marijan Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 mislim, da smo vsi malo napeti pred vikendom, ki bo menda l e p :D :!:
Pravokotar Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 NAPETI????? BEMTIJARCA, KDO JE NAPET?? NE SE ZEZAT :!: :!: :!: PEPEgrrrrr :evil: :evil: :evil:
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 NAPETI????? BEMTIJARCA, KDO JE NAPET?? NE SE ZEZAT :!: :!: :!: PEPEgrrrrr :evil: :evil: :evil: PPP :arrow: Pepe, persen pomirja..... :D :D :D :D :D Alla
Pravokotar Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 PPP :arrow: Pepe, persen pomirja..... :D :D :D :D :D Alla Persen je samo za stare gospe, ki mislijo, da so žalostne... Za vse ostale je ROTAFELCA pravi lek. PEPE
Alla Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 PPP :arrow: Pepe, persen pomirja..... :D :D :D :D :D Alla Persen je samo za stare gospe, ki mislijo, da so žalostne... PEPE Hja, a ti misliš, da jaz pod vrečko vidim???? Bogve, kdo ali kaj se lahko spodaj skriva!!! Mogoče tudi kakšna stara gospa, ki misli, da je žalostna...... :roll: :roll: Alla
kekec III Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 NAPETI????? BEMTIJARCA, KDO JE NAPET?? NE SE ZEZAT :!: :!: :!: PEPEgrrrrr :evil: :evil: :evil: Na peti ? ma,kaki,mi smo na šesti....
Pravokotar Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Pod vrečko se (ne)skriva PEPE PEPE :wink:
Mačica Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mačica-pusti to-ročice si boš pa vseeno lahko kar pri moji ročki ogrela... Ma, ja Kekec. Sam nakladaš. Takrat ko pa bi rabla ogrevane ročke (pa nkjer nobene pri roki). Benti :evil: :evil:
Rude Boy Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 Mačica - sem slišal da se dobijo ful poceni ročke, ogrevane in snemljive ! :idea: SKA BIKE
easyrider Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 ... ampak vse to, kar smo napisali je SAMO ZA ZARJO ...
klimbra Objavljeno September 13, 2002 Opozori Objavljeno September 13, 2002 ... ampak vse to, kar smo napisali je SAMO ZA ZARJO Definitivno......bo TOOOOOOOOOOOK vesela,k bo imela TOOOOOOOOOOOk za brat :D :D :D :D :D
Mačica Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Ampak jst pa še zmer ne vem kaj je bilo na prvi strani :( :( :(
kekec III Objavljeno September 17, 2002 Opozori Objavljeno September 17, 2002 Mačica-pusti to-ročice si boš pa vseeno lahko kar pri moji ročki ogrela... Ma, ja Kekec. Sam nakladaš. Takrat ko pa bi rabla ogrevane ročke (pa nkjer nobene pri roki). Benti :evil: :evil: Kaj da ne !Pa še kapljice bom zraven pr(o)ložil...
klimbra Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 Mačica-pusti to-ročice si boš pa vseeno lahko kar pri moji ročki ogrela... Ma, ja Kekec. Sam nakladaš. Takrat ko pa bi rabla ogrevane ročke (pa nkjer nobene pri roki). Benti :evil: :evil: Kaj da ne !Pa še kapljice bom zraven pr(o)ložil... A robčke tuuuuuuuuuuuuttttttttttttt :?: :?: :?: :idea: :D :wink:
marijan Objavljeno September 18, 2002 Opozori Objavljeno September 18, 2002 temu pa res nemoreš več slediti
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se