Noise Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Torej, kako je bilo? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
.T. Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: Torej, kako je bilo? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// Na kratko: Bilo je QL. Live music - skupina El Mariachi, ki je igrala glasbene zelje, potem je ena odplesala in pokazala svoj "I". Na koncu se je bendu pridruzila se natakarica, pa sefica in sef, pa so peli. Pol je se sefica mal odplesala v modrcu,.... Ob 1:00, ko sem se napotil domov, se je se kar dogajalo. Tadej
brko Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Tadej je pa ta glavno zadevo pazabil. Viragica se je izkazala s svojimi kuharskimi sposobnostmi in nam prinesla CEL pladenj gibanice. Upam da bo še kdaj ponovila to vajo in nas razvajala s takimi dobrotami.
klimbra Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 SAMO ŽALUJEM!!!!!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv
lojzi Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: SAMO ŽALUJEM!!!!!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv TRPIIIIIIII (Ice oprosti za avtorske pravice, ampak tuki zraven ne gre nič drucga) ! Lojzi ma vas rad
Ice Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 oprosceno ....samo drugic pricakujem obolus! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR.
kekec III Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Tadej je ,skoraj,vse povedal... Lp
Desmo Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 V vsakem primeru je blo veliiiiiiik muzke (in še česa) za mal gnarja. Potrebno pa je omeniti še dodelan Lojzijev performance in problem, ki se je pojavil v povezavi s FS v Prekmurju. Lojziju je treba zrihtat muzikante, da nam ga ne bo potrebno spremljat s kantami za smeti. Bye Desmo
lojzi Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: Torej, kako je bilo? //0iSe />aTa -=> //otos/et.co// A bi ti tok počakou, da se glave zbistrijo in občutki zberejo. Glava še ni čist taprava ! Lojzi ma vas rad
vragica Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Aaammmmmmmmm... bilo je... 100x. Res, Lojzi je nardil "rastur" s petjem (uuu pa tudi "densat" zna). Edino Hotčko pa ni hotel nobene zaspilat . Ne vem, kje je bil Stari Faker, ko je bil striptiz Kar se udelezbe tice je pa Motosvet zopet osvojil prvo mesto I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
vragica Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote:Glava še ni čist taprava ! NEJ NEJ! I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: ....samo drugic pricakujem obolus! Ice, si nisem mislil, da znas biti s tako majhno vrednostjo zadovoljen...
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Eh, spet sem ga usral, ker sem odsel tako zgodaj... Pa drugic.
Gregs Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Kar je res, je res: Viragica je naredila SUPER gibanico! ker pa popolne stvari ni na svetu in je kritika pozitivna, bi samo rekel, da bi se drugic prilegel scepec sladkorja vec... Ampak bom raje tiho, ker drugace bom stopal do NFS ali pa moral zakurbljati lasten avto...
Furioso Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: Eh, spet sem ga usral, ker sem odsel tako zgodaj... Pa drugic. Jaz tudi... No ja... Pa drugič! Sex is not the answer. Sex is the question. "YES" is the answer!
Zoolo Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 quote: quote: SAMO ŽALUJEM!!!!!!!!! Klimbra.....preprosto neponovljiv TRPIIIIIIII (Ice oprosti za avtorske pravice, ampak tuki zraven ne gre nič drucga) ! Lojzi ma vas rad TRPIIIIIIII (Ice oprosti za avtorske pravice, ampak tuki zraven ne gre nič drucga) ! (Lojz' ThanX za tekst!) Respect, Zoolo! ***** Come in peace or stay at home!
Zoolo Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 In za ostale ki niste bili v Twinu, gre isto kot zgoraj! ***** Come in peace or stay at home!
Climber Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 Zamudil gibanico, ujel ostalo! Yes Lojzi si se zmenu z bendom, da gre z nami LP Climber
Hanzi Objavljeno December 20, 2001 Opozori Objavljeno December 20, 2001 prehitro šel zdaj se pa doma po glavi tolčem Škoda ker je že mraz, no zdaj pa še sneg
.T. Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 quote: prehitro ąel zdaj se pa doma po glavi tolčem Ha, ha, ha pa nisi videl nagice. Prov ti je!! Tadej
vragica Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 quote:ker pa popolne stvari ni na svetu in je kritika pozitivna, bi samo rekel, da bi se drugic prilegel scepec sladkorja vec... Ampak bom raje tiho, ker drugace bom stopal do NFS ali pa moral zakurbljati lasten avto... Hvala Gregs, bom drugic malo manj skrtarila s cukrom, sicer bi pa sladoled zravn jedel... mljask je bil dober. Stopal na NFS???? Kdo me bo pa potem masiral? I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT!
Noise Objavljeno December 21, 2001 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2001 quote: Kar se udelezbe tice je pa Motosvet zopet osvojil prvo mesto //0iSe />aTa -=> //otos/et.co//
Puma Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 Evo mene ni bilo ene 8 mesecev na sceni pa sem kr direkt na novo letno festo uzgal. Sem se tolk Hoschkotu rezal, da mi je trebusno preponu utrgal in mi je vranica padla ven od smeha. Smo jo pol vsi iskal pa smo jo nasli pod mizo k jo je en pohodu pa tja brcnu in je bila ful prasna. Sem sam prisad dol potrgu pa jo obrisal u hlace pa jo s pirom dol poplaknu. Pivo je bilo kul, zur je bil kul, sem se odlocil, da pridem veckrat. Puma the animal PS: Hotschko je car
lojzi Objavljeno December 21, 2001 Opozori Objavljeno December 21, 2001 quote: Lojzi si se zmenu z bendom, da gre z nami LP Climber Climber, Perla jih je kontaktirala, pa sta žal zasedena. Je pa Anubis po dolgem prepričevanju obljubu, da bo kitaro s sabo prpelou! Lojzi ma vas rad
Priporočene objave