Furioso Objavljeno December 23, 2001 Opozori Objavljeno December 23, 2001 quote: Ah, ne skrbi zanjo, dala si bo duska tudi brez tvojega privoljenja, mam obcutek Andraz, cyc- @IRCnet Past tense, CYC, past tense. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
cyc Objavljeno December 23, 2001 Opozori Objavljeno December 23, 2001 quote: Past tense, CYC, past tense. No, tako dobro o vsem skupaj nisem poucen Pravzaprav sploh nisem ... -- Andraz, cyc- @IRCnet
Brrrm Objavljeno December 24, 2001 Opozori Objavljeno December 24, 2001 quote: Kateri pretepeni novinarji?? O čemu ti to? Respect! Zoolo Brez skrbi, niti v petek, niti prejšnji teden niso pretepli nobenega novinarja, so pa na začetku leta (se mi zdi) enega, ki je povezan s petkom, vendar nočem zapisati velikega P, da me kdo ne toži, ali pa da mi ne priklopijo ščipalke na telefonski žici. Brrrm
Zoolo Objavljeno December 24, 2001 Opozori Objavljeno December 24, 2001 quote: quote: Kateri pretepeni novinarji?? O čemu ti to? Respect! Zoolo Brez skrbi, niti v petek, niti prejšnji teden niso pretepli nobenega novinarja, so pa na začetku leta (se mi zdi) enega, ki je povezan s petkom, vendar nočem zapisati velikega P, da me kdo ne toži, ali pa da mi ne priklopijo ščipalke na telefonski žici. Brrrm ThanX MAn, ... I can see clearly now, ..... ***** Come in peace or stay at home!
cyc Objavljeno December 25, 2001 Opozori Objavljeno December 25, 2001 A ni hecno, da na Zarjinem threadu pisejo vsi - razen Zarje? -- Andraz, cyc- @IRCnet
Furioso Objavljeno December 25, 2001 Opozori Objavljeno December 25, 2001 quote: A ni hecno, da na Zarjinem threadu pisejo vsi - razen Zarje? Andraz, cyc- @IRCnet Eeeee; WRONG! (Z ALFovim glasom) - kar 2x se je prikazala, česar recimo za BarbWire v njeni temi ne moremo trdit. Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
cyc Objavljeno December 25, 2001 Opozori Objavljeno December 25, 2001 quote: Eeeee; WRONG! (Z ALFovim glasom) - kar 2x se je prikazala, česar U, pa res .... *ashes* -- Andraz, cyc- @IRCnet
pero Objavljeno Januar 10, 2002 Opozori Objavljeno Januar 10, 2002 Bomo loh kmal vse v Lady prebral!! Ciao,by Pero
vragica Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 KJE JE ZARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :?: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Desmo Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 KJE JE ZARJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :?: :?: :cry: :?: :cry: :?: :cry:
Vrtnica Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tudi jz jo ze pogresam... Kje je nasa crnolasa Zarci?
dunker Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Kaj pa Aleš v Turčiji počne??? :wink:
vragica Objavljeno September 10, 2002 Opozori Objavljeno September 10, 2002 Tecke... mnde je ze nazaj... :twisted: :wink: :P :roll:
Mačica Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Zakaj imam jst občutek, da tlele na prvi strani nekaj manjka in da jst tega nism vidla?
kekec III Objavljeno September 12, 2002 Opozori Objavljeno September 12, 2002 Zakaj imam jst občutek, da tlele na prvi strani nekaj manjka in da jst tega nism vidla? Mačica-pusti to-ročice si boš pa vseeno lahko kar pri moji ročki ogrela...
RAN Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mačica-pusti to-ročice si boš pa vseeno lahko kar pri moji ročki ogrela... Takih kandidatov je zmeraj dost. :D :wink:
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 ... ampak ne vem, če se lahko primerjajo z ogrevanimi ročkami ... ker baje so le-te zakon ... :twisted: :lol: :lol:
RAN Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 ... ampak ne vem, če se lahko primerjajo z ogrevanimi ročkami ... ker baje so le-te zakon ... :twisted: :lol: :lol: Niso zakon, so pa USTAVA. :wink:
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Niso zakon, so pa USTAVA. :wink: ... jaz tega nebi vedel, ker jih še nisem sprobal, samo Mačica kot expertinja pravi, da so zakon ... in jaz ji verjamem ... :lol:
RAN Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Niso zakon, so pa USTAVA. :wink: ... jaz tega nebi vedel, ker jih še nisem sprobal, samo Mačica kot expertinja pravi, da so zakon ... in jaz ji verjamem ... :lol: Njene so zakon nedvomno. Une ta druge so USTAVA. :D
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Niso zakon, so pa USTAVA. :wink: ... jaz tega nebi vedel, ker jih še nisem sprobal, samo Mačica kot expertinja pravi, da so zakon ... in jaz ji verjamem ... :lol: Njene so zakon nedvomno. Une ta druge so USTAVA. :D ... saj ti pravim, da jaz tega ne vem ... bo pa že držalo, če ti tako trdiš ...
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 ... BTW: ... še ena tema, katere poti so postale skrivnostne in katere namen smo poslali v neslutene daljave ... :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se