krava Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Kua zdej, a bomo šibal al ne? :blush: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 Fantje, ekipa iz naše vasi je zmiram prpraulena. kot sem že reku - mamo ene par deset konjev rezerve, če nam bat utrga, ni problema, zamenjamo kar med vožnjo, k mamo enga, da kar med furo avto na eni strani z levo roko gor uzigne pa se od spodaj vse pošraufa da ni treba haube odpirat pa u prtlažniku zmer zaseke pa vina zadost za žur narest, harmonko pa v tadrugimu avti prpelajo zraun Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajoktejn Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 (popravljeno) No, mi mamo tle pr nas ekipo treh urbanih kmetov s fejst napilenimi tl-kami in ti povem ni traktorja, ki bi jo dol useku. Je pa tud en z mal novejšim strojem sam on nas pa potolče. Popravljeno December 15, 2005. Popravil hajoktejn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno December 15, 2005 Deli Objavljeno December 15, 2005 no , tega mam pa jaz za dirkat.. prej sem meu tegale, sam se nisem mogu ustav na konc... @ dr_lunatic; ke pa je tvoj??? Da si mal primerjamo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 lunatic naštej mi par dobrih razlogov zakaj obstoječe teme niso dovolj..... :fredy: obstoječe teme o dragu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 lunatic naštej mi par dobrih razlogov zakaj obstoječe teme niso dovolj..... :fredy: obstoječe teme o dragu dej bod faca pa združi vse teme pa še tole notr prlimaj pa bo gmah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 ne vem če bo...poglej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr_lunatic Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 (popravljeno) 1.a) Tiste teme niso dovolj kr govorijo o dogodkih, ne pa o mašinah posameznikov, o prihodnjih dogodkih, o domenah za dirke, itd. b)Ne vem kako bi združil teme, če si to meni rekel...predlogi pa so dobrodošli! 2.Mislim da nobenega ne briga, ce ljudje govorijo malo po domače, vendar ne preveč, tako, da se jih nebi razumelo... 3. Trenutno mam totalka stock renault 5 kampus (34kw), tko da nebo nepošteno, trenutno pa še ne morem dirkat, ker ima avto še zmeraj oče, ki pa mi tega še ne dovoli delati, ampak vseeno imam rad drag in tema bo pomagala drugim, menite se do takrat med sabo. 4. Zdej ko je nova bolj splošna tema lahko SymRu napišeš kej tehničnih podatkov od tvoje makine :wub: :worship: :OK: Popravljeno December 16, 2005. Popravil dr_lunatic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Ja Symru povej, povej! Avto je strup pa še RWD ima ane? To more it z mesta k šus! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 Ja Symru povej, povej! Avto je strup pa še RWD ima ane? To more it z mesta k šus! v bistvu je to prvi 7second car v Sloveniji ... edino še s četvornimi turbinami mamo probleme ker se med sabo kregajo kera bo bol kompresirala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 3. Trenutno mam totalka stock renault 5 kampus (34kw), tko da nebo nepošteno, trenutno pa še ne morem dirkat, ker ima avto še zmeraj oče, ki pa mi tega še ne dovoli delati, ampak vseeno imam rad drag in tema bo pomagala drugim, menite se do takrat med sabo. kaj zdaj imaš avto ali ga ima oče.... :? koliko si star...15 let? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno December 16, 2005 Deli Objavljeno December 16, 2005 kaj zdaj imaš avto ali ga ima oče.... :? koliko si star...15 let? Odvisno ali je oče doma. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se