v tvoj opis...sam jest še sama zase dostkrat ne vem, včasih sem taka včasih čist drugačna--nikoli ne veš kakšna bom, ko prideš domov--lohk bom čist objokana--zarad tega, ker je v časopisu kakšna pretresljiva slika nesreče---čeprav me kak drug dan sploh ne gane, lohk pa, da ti najljubšo šalco na pult zalepim........ne vem mogoče imajo pa res kaj zvezde s tem (sem se ukvarjala s tem zakaj sem jest taka in zakaj ne drugačna, kje je tista skupna nit med nami vsemi....en vzorec---in pišuka ga ni...oz. je tako veliko izjem, da ne morš govort o nekem logične patentu----kar poglej kako študirani so psihiatri pa ne znajo predvidevat stvari, ki jih nekdo naredi, no pa sem prebirala Trstenjaka, pa freuda, pa Nitze-ja pa še kakšne take in drugačne psihologe, filozofe in psihiatre---in vsak ima v nečem prav in pol še raznorazne astrološke, preroške, knjige)).....ker sem tipičen dvojček, v podznaku škorpijon, v luni pa tehtnica in če veš o čemu govorim, ti bo jasno da edina stvar, ki mi ni tuja je kaos.

No danes ,,puno pričam,, o sebi npr.

Objavljeno

Lepo, da si se malo odprla. Rekel bi celo, da sem imel o tebi zmotno mnenje. Sploh ne poznam veliko žensk(niti tipov), ki bi brali Freuda, Nietzscheja in ostale psihologe&filozofe&psihiatre. S tem ko si to omenila si dosegla približno takšen učinek, kot da pomoliš žejnemu v puščavi čutaro vode. Res, zelo prijetno sem presenečen. Svoje fore si nazorno argumentirala. No zdaj, ko vem malo več o tebi, se ne bom tako impulzivno odzival na razne štose. Ki jih lahko stresaš po mili volji, bom še js kakšnega. Jeba, ob vsem tem boš zelo težko dosegla, da bi te postrani gledal, tudi če bi se ful potrudila .)

No nekak ne bi tule javno trosil svojih razmišljanj in občutij, rečem lahk sam to, da tud js nism vedno tak tečn pametnjakovič in "mimoznik", kot včasih dajem občutek. Bil sm pod stresom, sem še, želel sem malo nasprotovati, kakorkoli že. In pač, mislil sem, da si ena od ljudi množic. Če bereš omenjene avtorje boš že vedela kaj mislim. Takšnim se pač ne pustim preveč rad podjebavati. Okej, me veseli, da sva se oba motila(jaz precej). Še to. Včasih pišem tako nenavadno(na začetku tega posta) (ne vem če je izraz slovnično..slavistično?..literarno?..eh, vseen je) zato, ker mi določen stil in vzorec zaradi že na trenutke rutinskega pisanja različnih zadev pride v kri. In potem kr nekak težko pridem na irc style pogovorov, kar sem pred leti tu in tam prakticiral. Okej Lina, to je to. Ker sva oba motorista lahko kdaj skočiva na kakšno vožnjo. Lp

Objavljeno
... Ker sva oba motorista lahko kdaj skočiva na kakšno vožnjo. Lp

...in se na hitro zmenita vse okoli smrckanja :fight2:

Objavljeno

Greš zravn :naughty: pa bosta vidva mal smrčkala...jest bom pa sam gledala.

Avatar: lepo da smo se zmenil....ko se srečamo dam za pijačko.

Objavljeno
...in se na hitro zmenita vse okoli smrckanja :fight2:

Z Lino se ne bom menil glede smrčkanja. Meniva se lahko midva, z njo se bom raje smrčkal. :004 ;)

Objavljeno

:o :o :o

Lina....... :hmm: :hmm: :hmm:

Hm glede smrčkanja.......a vzamete še koga v kompanijo :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

Normalno, vse za guinessovo knjigo rekordov......torej najbolj množično smrčkanje (kakorkoli si že to razlagate).....vabljeni....

Objavljeno

In potem se boste "smrckali", lina bo pa zraven gledala bedake :lol1: Itak je ni nikjer sebe pristela v to :devil:

Objavljeno
Si ali lepe zunanjosti in vitka, ali pa močnejše, bolj robate narave.

v vsej svoji filozofski poduhovljenosti pozabljaš, da se tole dvoje pravzaprav ne izključuje... :devil:

Če se nisem zmotil, ne boš priznala, pač pa navrgal,d a sem mimo kiksnil. Verjetno me boš še ti poizkušala opisati, le da v tvojem ostrem stilu, ki mu bo pripisal cel kup slabih lastnosti. Še bolj gotovo je, da se boš odzvala čisto drugače, samo zato, da mi ne bi dala prav.

Vzemi tole kot hec, pohvali me, če imam kaj prav, ali pošlji v tri pm če nimam(tole slednje bo ;)

Iz tega pa vejejo ene same mimotične paranojice :-)

Avatar, no offense - dejmo se raj fajn met, ne pa si najedat in se opisovat :-)

Objavljeno
Normalno, vse za guinessovo knjigo rekordov......torej najbolj množično smrčkanje (kakorkoli si že to razlagate).....vabljeni....

:blink: :blink: :blink:

Kam, kdaj...........................JUHU.................

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!